Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

Comissió continua investigació antisubvenció sobre els panells solars xinesos

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Els treballadors instal·len un panell solar a JiuquanLa Comissió Europea ha indicat que no imposarà mesures provisionals en els procediments antisubvencions sobre plaques solars, cèl·lules i hòsties originats a la República Popular de la Xina. La investigació antisubvencions està paral·lela a la investigació antidumping de la UE sobre plaques solars i es va iniciar el 8 de novembre de 2012, després d’una queixa de la indústria de la Unió.

La Comissió pot, en un termini de nou mesos, decidir imposar drets antisubvencions provisionals. Tanmateix, en aquest cas, la investigació continuarà sense mesures provisionals i la Comissió continuarà treballant activament en el cas per arribar a les conclusions definitives que s’han de presentar a finals d’aquest any.

Atès que qualsevol perjudici a la indústria de la Unió ja ha estat eliminat, en la fase preliminar, per les mesures antidumping provisionals i el compromís de preu dels mateixos productes, aquesta decisió no té cap impacte en la protecció de la indústria de la Unió contra el comerç deslleial. pràctiques. La decisió de no imposar mesures antisubvencions provisionals no perjudica, en cap cas, cap decisió posterior que es pugui prendre en l'etapa definitiva d'aquest procediment.

anunci

La Comissió està legalment obligada a obrir una investigació quan rep una queixa vàlida de la indústria de la Unió que aporta proves que un producte exportat d’un o més països està subvencionat i provoca danys a la indústria de la Unió. La indústria de la Unió va presentar aquesta denúncia l'any passat sobre les importacions de plaques solars, cèl·lules i hòsties procedents de la Xina. Posteriorment, la Comissió va iniciar una investigació antisubvencions el 8 de novembre de 2012. Les normes de la UE i de l'OMC permeten iniciar i dur a terme investigacions antidumping i antisubvencions paral·leles sobre el mateix producte.

La investigació antidumping paral·lela continua després d’imposar-se els drets provisionals el 5 de juny de 2013 i la Comissió Europea va acceptar un compromís de preus de les empreses exportadores xineses el 2 d’agost. Els experts analitzen ara els comentaris i les comunicacions rebudes en el marc de la investigació després de la imposició de mesures provisionals. L'acord sobre un compromís anunciat el 27 de juliol de 2013 es basa en les mesures provisionals que imposen drets antidumping. L'empresa va entrar en vigor el 6 d'agost. La Comissió ha expressat la seva disposició a fer-ho seguir el els procediments necessaris per incloure la investigació antisubvencions a l'empresa en l'etapa definitiva, si es justifica aquesta acció.

Quan la Comissió finalitzi les seves anàlisis tant en els casos antidumping com antisubvencions, les conclusions es revelaran a totes les parts interessades per fer comentaris. Quan s’analitzin i considerin els comentaris presentats, la Comissió emetrà conclusions definitives en ambdues investigacions. El termini per a la imposició de drets definitius en ambdós casos finalitza el 5 de desembre de 2013.

anunci

Actualment, la Comissió també realitza una investigació antidumping i antisubvencions sobre les importacions de vidre solar procedent de la Xina, una de les matèries primeres utilitzades en la producció de plaques solars. Tanmateix, aquest cas és independent i no està subjecte a conclusions al panell solar Casos.

Per més informació, feu clic aquí. Per al discurs del 29 de juliol de 2013 del comissari de comerç, Karel De Gucht, sobre la solució amistosa del cas antidumping UE-Xina sobre plaques solars, clica aquí.

Corona virus

La Comissió aprova un esquema portuguès de 500,000 euros per donar més suport al sector del transport de passatgers a les Açores en el context del brot de coronavirus

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat un esquema portuguès de 500,000 euros per donar més suport al sector del transport de passatgers a la regió de les Açores en el context del brot de coronavirus. La mesura es va aprovar en virtut de les ajudes estatals Marc temporal. Segueix un altre pla portuguès de suport al sector del transport de passatgers a les Açores que va aprovar la Comissió 4 juny 2021 (SA.63010). Segons el nou règim, l’ajut es concretarà en subvencions directes. La mesura estarà oberta a empreses de transport col·lectiu de viatgers de totes les mides que actuen a les Açores. L’objectiu de la mesura és mitigar la sobtada escassetat de liquiditat a què s’enfronten aquestes empreses i fer front a les pèrdues sofertes durant el 2021 a causa del brot de coronavirus i les mesures restrictives que el govern va haver d’implementar per limitar la propagació del virus.

La Comissió va trobar que l'esquema portuguès s'ajusta a les condicions establertes al marc temporal. En particular, l’ajut (i) no superarà els 1.8 milions d’euros per empresa; i (ii) es concedirà com a màxim el 31 de desembre de 2021. La Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per solucionar una greu pertorbació de l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107 (3) (b) TFUE i les condicions del marc temporal. Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura en virtut de les normes de la UE sobre ajuts estatals. Es pot trobar més informació sobre el marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.64599 del document ajuda estatal registreu-vos a la Comissió pàgina web del concurs un cop que s'han resolt les qüestions de confidencialitat.

anunci

Seguir llegint

Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE)

La UE col·labora amb altres països de l'OCDE per proposar la prohibició dels crèdits a l'exportació per a projectes d'energia de carbó

publicat

on

Els països de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) celebren una reunió extraordinària avui (15 de setembre) i dijous (16 de setembre) per debatre una possible prohibició dels crèdits a l'exportació de projectes internacionals de generació d'energia amb carbó sense compensació de mesures. Els debats se centraran en una proposta presentada per la UE i altres països (Canadà, República de Corea, Noruega, Suïssa, Regne Unit i EUA) a principis d'aquest mes. La proposta dóna suport a l’ecologització de l’economia mundial i és un pas important per alinear les activitats de les agències de crèdit a l’exportació amb els objectius de l’Acord de París.

Els crèdits a l’exportació són una part important de la promoció del comerç internacional. Com a participant en l'Acord de l'OCDE sobre crèdits a l'exportació amb suport oficial, la UE juga un paper important en els esforços per garantir la igualtat de condicions a nivell internacional i garantir la coherència de l'objectiu comú de lluita contra el canvi climàtic. La UE s’ha compromès a acabar amb l’ajut als crèdits a l’exportació de carbó sense compensar les mesures i, al mateix temps, es compromet a una transició justa a nivell internacional.

El gener de 2021, el Consell de la Unió Europea va demanar l'eliminació global de les subvencions a combustibles fòssils perjudicials per al medi ambient en un calendari clar i per a una transformació global decidida i justa. cap a la neutralitat climàtica, inclosa l’eliminació gradual del carbó sense mesures compensatòries en la producció d’energia i, com a primer pas, el final immediat de tot el finançament per a la nova infraestructura del carbó a tercers països. En la seva revisió de la política comercial del febrer del 2021, la Comissió Europea es va comprometre a proposar un final immediat del suport al crèdit a l’exportació per al sector elèctric de carbó.

anunci

Al juny d’aquest any, els membres del G7 també van reconèixer que la continuació de la inversió mundial en generació d’electricitat a base de carbó sense reducció era incompatible amb l’objectiu de limitar l’escalfament global a 1.5 ° C i es van comprometre a posar fi al nou suport directe del govern per a la generació d’energia global a base de carbó. internacionalment a finals de 2021, fins i tot mitjançant finançament públic.

anunci
Seguir llegint

EU

Setmana següent: l'estat en què ens trobem

publicat

on

La gran peça fixa d’aquesta setmana serà la declaració del president de la Comissió Europea, von der Leyen, sobre l’Estat de la UE (SOTEU) al Parlament Europeu a Estrasburg. És una presumpció manllevada dels Estats Units, quan el president dels Estats Units es dirigeix ​​al Congrés a principis de cada any per exposar els seus plans (i fins ara ha estat sempre actual) per a l'any següent. 

Sempre em sorprèn la confiança en mi mateix i la creença gairebé indestructible que els Estats Units són la nació més gran de la terra. Tot i que pensar que ets fantàstic ha de ser un estat d’ànim agradable, l’estat dolent dels Estats Units a tants nivells en aquest moment em fa pensar que l’ull excessivament crític que els europeus llancen al seu terreny pot ser una perspectiva més sana. Tot i així, de vegades estaria bé que poguéssim reconèixer els molts avantatges de la UE i ser una mica més "europeus i orgullosos".

És difícil avaluar l’interès que SOTEU exerceix fora dels més compromesos amb les activitats de la UE. Com a regla, els europeus, a part d’un petit grup dels més devots, no es dediquen a la molèstia de saber què tan bona és la UE, ni tampoc a entusiasmar-se per la seva direcció. Tot i que podríem haver reflexionat sobre el contrafactual, el Regne Unit ha proporcionat a tots els ciutadans de la UE una mirada molt clara de "i si?" 

anunci

Mirant on el món, la UE sembla que es troba en un estat més saludable que la majoria - això també té un significat literal aquest any, probablement som el continent més vacunat de la terra, hi ha un pla ambiciós de turbo carregar la nostra economia la seva caiguda pandèmica i el continent han traçat la barbeta i han decidit no fer res més que conduir el món a combatre el canvi climàtic. Personalment, sento un gran creixement d’esperança pel fet que sembla que hem decidit prou col·lectivament amb els que pertanyen a la UE que volen retrocedir sobre els valors democràtics i l’estat de dret. 

Aquesta setmana arribaran diverses propostes de la Comissió: Vestager presentarà el pla per a la "dècada digital d'Europa"; Borrell exposarà els plans de la UE per a vincles amb la regió indo-pacífica; Jourova exposarà el pla de la UE sobre protecció dels periodistes; i Schinas presentarà el paquet de la UE sobre resposta i preparació a les emergències sanitàries. 

És, per descomptat, un ple del Parlament. A part de SOTEU, es debatrà sobre la situació humanitària a l'Afganistan i les relacions de la UE amb el govern talibà; la llibertat dels mitjans de comunicació i l’estat de dret a Polònia, la Unió Europea de la Salut, la Targeta Blava de la UE per a immigrants altament qualificats i els drets LGBTIQ estan a debat.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències