Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

FUW destaca pla de delinqüència rural a Merioneth County Mostra

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

polic-plan-image418x282Winston Roddick, comissari de la policia i la delinqüència de Gal·les del Nord, visitarà l'estand de la Unió de Pagesos de Gal·les (FUW) durant la setmana que ve a Merioneth County Show (dimecres 28 d'agost) a Bala per reunir-se amb agricultors i gent de zones rurals per discutir el nou pla de delinqüència rural de la força.

Roddick estarà a l'estand del sindicat a partir de les 13 h juntament amb Dewi Evans, un dels oficials de crims rurals nomenats recentment per Gwynedd i Anglesey.

La lluita contra la criminalitat rural va ser una de les primeres promeses fetes per Roddick després de les seves eleccions el novembre passat i, des de llavors, la Policia de Gal·les del Nord ha desenvolupat un pla d'acció per abordar els tipus de delictes que afecten les zones rurals. És la primera força de Gal·les i una de les poques del Regne Unit a llançar aquest pla.

anunci

Roddick va dir: "Tinc el deure d'escoltar les opinions de les persones al nord de Gal·les i de representar aquestes opinions quan estableix la direcció estratègica de la policia.

"Durant el període electoral, vaig parlar amb molts centenars de persones i les persones que vivien a zones rurals i sovint aïllades em van dir una vegada i una altra que cada vegada els preocupa més la criminalitat a les seves comunitats.

"Vaig parlar amb diversos agricultors que han experimentat algun tipus de delicte rural, inclosos el robatori d'equips, combustible, ferralla i animals. Mitjançant el Pla contra el delicte rural, la policia se centrarà en reduir i prevenir encara més la delinqüència i fer que la gent se senti més segura a a casa i en llocs públics ".

anunci

Una de les característiques principals del Pla de delictes rurals del nord de Gal·les és un nou equip de set PCSO i tres agents de policia dedicats a tractar el delicte rural.

Huw Jones, executiu del comtat de FUW Meirionnydd, va dir que el sindicat va felicitar la introducció del pla de delinqüència rural. "Els nostres membres estan molt contents de l'oportunitat de presentar les seves opinions al comissari i estem encantats que les nostres veus siguin escoltades.

"La inversió en la lluita contra la delinqüència rural suposarà un gran impuls per a l'economia agrícola i augmentarà la seguretat de les comunitats rurals i aïllades".

Jones va dir, igual que l'any passat, el sindicat tindrà una carpa més gran per fer front al nombre creixent de membres que visiten l'estand. "Una vegada més esperem una càlida benvinguda als membres i amics de la FUW i a nombroses associacions i organismes que col·laboren estretament amb nosaltres.

"La secció de dones del sindicat per a les zones de Dolgellau -que inclouen les àrees de Dinas Mawddwy, Trawsfynydd i Gellilydan- s'ha ocupat preparant avituallament per als centenars que hi assistiran".

Hi haurà una àmplia oportunitat per discutir l’esquema agroambiental de Glastir i els últims desenvolupaments amb Glenda Thomas, la directora de FWAG Cymru Wales, que assistirà als membres entre 10.30am i 12.30pm.

El diputat de Dwyfor Meirionnydd, Elfyn Llwyd, assistirà al migdia i l'AM de la circumscripció i president del comitè de medi ambient i sostenibilitat de l'Assemblea, Dafydd Elis Thomas, a les 2:XNUMX. La sucursal de Meirionnydd RABI també estarà representada a l’estand.

David Foode d'E-On Energy estarà present durant tot el dia per destacar la col·laboració FUW amb l'empresa per oferir tarifes reduïdes per al subministrament elèctric.

El coordinador de la captació de recursos naturals de Gal·les (NRW), Nicola Edwards, estarà present per ajudar els membres a registrar les exempcions de residus agrícoles que s’han de fer abans de la data límit de l’1 d’octubre i entre el migdia i les 2 de la tarda. a Meirionnydd.

Els representants de Davis Meade Property Consultants també estaran al stand per discutir qüestions com ara revisions de lloguers, reclamacions de compensació i opcions d’energies renovables.

Les opinions expressades són purament les de l’autor i no són aprovades per EU Reporter

Banc Central Europeu (BCE)

Lagarde, del BCE, manté les portes obertes a una inflació més elevada

publicat

on

By

La inflació a la zona de l’euro podria superar les previsions ja elevades del Banc Central Europeu, però hi ha pocs indicis que això passi, la presidenta del BCE, Christine Lagarde (A la foto) va dir el dilluns (27 de setembre), escriu Balazs Koranyi, Reuters.

"Tot i que la inflació podria resultar més feble del previst si l'activitat econòmica es veiés afectada per un renovat enduriment de les restriccions, hi ha alguns factors que podrien conduir a pressions de preus més fortes del que s'espera actualment", va dir als parlamentaris del Parlament Europeu.

"Però fins ara veiem signes limitats d'aquest risc, cosa que significa que el nostre escenari de base continua preveient que la inflació es mantingui per sota del nostre objectiu a mitjà termini", va afegir.

anunci

Les opinions expressades són purament les de l’autor i no són aprovades per EU Reporter

anunci
Seguir llegint

agricultura

Agricultura: llançament d'una jornada orgànica anual de la UE

publicat

on

El 24 de setembre, el Parlament Europeu, el Consell i la Comissió van celebrar el llançament d'una "jornada orgànica de la UE" anual. Les tres institucions van signar una declaració conjunta que establia a partir d'ara cada 23 de setembre com a dia orgànic de la UE. Això segueix el Pla d'acció per al desenvolupament de la producció ecològica, adoptada per la Comissió el 25 de març de 2021, que anunciava la creació d’aquest dia per donar a conèixer la producció ecològica.

A la cerimònia de signatura i llançament, el comissari d’Agricultura, Janusz Wojciechowski, va dir: “Avui celebrem la producció ecològica, un tipus d’agricultura sostenible on la producció d’aliments es fa en harmonia amb la natura, la biodiversitat i el benestar animal. El 23 de setembre també és l’equinocci de tardor, quan el dia i la nit són igualment llargs, símbol de l’equilibri entre l’agricultura i el medi ambient que s’adapta idealment a la producció ecològica. M’alegra que juntament amb el Parlament Europeu, el Consell i els actors clau d’aquest sector puguem iniciar aquesta jornada anual ecològica de la UE, una gran oportunitat per donar a conèixer la producció ecològica i promoure el paper clau que té en la transició cap a la sostenibilitat. sistemes alimentaris ".

L’objectiu general del pla d’acció per al desenvolupament de la producció ecològica és impulsar substancialment la producció i el consum de productes ecològics per contribuir a l’assoliment dels objectius de les estratègies de granja a forquilla i de biodiversitat, com ara la reducció de l’ús de fertilitzants, pesticides. i antimicrobians. El sector orgànic necessita les eines adequades per créixer, tal com s’estableix en el pla d’acció. Estructurat al voltant de tres eixos - augmentar el consum, augment de la producciói millorar encara més la sostenibilitat del sector - Es presenten 23 accions per garantir un creixement equilibrat del sector.

anunci

Accions

Per impulsar el consum, el pla d’acció inclou accions com informar i comunicar sobre la producció ecològica, promoure el consum de productes ecològics i estimular un major ús d’orgànics als menjadors públics mitjançant la contractació pública. A més, per augmentar la producció ecològica, el Política Agrícola Comuna (PAC) seguirà sent una eina clau per donar suport a la conversió a l'agricultura ecològica. Es complementarà, per exemple, amb esdeveniments d'informació i xarxes per compartir bones pràctiques i certificació per a grups d'agricultors en lloc de per a particulars. Finalment, per millorar la sostenibilitat de l’agricultura ecològica, la Comissió dedicarà almenys el 30% del pressupost a la investigació i la innovació en el camp de l’agricultura, el bosc i les zones rurals a temes específics o rellevants per al sector ecològic.

Fons

anunci

La producció ecològica comporta una sèrie d’avantatges importants: els camps orgànics tenen al voltant d’un 30% més de biodiversitat, els animals de cultiu ecològic gaudeixen d’un major grau de benestar animal i prenen menys antibiòtics, els agricultors ecològics tenen ingressos més elevats i són més resistents i els consumidors saben exactament què fan. estan obtenint gràcies al Logotip ecològic de la UE.

Més informació

El pla d’acció per al desenvolupament del sector orgànic

Estratègia de granja a forquilla

Estratègia de biodiversitat

L’agricultura ecològica a simple vista

Política Agrícola Comuna

Les opinions expressades són purament les de l’autor i no són aprovades per EU Reporter

Seguir llegint

agricultura

Política agrícola comuna: Com dóna suport la UE als agricultors?

publicat

on

Des de donar suport als agricultors fins a protegir el medi ambient, la política agrícola de la UE cobreix diversos objectius. Esbrineu com es finança l’agricultura de la UE, la seva història i el seu futur, Societat.

Què és la política agrícola comuna?

La UE dóna suport a l'agricultura a través del seu Política Agrícola Comuna (CAP). Creada el 1962, ha sofert diverses reformes per fer l’agricultura més justa i sostenible per als agricultors.

anunci

Hi ha prop de 10 milions d’explotacions a la UE i els sectors agrícola i alimentari junts proporcionen prop de 40 milions de llocs de treball a la UE.

Com es finança la Política Agrària Comuna?

La Política Agrària Comuna es finança a través del pressupost de la UE. Sota la Pressupost de la UE per al 2021-2027, S’han destinat 386.6 milions d’euros a l’agricultura. Es divideix en dues parts:

anunci
  • 291.1 milions d’euros per al Fons Europeu de Garantia Agrària, que proporciona ajuts als ingressos per als agricultors.
  • 95.5 milions d’euros per al Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural, que inclou finançament per a zones rurals, accions climàtiques i gestió dels recursos naturals.

Com es veu l’agricultura de la UE avui en dia? 

COVID-19 va afectar els agricultors i el sector agrícola i la UE va introduir mesures específiques per donar suport a la indústria i als ingressos. Les normes actuals sobre com s’haurien de gastar els fons de la PAC s’executen fins al 2023 a causa dels retards en les negociacions pressupostàries. Això requeria un acord de transició per protegir els ingressos dels agricultors i garantir la seguretat alimentària.

La reforma significarà una política agrícola comuna més respectuosa amb el medi ambient?

L’agricultura de la UE suposa aproximadament 10% de les emissions de gasos d’efecte hivernacle. La reforma hauria de conduir a una política agrícola de la UE més respectuosa amb el medi ambient, més justa i transparent, van dir els eurodiputats, després d'un es va arribar a un acord amb el Consell. El Parlament vol relacionar la PAC amb l'acord de París sobre el canvi climàtic, alhora que augmenta el suport als joves agricultors i a les petites i mitjanes explotacions. El Parlament votarà l’acord final el 2021 i entrarà en vigor el 2023.

La política agrícola està lligada a la Acord Verd Europeu i la Estratègia Farm to Fork de la Comissió Europea, que té com a objectiu protegir el medi ambient i garantir aliments saludables per a tothom, alhora que garanteix els mitjans de subsistència dels agricultors.

Més informació sobre agricultura

Sessió d'informació 

Comprovar el progrés legislatiu 

Les opinions expressades són purament les de l’autor i no són aprovades per EU Reporter

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències