Connecteu-vos amb nosaltres

Informació de contacte

El raper Piotr Krzysztof Liroy-Marzec inverteix en Blockchain

COMPARTIR:

publicat

on


La Blockchain Economy Summit, la conferència de blockchain més gran del món, es va celebrar a Londres el 28 de febrer, oferint una plataforma perquè les empreses mostrin els seus productes innovadors a un públic global.

El raper Piotr Krzysztof Liroy-Marzec, que inverteix a HUBburger.com, el primer ecosistema mundial🌎 de cànnabis medicinal, va explicar el seu treball dur a CoinReporter.

Durant la cimera, LiRoy va parlar sobre el futur de Bitcoin i la importància de la tecnologia blockchain. Va assenyalar que la cadena de blocs és el futur de moltes coses, inclosa la medicina, i va posar èmfasi en la necessitat d'educar la gent al respecte. LiRoy va comparar el món del cànnabis medicinal, que va ser fonamental per legalitzar a Polònia, amb el món de la cadena de blocs. Creu que l'educació és essencial perquè la gent entengui i es beneficiï d'aquestes indústries emergents.

LiRoy també va compartir el seu entusiasme pel potencial de blockchain per a la indústria de la música, específicament pel que fa als drets d'autor. Creu que la cadena de blocs és el futur de les royalties digitals, eliminant la necessitat d'organitzacions intermediàries i proporcionant transparència. Va esmentar un projecte amb els seus amics de Polònia, Alemanya i els EUA, on pretenen canviar la manera de pensar sobre les royalties.

A més d'invertir en Hubburger.com, el primer ecosistema mundial🌎 del cànnabis, l'empresa de Piotr, també educa la gent sobre el cànnabis medicinal i ofereix productes relacionats amb la indústria del cànnabis medicinal. Hubburger té previst obrir un canal de televisió al Regne Unit i expandir-se a nivell mundial per educar la gent sobre el cànnabis medicinal i oferir productes relacionats.

El treball dur i les inversions de LiRoy a la indústria blockchain reflecteixen la seva passió per l'educació i la innovació.

Comparteix aquest article:

Tendències