Connecteu-vos amb nosaltres

Banc Europeu d'Inversions

El BEI aprova 6.3 milions d'euros per a empreses, transport, acció climàtica i desenvolupament regional a tot el món

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

  • 2.4 milions d'euros per a inversió empresarial
  • 1.7 milions d'euros per al transport sostenible
  • 1 milions d'euros per a l'acció climàtica i les energies netes
  • 670 milions d'euros per al desenvolupament regional
  • 410 milions d'euros per a educació i salut

El 21 de setembre, el Consell d'Administració del Banc Europeu d'Inversions (BEI) va aprovar 6.3 milions d'euros de nou finançament per donar suport a noves inversions empresarials, transport, acció climàtica, educació i salut i desenvolupament regional a Europa i arreu del món.

"Els líders mundials reunits a Nova York aquesta setmana demanen un major compromís per fer front a la crisi climàtica i assolir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. Juntament amb socis europeus i mundials, el BEI continua complint aquest objectiu i està desbloquejant inversions crucials per millorar les oportunitats econòmiques, millorar les vides i mobilitzar finançament". va dir Werner Hoyer, president del Banc Europeu d'Inversions.

2.4 milions d'euros per a innovació corporativa i inversió empresarial

El nou finançament per a inversions empresarials dirigides inclou la millora de l'accés al finançament per part d'empreses innovadores de tecnologia neta d'arreu d'Europa, el finançament dedicat per a la inversió en centres de dades a França i la inversió climàtica de les empreses italianes.

El BEI donarà suport a la inversió a gran escala per accelerar la investigació, el desenvolupament i la comercialització de llavors agrícoles a Alemanya, França, Itàlia i els Països Baixos i finançarà mesures per millorar l'eficiència energètica i reduir les emissions d'un productor de paper industrial a Suècia.

El BEI va acordar un nou suport específic per reforçar l'accés al microfinançament de les persones desplaçades a tot Àfrica per conflictes, el clima o els reptes econòmics.

També es va aprovar una nova inversió en capital per donar suport a les empreses centrades en l'exportació a Ucraïna i Moldàvia, la digitalització d'empreses a l'Índia i a tot Àfrica i empreses d'energies renovables a Amèrica Llatina i el Carib.

anunci

1.7 milions d'euros per a un millor transport urbà i regional

La nova inversió en transport amb el suport del BEI millorarà el transport urbà, millorarà les connexions ferroviàries i reduirà la congestió viària.

Això inclou la renovació de la xarxa de tramvies, el subministrament de nous tramvies i la construcció de noves instal·lacions de manteniment a les ciutats franceses de Nantes i Niça, la millora d'un enllaç ferroviari de 30 km al corredor TEN-T a Hongria i la construcció d'un nou tram de l'autopista A2. tram entre Minsk Mazowiecki i Biala Podlaska a Polònia.

El BEI també va aprovar el finançament d'una nova línia de metro elevada de 22 quilòmetres a la segona ciutat d'Egipte, Alexandria, amb 20 noves estacions i que permetrà als viatgers beneficiar-se d'una major capacitat de transport, velocitats més ràpides i un confort millorat.

1 milions d'euros per a l'acció climàtica i les energies netes

El nou finançament aprovat per a l'acció climàtica, la protecció del medi ambient i l'energia neta donarà suport a l'expansió de les energies renovables, la millora de l'eficiència energètica i ajudarà a adaptar les pràctiques agrícoles a un clima canviant.

El nou suport per a les energies renovables inclou el finançament de projectes d'energia solar i eòlica terrestre de mida mitjana a tot Alemanya, el finançament de projectes eòlics terrestres petits i mitjans a Àustria i el finançament racionalitzat per accelerar el desenvolupament de la generació d'energia renovable a Xile.

El BEI va acordar donar suport a les millores integrals de l'eficiència energètica als edificis públics de la capital armènia, Erevan, incloent els esforços per reduir el consum d'energia a les llars d'infants i centres de salut.

A Xipre, el BEI va acordar finançar la construcció de xarxes de clavegueram noves i millorades i el tractament d'aigües residuals, per permetre el compliment de la Directiva de tractament d'aigües residuals urbanes de la UE.

670 milions d'euros per al desenvolupament regional i urbà

La nova inversió regional i urbana aprovada avui transformarà els serveis públics, millorarà l'activitat econòmica i augmentarà l'ús local d'energia sostenible i la protecció del medi ambient.

El nou suport per a la inversió a la ciutat polonesa de Cracòvia millorarà l'educació, la salut, el transport públic, les instal·lacions esportives i culturals utilitzades pels residents de la ciutat, inclosos els 2.5 milions de refugiats ucraïnesos estimats acollits a la ciutat des de la invasió d'Ucraïna per part de Rússia, així com la millora de les inundacions. mesures de protecció, energies renovables i eficiència energètica.

A la regió espanyola d'Extremadura, el BEI donarà suport a la inversió local en educació, digital, salut, aigua i transport com a part d'iniciatives més àmplies per abordar els reptes econòmics, socials i ambientals relacionats amb la despoblació rural, les oportunitats per als joves, els reptes de les comunicacions i el transport, l'energia. costos i el canvi climàtic.

410 milions d'euros per a educació i salut

El BEI va aprovar un nou finançament per donar suport a la construcció de nous edificis acadèmics, de recerca i associats per a la Universitat Statale de Milà en un nou campus modern al Districte d'Innovació de Milà (MIND), per reurbanitzar l'antic recinte de l'EXPO de Milà de 2015.

Al Marroc, el BEI finançarà l'expansió i el desenvolupament de deu parcs científics tecnopols per donar suport al creixement econòmic i la competitivitat.

L'atenció a la gent gran als Països Baixos també es beneficiarà del suport del BEI aprovat avui per a un nou centre d'atenció especial i la millora de les instal·lacions de 13 llars d'atenció.

La informació d'antecedents

El Banc Europeu d'Inversions (BEI) és la institució creditícia a llarg termini de la Unió Europea propietat dels seus estats membres. Permet finançar a llarg termini una inversió sòlida per contribuir als objectius de la política de la UE.

Vista general dels projectes aprovats pel Comitè del BEI

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències