Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

mercat del núvol destinat a canviar següents fuites NSA

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

ciberseguretat-300x173La vigilància per Internet de l'Agència de Seguretat Nacional (NSA), que es va filtrar als mitjans de comunicació per l'ex-contractista Edward Snowden, ha anunciat les prioritats de les empreses a l'hora de dimensionar els proveïdors de serveis en el núvol als Estats Units.

L'impacte econòmic per a la indústria està obert a debat. La Fundació per a la Tecnologia de la Informació i la Innovació va estimar la setmana passada que els proveïdors de núvol dels Estats Units podrien perdre fins a 35 milions de dòlars en negoci el 2016, ja que les empreses fugen cap a rivals a l’estranger. Aquesta setmana, Forrester Research ha tingut un espectador molt més ampli i ha calculat una pèrdua màxima de 180 milions de dòlars.

Les dues xifres són projeccions, i poden acabar enlloc del registre final. James Staten, analista de Forrester, reconeix que les seves xifres estan "inflades a propòsit" per assenyalar que si el ITIF era correcte, les pèrdues serien cinc vegades més grans. Això es deu al fet que les indústries d’allotjament i subcontractació de TI, que també emmagatzemen les dades dels clients, serien igualment afectades.

anunci

"La raó per la qual dic que això no és realista és que perquè aquestes 180 milions de dòlars es facin públiques, llavors les empreses necessiten començar a tirar enrere de l’ús de subcontractistes, utilitzant [empreses d’allotjament], utilitzant proveïdors de núvols". dit el divendres. "I, francament, no veiem cap evidència que suggereixi que començaran a fer això".

El que està passant és un canvi de prioritats en l’avaluació dels proveïdors de serveis de núvol. Aprofundir en les pràctiques de vigilància del govern, que no era una consideració important en el passat, s'ha convertit en una prioritat.

"El que això ha fet és canviar el focus al país", va dir Jody Westby, director general de la consultora Global Cyber ​​Risk.

anunci

La vigilància del govern no és única als EUA. Tots els països veuen el trànsit d’Internet. El que varia són els motius i l’obertura que tenen per divulgar les normes que regulen l’activitat.

Xina, Rússia i alguns països de l'Orient Mitjà són molt secretos i se suposa que controlen el trànsit a Internet de persones i empreses. La seva confidencialitat els converteix en una preocupació molt més gran quan es tracta de la vigilància que llocs com els Estats Units, la Unió Europea, Singapur i Austràlia, que han publicat les seves regles en diferents graus.

Les revelacions de la NSA van enfosquir la reputació dels Estats Units perquè van revelar un nivell de vigilància molt més ampli que el que la majoria de les persones i empreses havien assumit. A més, moltes persones, des de polítics i líders empresarials fins a ciutadans ordinaris, van veure els controls per protegir la privacitat com a insuficients i violar els límits constitucionals de l'espionatge del govern.

"La NSA ha eliminat aquests paràmetres (constitucionals)", va dir Westby, que presideix el comitè de delictes de privadesa i informàtica de la American Bar Association. "Han deixat fora de perill la certesa de la llei, perquè simplement van decidir fer-ho a la seva manera."

Queda pendent si el Congrés passa a endurir la Llei Patriota, que regeix l'activitat de la NSA. El debat nacional suscitat per la documentació de la NSA filtrada per Snowden encara continua.

Mentrestant, el Staten de Forrester veu una oportunitat de mercat per als països disposats a oferir més detalls sobre les seves activitats de vigilància i sobre les dades recollides i sobre com s'emmagatzema i utilitza.

Per exemple, Suïssa s'ha convertit en un centre bancari perquè les seves lleis financeres sovint canvien en comparació amb les de la majoria d’altres països, ha dit Staten. Aquesta estabilitat és el que moltes empreses i persones riques troben atractives.

Un enfocament similar a les lleis de vigilància i privacitat adaptades a la transparència seria atractiu per a les empreses i per als proveïdors de serveis de núvol.

"Qualsevol comtat que vulgui fer aquest pas podria millorar absolutament la seva posició com a lloc neutre i segur per compartir dades", va dir Staten.

Corona virus

La Comissió aprova un esquema portuguès de 500,000 euros per donar més suport al sector del transport de passatgers a les Açores en el context del brot de coronavirus

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat un esquema portuguès de 500,000 euros per donar més suport al sector del transport de passatgers a la regió de les Açores en el context del brot de coronavirus. La mesura es va aprovar en virtut de les ajudes estatals Marc temporal. Segueix un altre pla portuguès de suport al sector del transport de passatgers a les Açores que va aprovar la Comissió 4 juny 2021 (SA.63010). Segons el nou règim, l’ajut es concretarà en subvencions directes. La mesura estarà oberta a empreses de transport col·lectiu de viatgers de totes les mides que actuen a les Açores. L’objectiu de la mesura és mitigar la sobtada escassetat de liquiditat a què s’enfronten aquestes empreses i fer front a les pèrdues sofertes durant el 2021 a causa del brot de coronavirus i les mesures restrictives que el govern va haver d’implementar per limitar la propagació del virus.

La Comissió va trobar que l'esquema portuguès s'ajusta a les condicions establertes al marc temporal. En particular, l’ajut (i) no superarà els 1.8 milions d’euros per empresa; i (ii) es concedirà com a màxim el 31 de desembre de 2021. La Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per solucionar una greu pertorbació de l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107 (3) (b) TFUE i les condicions del marc temporal. Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura en virtut de les normes de la UE sobre ajuts estatals. Es pot trobar més informació sobre el marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.64599 del document ajuda estatal registreu-vos a la Comissió pàgina web del concurs un cop que s'han resolt les qüestions de confidencialitat.

anunci

Seguir llegint

Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE)

La UE col·labora amb altres països de l'OCDE per proposar la prohibició dels crèdits a l'exportació per a projectes d'energia de carbó

publicat

on

Els països de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) celebren una reunió extraordinària avui (15 de setembre) i dijous (16 de setembre) per debatre una possible prohibició dels crèdits a l'exportació de projectes internacionals de generació d'energia amb carbó sense compensació de mesures. Els debats se centraran en una proposta presentada per la UE i altres països (Canadà, República de Corea, Noruega, Suïssa, Regne Unit i EUA) a principis d'aquest mes. La proposta dóna suport a l’ecologització de l’economia mundial i és un pas important per alinear les activitats de les agències de crèdit a l’exportació amb els objectius de l’Acord de París.

Els crèdits a l’exportació són una part important de la promoció del comerç internacional. Com a participant en l'Acord de l'OCDE sobre crèdits a l'exportació amb suport oficial, la UE juga un paper important en els esforços per garantir la igualtat de condicions a nivell internacional i garantir la coherència de l'objectiu comú de lluita contra el canvi climàtic. La UE s’ha compromès a acabar amb l’ajut als crèdits a l’exportació de carbó sense compensar les mesures i, al mateix temps, es compromet a una transició justa a nivell internacional.

El gener de 2021, el Consell de la Unió Europea va demanar l'eliminació global de les subvencions a combustibles fòssils perjudicials per al medi ambient en un calendari clar i per a una transformació global decidida i justa. cap a la neutralitat climàtica, inclosa l’eliminació gradual del carbó sense mesures compensatòries en la producció d’energia i, com a primer pas, el final immediat de tot el finançament per a la nova infraestructura del carbó a tercers països. En la seva revisió de la política comercial del febrer del 2021, la Comissió Europea es va comprometre a proposar un final immediat del suport al crèdit a l’exportació per al sector elèctric de carbó.

anunci

Al juny d’aquest any, els membres del G7 també van reconèixer que la continuació de la inversió mundial en generació d’electricitat a base de carbó sense reducció era incompatible amb l’objectiu de limitar l’escalfament global a 1.5 ° C i es van comprometre a posar fi al nou suport directe del govern per a la generació d’energia global a base de carbó. internacionalment a finals de 2021, fins i tot mitjançant finançament públic.

anunci
Seguir llegint

EU

Setmana següent: l'estat en què ens trobem

publicat

on

La gran peça fixa d’aquesta setmana serà la declaració del president de la Comissió Europea, von der Leyen, sobre l’Estat de la UE (SOTEU) al Parlament Europeu a Estrasburg. És una presumpció manllevada dels Estats Units, quan el president dels Estats Units es dirigeix ​​al Congrés a principis de cada any per exposar els seus plans (i fins ara ha estat sempre actual) per a l'any següent. 

Sempre em sorprèn la confiança en mi mateix i la creença gairebé indestructible que els Estats Units són la nació més gran de la terra. Tot i que pensar que ets fantàstic ha de ser un estat d’ànim agradable, l’estat dolent dels Estats Units a tants nivells en aquest moment em fa pensar que l’ull excessivament crític que els europeus llancen al seu terreny pot ser una perspectiva més sana. Tot i així, de vegades estaria bé que poguéssim reconèixer els molts avantatges de la UE i ser una mica més "europeus i orgullosos".

És difícil avaluar l’interès que SOTEU exerceix fora dels més compromesos amb les activitats de la UE. Com a regla, els europeus, a part d’un petit grup dels més devots, no es dediquen a la molèstia de saber què tan bona és la UE, ni tampoc a entusiasmar-se per la seva direcció. Tot i que podríem haver reflexionat sobre el contrafactual, el Regne Unit ha proporcionat a tots els ciutadans de la UE una mirada molt clara de "i si?" 

anunci

Mirant on el món, la UE sembla que es troba en un estat més saludable que la majoria - això també té un significat literal aquest any, probablement som el continent més vacunat de la terra, hi ha un pla ambiciós de turbo carregar la nostra economia la seva caiguda pandèmica i el continent han traçat la barbeta i han decidit no fer res més que conduir el món a combatre el canvi climàtic. Personalment, sento un gran creixement d’esperança pel fet que sembla que hem decidit prou col·lectivament amb els que pertanyen a la UE que volen retrocedir sobre els valors democràtics i l’estat de dret. 

Aquesta setmana arribaran diverses propostes de la Comissió: Vestager presentarà el pla per a la "dècada digital d'Europa"; Borrell exposarà els plans de la UE per a vincles amb la regió indo-pacífica; Jourova exposarà el pla de la UE sobre protecció dels periodistes; i Schinas presentarà el paquet de la UE sobre resposta i preparació a les emergències sanitàries. 

És, per descomptat, un ple del Parlament. A part de SOTEU, es debatrà sobre la situació humanitària a l'Afganistan i les relacions de la UE amb el govern talibà; la llibertat dels mitjans de comunicació i l’estat de dret a Polònia, la Unió Europea de la Salut, la Targeta Blava de la UE per a immigrants altament qualificats i els drets LGBTIQ estan a debat.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències