Connecteu-vos amb nosaltres

Informació de contacte

Tots els tipus de criptomoneda es beneficiaran de la mineria amb energia solar.

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Bitcoin i Ethereum són criptomonedes, però es van dissenyar amb diferents finalitats. Bitcoin es va crear com una moneda digital descentralitzada per proporcionar una forma segura i descentralitzada d'emmagatzemar i transferir valor. D'altra banda, Ethereum es va crear com una plataforma descentralitzada per crear aplicacions descentralitzades (dApps) i executar contractes intel·ligents.

Algunes diferències clau entre Bitcoin i Ethereum inclouen:

  1. Propòsit: Com s'ha esmentat, l'objectiu principal de Bitcoin és servir com a moneda digital, mentre que Ethereum és una plataforma per crear aplicacions descentralitzades.
  2. Tecnologia Blockchain: tant Bitcoin com Ethereum utilitzen tecnologia blockchain, però la blockchain d'Ethereum és més versàtil i permet transaccions i càlculs més complexos.
  3. Token: Bitcoin té un únic testimoni, anomenat Bitcoin (BTC), mentre que Ethereum té dos fitxes, Ether (ETH) i Gas. Ether s'utilitza per pagar transaccions a la xarxa i s'utilitza per pagar serveis computacionals, mentre que Gas és una mesura de la quantitat d'esforç computacional necessari per executar una transacció o un contracte intel·ligent.
  4. Mineria: tant Bitcoin com Ethereum es basen en un algorisme de consens de prova de treball, però Ethereum té previst passar a un algorisme de consens de prova de participació en el futur.
  5. Contractes intel·ligents: la cadena de blocs d'Ethereum es va dissenyar específicament per donar suport als contractes intel·ligents, que són contractes autoexecutius amb els termes de l'acord escrits directament al codi. Bitcoin no admet contractes intel·ligents.

En conclusió, tot i que tant Bitcoin com Ethereum són criptomonedes, tenen propòsits diferents i utilitzen tecnologia diferent. Bitcoin s'utilitza principalment com a magatzem de valor i mitjà de pagament, mentre que Ethereum s'utilitza com a plataforma per crear aplicacions descentralitzades i executar contractes intel·ligents.

Bitcoin i Ethereum es creen mitjançant un procés anomenat mineria. La mineria és el procés de verificar les transaccions i afegir-les a la cadena de blocs, que és un registre públic de totes les transaccions.

En el cas de Bitcoin, la mineria implica resoldre problemes matemàtics complexos mitjançant programari especialitzat. Quan un miner resol un problema, es recompensa amb un cert nombre de bitcoins. Aquesta recompensa és l'única manera de crear nous bitcoins, ja que l'oferta total es limita a 21 milions. La dificultat dels problemes s'ajusta dinàmicament de manera que s'afegeix un bloc nou a la cadena de blocs aproximadament cada 10 minuts.

Ethereum també utilitza un procés de mineria, però el mecanisme és lleugerament diferent. Ethereum utilitza un algorisme de consens Proof-of-Work (PoW), on els miners competeixen per resoldre un trencaclosques matemàtics per validar transaccions i crear un nou bloc. Igual que Bitcoin, els miners són recompensats pels seus esforços amb un cert nombre d'Ether, la criptomoneda utilitzada a la xarxa Ethereum. Tanmateix, Ethereum està en procés de transició a un algorisme de consens Proof-of-Stake (PoS), que canviarà el procés de verificació de transaccions de la mineria a la validació dels nodes.

És important tenir en compte que la mineria és un procés intensiu en recursos que requereix una potència computacional i un consum d'energia importants. A mesura que la demanda de criptomonedes ha augmentat, també ho ha augmentat la competència entre els miners, la qual cosa comporta un major nivell de centralització i preocupacions ambientals i el canvi a fonts d'energia renovables com l'energia solar o eòlica per reduir la petjada de carboni i reduir els costos energètics.

anunci

El nou al mercat és el Dompre, fabricat per Dombitt - https://dombbit.com/  - un miner de criptomoneda amb energia solar, que funciona amb el sol mínim disponible. Funciona 15 hores després de la primera càrrega completa amb electricitat / 18 hores amb càrrega completa amb un sol mínim

Va ser construït amb el millor MSI Afterburner per al menor consum d'energia i compatibilitat amb qualsevol tipus de finestres.

Això permet als miners de criptografia només connectar-se, començar la mineria i guanyar diners alhora que són respectuosos amb el medi ambient.

Dompre, fabricat per Dombitt - https://dombbit.com/ - un miner de criptomoneda que funciona amb energia solar,

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències