Connecteu-vos amb nosaltres

Negocis

Explorant el futur de Web3 amb Ananteshwar Singh de Expand My Business

COMPARTIR:

publicat

on

Quan considero el futur de les empreses Web3, la cadena de blocs sembla ser el cas d'ús més prometedor. Aplicacions com l'orquestració de seguretat de la cadena de subministrament en el context d'un arbre semblen ser les més prometedores. Pel que fa a cripto i Bitcoin, crec que la indústria encara es troba en una fase en què està determinant els millors casos d'ús per a la comercialització dels clients.

La indústria també està experimentant un dèficit de confiança i les empreses estan esbrinant com fer el millor ús dels casos d'ús que ofereixen diverses empreses per a modalitats com ara programes de fidelització, avantatges per als clients i recompenses. Jo diria que la indústria està en la seva infància, i tothom està intentant determinar el seu futur.

Puc veure molts casos d'ús per a la vostra empresa. Els pots descriure un per un i explicar el cas d'ús d'un mercat NFT a la teva empresa?

El nostre negoci se centra en el treball de desenvolupament per a clients que busquen externalitzar projectes i no tenen experiència interna. Assistim a moltes empreses i marques que s'apropen a nosaltres per llançar mercats NFT a causa de la tendència creixent del públic de la Gen-Z que busquen fidelitat amb les marques que ofereixen NFT. Marques de luxe com Louis Vuitton estan explorant aquests casos d'ús. Estem veient que les marques s'acosten a nosaltres per desenvolupar connexions més profundes amb els clients a través dels mercats NFT, que sembla ser una modalitat forta per a nosaltres. També estem veient empreses d'esdeveniments i mitjans que s'acosten a nosaltres per a esdeveniments virtuals al Metaverse, amb l'objectiu d'interactuar amb els clients i crear comercialització a més d'això.

Com us imagineu el desenvolupament del Metavers? Què és per a tu el Metavers?

Per a mi, el Metaverse és una experiència més immersiva on pots estar present a qualsevol part del món sense ser-hi físicament. Per exemple, assistir a una conferència a Harvard de forma remota des de l'Índia i interactuar amb persones en un entorn simulat. Tot i que sóc mil·lenari, i potser no tingui sentit per a mi, entenc que el públic de la generació Z gaudeix interactuant en entorns immersius. Veig el Metavers com un futur fort.

Creus que els governs s'uniran al Metavers?

anunci

Absolutament. Ells deuen. Fins i tot en el sector governamental, hi ha una necessitat creixent de programes de formació per a enginyers i projectes d'infraestructura a tot el món. Amb la connectivitat i la formació a distància, especialment en un món post-COVID, el Metaverse es convertirà en una modalitat vital perquè els governs entrenin els seus recursos i els actualitzin en diversos projectes.

L'Índia pot ser estricta amb cripto de vegades. Què en penseu de la futura regulació a l'Índia?

El mercat de criptografia va començar amb la descentralització, però el govern indi ara vol un control centralitzat per evitar els inconvenients del mercat, inclòs el mal ús i el frau. En lloc de mostrar-se escèptic, el govern indi està treballant per establir els marcs adequats per mitigar els efectes negatius de la criptografia, prevenir el blanqueig de diners i protegir els inversors minoristes.

Esteu treballant en algun projecte DeFi?

No sóc un expert en DeFi, però tenim un equip de consultors amb una àmplia experiència en l'espai DeFi. Prenem els requisits del client i assegurem un lliurament impecable del projecte. Estem veient un interès creixent de les empreses fintech i dels jugadors P2P que busquen crear plataformes de préstec o micropréstec a l'espai Web3. Tanmateix, les indústries encara es troben en fase d'experimentació i cap cas d'ús únic destaca com el més reeixit.

Quants desenvolupadors tens a la teva empresa?

Tenim un ecosistema de socis d'uns 100,000 desenvolupadors a l'Índia.

Això vol dir que podeu utilitzar qualsevol cadena de blocs?

Absolutament.

Teniu previst utilitzar Luna Classic en el futur?

Perquè no? No diguis mai que no.

https://www.exmyb.com/

Comparteix aquest article:

Tendències