Connecteu-vos amb nosaltres

Informació de contacte

Blockchain: HUBburger ofereix la seva col·lecció de NFT

COMPARTIR:

publicat

on

La Blockchain Economy Summit, que va tenir lloc el 28 de febrer a Londres, és la conferència de blockchain més gran del món, que atrau una audiència global. L'esdeveniment va proporcionar una excel·lent plataforma perquè les empreses mostrin els seus productes innovadors, i Maciej Sagal, director general d'HUBbrger, va parlar amb CoinReporter sobre l'ús que fa la seva empresa de la tecnologia blockchain per a la seva col·lecció de NFT.

Durant l'entrevista, Sagal va parlar de les característiques de la col·lecció NFT de Hubberger, que inclou 420 NFT a les col·leccions de llavors, així com accions i dades que s'inclouen a les NFT. Va explicar que l'empresa utilitza un model de tokenització per permetre el comerç d'accions, sense necessitat de compartir accions directament, la qual cosa podria provocar problemes de regulació. Va afegir que la companyia ha construït una comunitat d'artistes a tot el món i opera màquines expenedores a través d'una associació, que permet a la gent comprar i tenir accions de l'empresa.

Sagal també va compartir els seus pensaments sobre el potencial de la tokenització al mercat immobiliari, i va assenyalar que el panorama regulador haurà de ser més propici per a aquesta innovació. Va posar èmfasi en la importància de ser responsable i ètic en el negoci criptogràfic, i treballar per aconseguir un canvi prenent mesures i relacionant-se amb els reguladors i els responsables polítics.

En general, els coneixements de Sagal ofereixen una perspectiva valuosa sobre l'estat actual i el potencial futur de les indústries blockchain i NFT.

Comparteix aquest article:

Tendències