Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

ordres de la Comissió Alemanya regulador de telecomunicacions per abordar el pla fixa les tarifes de terminació

COMPARTIR:

publicat

on

BNetzA-Breitband-TeaserLa Comissió Europea ha tornat a sol·licitar que el regulador alemany de telecomunicacions (BNetzA) modifiqui o retiri la seva proposta per establir taxes fixes de terminació (FTR) tres vegades (300%) superiors a les mitjanes dels estats membres, que segueixen l'enfocament recomanat establert a les telecomunicacions de la UE regles. Aquesta sol·licitud arriba després d'una investigació de tres mesos, durant la qual el regulador alemany no ha proporcionat motius convincents per a la seva proposta.

Termination rates are the rates telecoms networks charge each other to deliver calls between networks and the fees are ultimately included in call prices paid by consumers and businesses. Under BNetzA’s proposal, fixed termination rates would range from €0.0025/minute (off-peak) to €0.0036/minute (peak). Operators in countries which follow the EC’s recommended approach pay on average €0.001/minute.

La diferència de preu es produiria a costa dels operadors i, finalment, dels consumidors, als Estats membres d’on s’originen les trucades. La Comissió creu que BNetzA crearà barreres al mercat intern si no segueix el mètode de càlcul recomanat.

Commission Vice President Neelie Kroes said: “EU telecoms rules require Member States to promote competition, protect EU consumers’ interests and further the single market. I cannot accept an approach to setting termination rates which goes against these principles and objectives.”

BEREC, the body of European Telecoms Regulators, has expressed its support for the Commission’s position. The Recommendation addressed to the German regulator requires it to either withdraw its proposal or amend it in order to bring it in line with the approach recommended by the Commission. Should BNetzA fail to follow the Commission’s recommendation, the Commission will consider appropriate legal steps.

Les normes de telecomunicacions de la UE requereixen que els estats membres promoguin la competència i els interessos dels consumidors a la UE, així com el desenvolupament del mercat únic. L’article 7 de la Directiva marc de telecomunicacions exigeix ​​que els reguladors nacionals de telecomunicacions notifiquin a la Comissió, l’òrgan de reguladors europeus de comunicacions electròniques (ORECE) i reguladors de telecomunicacions en altres països de la UE, de les mesures que preveuen introduir per resoldre problemes de mercat. Quan la Comissió tingui dubtes sobre la compatibilitat de les propostes amb la legislació de la UE, pot obrir una investigació en profunditat, o l'anomenada fase II, sota els poders de l'article 7a de la Directiva marc. Després, té tres mesos per debatre amb el regulador pertinent, en estreta cooperació amb el BEREC, com esmenar la seva proposta per fer-la compatible amb la legislació de la UE. Si, al final d’aquesta investigació, persisteixen divergències en els enfocaments reguladors dels reguladors nacionals en matèria de recursos, la Comissió pot adoptar mesures d’harmonització addicionals, en què la Comissió pot exigir al regulador nacional en qüestió que modifiqui o retiri la seva proposta de mesura.

The Commission’s Recommendation addressed to BNetzA is publicada aquí.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències