Connecteu-vos amb nosaltres

Informació de contacte

El futur de Bitcoin, CBDC, NFT i GameFi: informació del gerent de màrqueting de productes d'OKX

COMPARTIR:

publicat

on

CoinReporter va entrevistar Matthew Osofisan, gerent de màrqueting de productes d'OKX, sobre el futur de Bitcoin, CBDC, NFT i GameFi i per què ser prudent amb les regulacions.

"Quina creus que és la perspectiva a llarg termini de Bitcoin i creus que Bitcoin es pot convertir en una moneda de reserva global?

Crec que és una gran pregunta. Estàs al lloc correcte, preguntant a la gent adequada. Crec fonamentalment en la tecnologia que admet Bitcoin com a botiga de reserva. Estem començant a veure molta més adopció a tot el món i, a mesura que penseu d'on vindrà la propera onada d'adopció de Bitcoin, començarà a provenir de governs més grans, començarà a provenir de cada cop més bancs centrals. . I crec que amb el temps veurem que Bitcoin es converteix en una mena de botiga de valor certificada en general. Per tant, el potencial en el futur és gairebé il·limitat, i per això creiem en la tecnologia que l'admet i també creiem en el futur de Bitcoin.

Creus que la regulació pot sufocar el desenvolupament de Bitcoin i tota la indústria de la cadena de blocs?

Realment depèn de com s'apliqui la regulació. Aquí a OKX donem la benvinguda a la regulació. Volem treballar amb els reguladors i assegurar-nos que no només operem de manera conforme a les jurisdiccions on operem, sinó que també creiem que la regulació hauria de donar suport a la gènesi d'aquesta indústria, que és la tecnologia. Garantir que la tecnologia estigui regulada d'una manera que no sufoqui la innovació, ofereixi valor al consumidor i ofereixi proteccions de la manera que els reguladors considerin oportuns. Per tant, ens encanta treballar amb els reguladors per garantir que els experts, la veu d'aquells que estan dins d'aquesta indústria, estiguin representats. Però crec que una regulació adequada pot ajudar a impulsar l'adopció i el creixement en general, i ho donem la benvinguda. Per descomptat, també hauria de protegir els usuaris minoristes i els usuaris que operen en el sector institucional. La regulació en general, si s'aplica bé i amb reflexió, és un canvi molt benvingut.

Em pots dir què en penses dels CBDC?

Crec que és una gran tecnologia que ha demostrat una nova manera de crear valor. Els bancs centrals estan començant a reconèixer que la implementació d'una tecnologia blockchain o de registre és una manera més eficient de gestionar coses com la flexibilització quantitativa i també entendre els fluxos que entren i surten de l'economia. Per tant, com a mecanisme i com a palanca per utilitzar, crec que els CBDC es convertiran en una part molt important dels sistemes monetaris governamentals. No obstant això, diria que és una cosa que cal tenir en compte també de vegades per entendre la implementació, les implicacions dels diners programables en mans dels governs. Hem de ser conscients de com s'utilitza. Per tant, exigiríem transparència i comprensió de com s'implementen els CBDC. Però, en general, crec que hi hauria una tendència cap als CBDC en alguns dels governs i sistemes monetaris més grans del món.

anunci

Teniu algun cas d'ús per a les NFT?

A OKX se'ns coneix com un intercanvi centralitzat, però tenim una àmplia gamma de productes a l'espai DeFi i Web 3. Tenim un mercat NFT. Tenim la nostra cartera OKX, que ara admet 50 cadenes. I estem creant un matrimoni entre l'experiència CeFI i DeFi dins de l'aplicació OKX i el nostre lloc web. Per tant, per als NFT en general, donem suport a l'ecosistema NFT. Ens encanta el desenvolupament que està passant des de la capa 2, per descomptat, a Ethereum, fins als ecosistemes de la capa 2 com Arbitrum i Optimism i, per descomptat, altres.

En general, a l'entrevista, Matthew Osofisan va parlar de la seva visió positiva sobre el potencial de Bitcoin i CBDC, la seva actitud acollidora cap a la regulació i el seu suport a l'ecosistema NFT i els seus casos d'ús potencials.

Comparteix aquest article:

Tendències