Connecteu-vos amb nosaltres

Negocis

Serveis al núvol: són el futur de les empreses?

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La revolució tecnològica ha canviat la cara de tot, des de la compra d'aliments fins als viatges internacionals i gairebé totes les indústries s'han informatitzat fins a cert punt. Una de les coses principals que ha revolucionat la digitalització és l'emmagatzematge de dades, ja sigui la llista de correu d'un client d'una empresa o el registre d'un banc de totes les transaccions que es fan als comptes dels seus clients.

Això significa que la necessitat d'emmagatzematge de dades s'ha tornat cada vegada més urgent durant els darrers anys, especialment entre empreses que contenen molta informació sobre els seus clients. Un supermercat en línia, per exemple, conté milers d'informació, com ara informació del producte, detalls del client, detalls de pagament i transacció i informació de màrqueting.

Les empreses no només necessiten la capacitat per emmagatzemar aquesta riquesa de dades, sinó que també s'han de garantir que cada fitxer s'emmagatzema adequadament per preservar la privadesa i la seguretat dels seus clients. Això ha donat lloc a tota una indústria dedicada a l'emmagatzematge i la seguretat de dades, ja que les empreses i els particulars necessiten cada cop més solucions d'emmagatzematge de dades pràctiques i segures.

Què és el cloud storage?

Els dies en què un disquet podia contenir tot el que necessitava per fer funcionar el vostre negoci potser ja ha desaparegut, però el que ha substituït les solucions d'emmagatzematge físic que abans eren l'única manera d'emmagatzemar informació. L'emmagatzematge al núvol permet a les empreses conservar les seves dades, des d'adreces de clients fins a aplicacions i programes, en servidors que es guarden en altres llocs.

Hi ha molts avantatges de l'emmagatzematge al núvol, tant des de la perspectiva empresarial com dels clients, com ara:

Accés

anunci

S'accedeix a l'emmagatzematge al núvol a través d'Internet, de manera que els usuaris només necessiten connectar-se per poder veure la informació que necessiten. Això permet als representants de l'organització accedir a les dades rellevants des d'on siguin, permetent als representants que treballen sobre el terreny veure les últimes versions de bases de dades, informes analítics i qualsevol altra cosa mentre estan de viatge.

També significa que les organitzacions poden continuar operant si no poden accedir a les seves instal·lacions habituals, a causa de condicions meteorològiques extremes o desastres naturals, per exemple, i el personal pot treballar fàcilment des de casa. L'ús de l'emmagatzematge al núvol també pot permetre a les empreses maximitzar el seu espai d'oficines negant la necessitat de solucions d'emmagatzematge in situ.

Seguretat

Algunes empreses utilitzen l'emmagatzematge al núvol com a forma de còpia de seguretat per protegir les seves dades si passa alguna cosa a la seva opció d'emmagatzematge principal. Si una organització pateix un incendi o una inundació que afecta la seva sala de servidors, un intrusió o qualsevol altre esdeveniment catastròfic, pot restaurar les seves dades des d'una còpia de seguretat d'emmagatzematge al núvol.

L'emmagatzematge al núvol també es pot xifrar en el grau que necessiti l'empresa per protegir-lo d'atacs en línia com ara pirates informàtics o miners de dades. És del millor interès de qualsevol empresa utilitzar els serveis d'una empresa especialitzada en seguretat en línia, poden combinar-ho amb altres serveis i aprofitar al màxim l'experiència del servei al núvol com ara Filtret web basat en núvol per a empreses i xifratge de dades.

Reduccio de costos

L'emmagatzematge al núvol extern és sovint una manera més barata i rendible de gestionar les dades, ja que els proveïdors que assumeixen els costos d'instal·lació de la infraestructura poden utilitzar-lo per atendre diverses empreses. Els costos de manteniment i servei s'inclouen al contracte i molts proveïdors també ofereixen altres solucions de seguretat i programari.

L'emmagatzematge al núvol també pot reduir els costos de personal i d'explotació de les empreses, ja que el personal pot actualitzar i modificar fitxers de manera instantània en lloc de necessitar-los carregar mitjançant una connexió física. També permet al personal treballar de manera remota i col·laborar de manera eficaç, inclòs permetre que les persones treballin amb la versió més recent de tots els seus fitxers, fins i tot si inicien sessió des de diferents dispositius.

Com que permet la continuïtat del servei, fins i tot en casos de talls d'energia o pèrdua de dades en una ubicació, l'emmagatzematge al núvol pot reduir els costos associats al temps d'inactivitat potencial per a les empreses.

escalabilitat

Un problema comú que pateixen les empreses és la necessitat d'emmagatzemar més i més dades a mesura que el seu negoci creix. Creixement ràpid, canvis en el camí dades es recull o gestiona, o l'expansió a un nou mercat pot tenir un impacte en les necessitats d'emmagatzematge de dades d'una empresa.

L'ús d'un servei d'emmagatzematge al núvol significa que una empresa pot augmentar el seu emmagatzematge disponible amb relativa facilitat sense necessitat d'actualitzacions de maquinari costoses o d'infraestructura addicional. Aquest és un factor important per a les empreses que no volen haver de perdre's possibles negocis amb temps d'inactivitat del sistema.

El futur de l'emmagatzematge al núvol

Amb cada cop més empreses que necessiten més i més espai d'emmagatzematge digital, la demanda d'emmagatzematge al núvol augmenta. Moltes organitzacions prefereixen centrar-se en el seu negoci principal mitjançant l'externalització sempre que sigui possible, i les solucions al núvol ho fan més fàcil que mai.

A mesura que el treball remot esdevé una opció més popular entre els empresaris i els empleats, l'emmagatzematge al núvol ofereix la flexibilitat que tots dos necessiten. Sempre que puguin accedir a Internet, persones d'arreu del món poden col·laborar i treballar junts, siguin capaços d'estar físicament junts o no.

L'aspecte de seguretat de l'emmagatzematge al núvol també és molt atractiu, especialment per a les empreses més petites que potser no poden justificar el cost de contractar algú per gestionar les seves dades. L'emmagatzematge al núvol és una solució elegant i eficaç al problema d'on emmagatzemar quantitats creixents de dades a mesura que s'amplien les vostres operacions.

Empreses que volen mantenir-se al dia i aprofitar última tecnologia es pot beneficiar de l'emmagatzematge al núvol. Amb tant a oferir, des d'estalvi de costos fins a una seguretat millorada, és una opció que pot marcar una gran diferència per al bon funcionament de qualsevol organització.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències