Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

BEI augmenta el suport a les pimes industrials i agrícoles a Bulgària

COMPARTIR:

publicat

on

impressióEl Banc Europeu d'Inversions (BEI) presta 50 milions d'euros a CIBANK per finançar projectes promoguts per petites i mitjanes empreses i empreses de mitjana capitalització a Bulgària. Els fons del BEI donaran suport a projectes a tot el país, donant suport significativament a l'ocupació.

Luca Lazzaroli, director de préstecs del BEI al sud-est d'Europa, ha comentat: "El préstec signat avui aborda la prioritat clau del BEI en matèria de préstecs: millorar les condicions de finançament extremadament difícils per a les pimes i les mitjanes capitalitzacions en l'actual crisi econòmica contínua. Una millor disponibilitat de finançament a llarg termini, proporcionada en cooperació amb CIBANK, un soci consolidat del BEI, és crucial per al desenvolupament posterior d'aquest sector, que és l'eix vertebrador de l'economia búlgara i el principal motor del creixement i l'ocupació. A més, a la vista de la seva contribució a la generació d'ocupació i a la diversificació econòmica a les zones rurals, una part del préstec es dedicarà a préstecs a pimes agrícoles i agroindustrials”.

Aquest préstec intermediari s'ofereix en el marc del Pla d'acció conjunt de les IFI per al creixement a l'Europa central i sud-oriental, que se centra a oferir un millor accés al finançament a llarg termini per a les pimes europees per tal de mitigar els efectes de la crisi financera. Els fons donaran suport al creixement millorant la competitivitat a llarg termini mitjançant una major disponibilitat de crèdit a llarg termini.

Aquesta línia de crèdit és la continuació de l'excel·lent cooperació del BEI amb CIBANK. En el passat, el BEI ha concedit altres dos préstecs intermediaris a aquest intermediari financer per un total de 55 milions d'euros. Aquests fons del BEI s'han assignat amb èxit a les pimes búlgares, que s'han beneficiat de la millora dels tipus d'interès i dels venciments dels préstecs més llargs.

Fons

El Banc Europeu d'Inversions és la institució creditícia a llarg termini de la Unió Europea i és propietat dels estats membres de la UE. Fa que les finances a llarg termini disposin d’una inversió sòlida per contribuir als objectius polítics de la UE.

Per més informació, feu clic aquí.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències