Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

premis de la Comissió Europea 50th Doctorat Industrial atorguen a la investigació del vampir

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

image3El 20 d'agost, la Comissió Europea va atorgar la seva 50a beca de recerca sobre doctorat industrial europeu (EID). La subvenció d’1.5 milions d’euros es destina a la investigació de nous anticossos que destruiran els vasos sanguinis d’un tumor i eradicaran el tumor. L'anomenat projecte VAMPIRE ('Resecció tumoral induïda farmacèuticament per anticossos vasculars') està liderat per la Universitat de Birmingham al Regne Unit i SomantiX, una empresa biotecnològica holandesa amb seu a Utrecht. La investigació està recolzada per universitats, empreses i centres de recerca europeus associats, incloent la universitat suïssa de ciència i tecnologia ETH Zurich i l’organització benèfica Cancer Research UK. El programa EID està dirigit a projectes que reuneixen socis empresarials i acadèmics en dos països.

Androulla Vassiliou, comissària d'Educació, Cultura, Multilingüisme i Joventut, va dir: "Estic encantat d'haver assolit aquesta fita amb el Doctorat Industrial Europeu, i segurament no hi hauria un millor exemple del tipus de col·laboració intersectorial que desitgem més que aquesta associació per a la lluita contra el càncer. L'EID és una excel·lent il·lustració del valor afegit que la inversió de la UE pot aportar per a l'excel·lència, la innovació i la competitivitat mitjançant la creació de ponts entre el món acadèmic, la investigació i els negocis ".

El professor Roy Bicknell, que dirigirà el projecte des de Birmingham, va dir: "El doctorat industrial europeu serveix per a una gran necessitat de la societat. Permet avançar en investigacions importants des del punt de vista mèdic i econòmic, alhora que forma la propera generació de científics industrials líders . "

anunci

El Doctorat Industrial Europea es va posar en marxa com a projecte pilot en 2012 com a part de la Accions Marie Curie (MCA), el programa de beques de recerca europea. L'objectiu del sistema d'identificació electrònica és proporcionar candidats de doctorat amb experiència professional en excel·lents projectes d'investigació, així com per atraure més joves a les carreres científiques.

Per ser elegible per al finançament a través de la identificació electrònica, un projecte ha de reunir un negoci i un soci acadèmic de dos països. La subvenció EID de tres anys permet als investigadors per tal d'alternar entre treballar en els dos països, en els laboratoris universitaris i locals comercials, sota la tutoria dels supervisors del sector privat i la universitat. La formació incorpora habilitats no científiques com l'esperit empresarial, la comunicació i la gestió de la propietat intel·lectual en el pla d'estudis.

Les subvencions EER es mantindran sota les accions Marie Curie Sklodowska-renombrados com a part del nou programa Horitzó 2020 de la UE per a la recerca i la innovació, que s'inicia el gener de l'any.

anunci

Fons

L' Accions Marie Curie la promoció de les carreres d'investigació a Europa amb els fons gestionats per la Comissió Europea. A la fi de 2013, les accions Marie Curie han donat suport investigadors 60,000 130 de gairebé diferents nacionalitats des 1996. Més de la meitat de la investigació recolzada pel programa està dedicat als reptes socials com la salut, el canvi climàtic i l'escassetat d'energia. 37% dels investigadors finançats a través del programa són dones i petites i mitjanes empreses (PIME) representen més de la meitat de totes les empreses participants. El pressupost per a les accions Marie Curie és 4.7 milions de € en 2007-2013.

Les noves accions Marie Sklodowska-Curie (MSCA) es convertirà en el principal programa de la UE per donar suport a una excel·lent formació doctoral. En 2014-2020, el MSCA proporcionarà beques per a investigadors doctors 25 000 en forma de Doctorat Europeu Industrial, doctorats conjunts (amb la participació de diverses universitats), i una altra formació en recerca d'alta qualitat. El MSCA posarà èmfasi en la formació que combina la investigació amb altres habilitats que maximitzen l'ocupabilitat com la gestió, l'esperit empresarial i l'experiència de comunicació. Els Estats membres i el Parlament Europeu va acordar recentment el MSCA representarà el 8% del pressupost total d'Horitzó 2020. No obstant això, aquesta decisió encara ha de ser aprovat formalment per les institucions europees.

Per més informació, feu clic aquí.

Corona virus

La Comissió aprova un esquema portuguès de 500,000 euros per donar més suport al sector del transport de passatgers a les Açores en el context del brot de coronavirus

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat un esquema portuguès de 500,000 euros per donar més suport al sector del transport de passatgers a la regió de les Açores en el context del brot de coronavirus. La mesura es va aprovar en virtut de les ajudes estatals Marc temporal. Segueix un altre pla portuguès de suport al sector del transport de passatgers a les Açores que va aprovar la Comissió 4 juny 2021 (SA.63010). Segons el nou règim, l’ajut es concretarà en subvencions directes. La mesura estarà oberta a empreses de transport col·lectiu de viatgers de totes les mides que actuen a les Açores. L’objectiu de la mesura és mitigar la sobtada escassetat de liquiditat a què s’enfronten aquestes empreses i fer front a les pèrdues sofertes durant el 2021 a causa del brot de coronavirus i les mesures restrictives que el govern va haver d’implementar per limitar la propagació del virus.

La Comissió va trobar que l'esquema portuguès s'ajusta a les condicions establertes al marc temporal. En particular, l’ajut (i) no superarà els 1.8 milions d’euros per empresa; i (ii) es concedirà com a màxim el 31 de desembre de 2021. La Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per solucionar una greu pertorbació de l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107 (3) (b) TFUE i les condicions del marc temporal. Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura en virtut de les normes de la UE sobre ajuts estatals. Es pot trobar més informació sobre el marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.64599 del document ajuda estatal registreu-vos a la Comissió pàgina web del concurs un cop que s'han resolt les qüestions de confidencialitat.

anunci

Seguir llegint

Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE)

La UE col·labora amb altres països de l'OCDE per proposar la prohibició dels crèdits a l'exportació per a projectes d'energia de carbó

publicat

on

Els països de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) celebren una reunió extraordinària avui (15 de setembre) i dijous (16 de setembre) per debatre una possible prohibició dels crèdits a l'exportació de projectes internacionals de generació d'energia amb carbó sense compensació de mesures. Els debats se centraran en una proposta presentada per la UE i altres països (Canadà, República de Corea, Noruega, Suïssa, Regne Unit i EUA) a principis d'aquest mes. La proposta dóna suport a l’ecologització de l’economia mundial i és un pas important per alinear les activitats de les agències de crèdit a l’exportació amb els objectius de l’Acord de París.

Els crèdits a l’exportació són una part important de la promoció del comerç internacional. Com a participant en l'Acord de l'OCDE sobre crèdits a l'exportació amb suport oficial, la UE juga un paper important en els esforços per garantir la igualtat de condicions a nivell internacional i garantir la coherència de l'objectiu comú de lluita contra el canvi climàtic. La UE s’ha compromès a acabar amb l’ajut als crèdits a l’exportació de carbó sense compensar les mesures i, al mateix temps, es compromet a una transició justa a nivell internacional.

El gener de 2021, el Consell de la Unió Europea va demanar l'eliminació global de les subvencions a combustibles fòssils perjudicials per al medi ambient en un calendari clar i per a una transformació global decidida i justa. cap a la neutralitat climàtica, inclosa l’eliminació gradual del carbó sense mesures compensatòries en la producció d’energia i, com a primer pas, el final immediat de tot el finançament per a la nova infraestructura del carbó a tercers països. En la seva revisió de la política comercial del febrer del 2021, la Comissió Europea es va comprometre a proposar un final immediat del suport al crèdit a l’exportació per al sector elèctric de carbó.

anunci

Al juny d’aquest any, els membres del G7 també van reconèixer que la continuació de la inversió mundial en generació d’electricitat a base de carbó sense reducció era incompatible amb l’objectiu de limitar l’escalfament global a 1.5 ° C i es van comprometre a posar fi al nou suport directe del govern per a la generació d’energia global a base de carbó. internacionalment a finals de 2021, fins i tot mitjançant finançament públic.

anunci
Seguir llegint

EU

Setmana següent: l'estat en què ens trobem

publicat

on

La gran peça fixa d’aquesta setmana serà la declaració del president de la Comissió Europea, von der Leyen, sobre l’Estat de la UE (SOTEU) al Parlament Europeu a Estrasburg. És una presumpció manllevada dels Estats Units, quan el president dels Estats Units es dirigeix ​​al Congrés a principis de cada any per exposar els seus plans (i fins ara ha estat sempre actual) per a l'any següent. 

Sempre em sorprèn la confiança en mi mateix i la creença gairebé indestructible que els Estats Units són la nació més gran de la terra. Tot i que pensar que ets fantàstic ha de ser un estat d’ànim agradable, l’estat dolent dels Estats Units a tants nivells en aquest moment em fa pensar que l’ull excessivament crític que els europeus llancen al seu terreny pot ser una perspectiva més sana. Tot i així, de vegades estaria bé que poguéssim reconèixer els molts avantatges de la UE i ser una mica més "europeus i orgullosos".

És difícil avaluar l’interès que SOTEU exerceix fora dels més compromesos amb les activitats de la UE. Com a regla, els europeus, a part d’un petit grup dels més devots, no es dediquen a la molèstia de saber què tan bona és la UE, ni tampoc a entusiasmar-se per la seva direcció. Tot i que podríem haver reflexionat sobre el contrafactual, el Regne Unit ha proporcionat a tots els ciutadans de la UE una mirada molt clara de "i si?" 

anunci

Mirant on el món, la UE sembla que es troba en un estat més saludable que la majoria - això també té un significat literal aquest any, probablement som el continent més vacunat de la terra, hi ha un pla ambiciós de turbo carregar la nostra economia la seva caiguda pandèmica i el continent han traçat la barbeta i han decidit no fer res més que conduir el món a combatre el canvi climàtic. Personalment, sento un gran creixement d’esperança pel fet que sembla que hem decidit prou col·lectivament amb els que pertanyen a la UE que volen retrocedir sobre els valors democràtics i l’estat de dret. 

Aquesta setmana arribaran diverses propostes de la Comissió: Vestager presentarà el pla per a la "dècada digital d'Europa"; Borrell exposarà els plans de la UE per a vincles amb la regió indo-pacífica; Jourova exposarà el pla de la UE sobre protecció dels periodistes; i Schinas presentarà el paquet de la UE sobre resposta i preparació a les emergències sanitàries. 

És, per descomptat, un ple del Parlament. A part de SOTEU, es debatrà sobre la situació humanitària a l'Afganistan i les relacions de la UE amb el govern talibà; la llibertat dels mitjans de comunicació i l’estat de dret a Polònia, la Unió Europea de la Salut, la Targeta Blava de la UE per a immigrants altament qualificats i els drets LGBTIQ estan a debat.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències