Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

Les parts interessades fomenten la participació de la UE en respostes sanitàries mundials innovadores per eradicar les malalties relacionades amb la pobresa i les negligides

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

image005Al Parlament Europeu a Brussel·les el 16 d’octubre, DSW (Deutsche Stiftung Weltbevoelkerung) i PATH, juntament amb l’amfitrió i presidenta Maria da Graça Carvalho, van organitzar una taula rodona d’alt nivell per explorar com la Unió Europea pot reforçar la seva inversió en el desenvolupament de solucions sanitàries globals innovadores.

A la reunió es va consensuar que formes innovadores d’associacions —com ara els desenvolupadors de productes sense ànim de lucre (NPPD) - afegeixen valor i acceleren la innovació en la lluita contra les malalties tropicals relacionades amb la pobresa i les malalties tropicals i, alhora, contribueixen a la investigació de la UE i els objectius de la política de desenvolupament (R + D).

Aquest esdeveniment va ser el tercer d'una sèrie de debats sobre el valor de les associacions intersectorials per desenvolupar i oferir tecnologies de salut globals d'alt impacte i rendibles. Parlant com a president, da Graça Carvalho va dir:

anunci

“Les malalties tropicals relacionades amb la pobresa i les malalties tropicals tenen un efecte catastròfic sobre la vida de milions de persones als països més pobres del món; el Parlament Europeu s'assegurarà que la UE tingui els recursos i la capacitat per liderar la lluita contra el VIH i la sida, la tuberculosi i la malària i altres malalties tropicals abandonades ".

Cada any, la malària, la tuberculosi i la sida maten prop de quatre milions de persones; i les 31 malalties classificades com a relacionades amb la pobresa i abandonades representen 13.7 milions de defuncions cada any. Malgrat el seu impacte devastador, entre el 1975 i el 2000, d’un total de 1,393 medicaments desenvolupats en aquest període, només 16 van ser per a les malalties que afecten més les poblacions dels països amb ingressos baixos i mitjans.

La reunió va reunir ponents i col·laboradors del sector privat i desenvolupadors de productes sense ànim de lucre, així com funcionaris de la Comissió Europea i representants de la societat civil i del Parlament Europeu.

anunci

La directora executiva de DSW, Renate Baehr, va destacar la importància del compromís de la UE en aquest àmbit: "La UE té ferms compromisos de política en l'àmbit de la salut global i animaríem els responsables polítics a garantir que la UE tingui finançament suficient per recolzar aquest compromís. A través de nous programes d’investigació i innovació per al 2014-2020, la UE té ara els mecanismes per ser un motor clau de la innovació i liderar la lluita per eradicar les malalties tropicals relacionades amb la pobresa i abandonades ”.

Els ponents van avaluar el desafiament de desenvolupar respostes innovadores i efectives dirigides a malalties i condicions relacionades amb la pobresa i abandonades, el VIH i la sida, la tuberculosi i la malària als països amb ingressos baixos i mitjans.

En particular, la discussió es va centrar en:

  • El valor afegit de les associacions publicoprivades per a la innovació en salut global mitjançant l'aprofitament de l'experiència i els recursos dels sectors públic i privat.
  • El valor afegit que poden aportar aquests desenvolupadors a les associacions amb projectes industrials i de la UE.
  • El paper crític que juguen les associacions publicoprivades per assolir els objectius de la política de recerca i innovació de la UE.
  • La necessitat d’invertir durant tot el cicle de vida del producte per accelerar la innovació, la introducció i la integració de tecnologies sanitàries globals.

Aquest debat té lloc en un moment determinant per al finançament de la R + D de la UE. La setmana vinent, a la reunió plenària del Parlament Europeu a Estrasburg, s’espera que els eurodiputats votin el programa Horizon 2020 de la UE, el principal instrument de finançament de la R + D de la UE durant els propers set anys. A més, el successor de l’Associació per als assajos clínics europeus i els països en vies de desenvolupament (EDCTP), amb un pressupost ampliat i enfocament a la malaltia, s’està obrint camí en el procés legislatiu. L'EDCTP2, com se sap, serà la iniciativa més gran de la UE que aborda l'R + D sanitari mundial.

Reflexionant sobre l’experiència de PATH en l’àmbit del desenvolupament innovador de fàrmacs, Claire Wingfield va dir: “Com a base de molts èxits mundials en salut, PATH creu fermament que la investigació i el desenvolupament innovadors són fonamentals per desenvolupar la pròxima generació d’eines sanitàries globals que puguin prevenir, tractar , i un dia aturar les amenaces globals a la salut existents i emergents. Per satisfer les necessitats globals de salut de demà, és fonamental invertir avui en recerca ".

DSW (Deutsche Stiftung Weltbevoelkerung) és una organització internacional de promoció i desenvolupament. Apoderem els joves i les comunitats dels països d’ingressos baixos i mitjans mitjançant l’abordatge dels problemes de la dinàmica de la població i la millora de la salut com a forma d’aconseguir un desenvolupament sostenible. Amb seu a Hannover, Alemanya, DSW manté quatre oficines a Etiòpia, Kenya, Tanzània i Uganda, a més d’una oficina d’enllaç a Berlín, Alemanya i Brussel·les, Bèlgica.

PATH és una organització internacional sense ànim de lucre que transforma la salut global mitjançant la innovació. Prenem un enfocament emprenedor per desenvolupar i oferir solucions d’alt impacte i baix cost, des de vacunes i dispositius de salvament fins a programes de col·laboració amb comunitats. A través del nostre treball a més de 70 països, PATH i els nostres socis capaciten les persones per assolir tot el seu potencial.

Corona virus

La Comissió aprova un esquema portuguès de 500,000 euros per donar més suport al sector del transport de passatgers a les Açores en el context del brot de coronavirus

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat un esquema portuguès de 500,000 euros per donar més suport al sector del transport de passatgers a la regió de les Açores en el context del brot de coronavirus. La mesura es va aprovar en virtut de les ajudes estatals Marc temporal. Segueix un altre pla portuguès de suport al sector del transport de passatgers a les Açores que va aprovar la Comissió 4 juny 2021 (SA.63010). Segons el nou règim, l’ajut es concretarà en subvencions directes. La mesura estarà oberta a empreses de transport col·lectiu de viatgers de totes les mides que actuen a les Açores. L’objectiu de la mesura és mitigar la sobtada escassetat de liquiditat a què s’enfronten aquestes empreses i fer front a les pèrdues sofertes durant el 2021 a causa del brot de coronavirus i les mesures restrictives que el govern va haver d’implementar per limitar la propagació del virus.

La Comissió va trobar que l'esquema portuguès s'ajusta a les condicions establertes al marc temporal. En particular, l’ajut (i) no superarà els 1.8 milions d’euros per empresa; i (ii) es concedirà com a màxim el 31 de desembre de 2021. La Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per solucionar una greu pertorbació de l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107 (3) (b) TFUE i les condicions del marc temporal. Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura en virtut de les normes de la UE sobre ajuts estatals. Es pot trobar més informació sobre el marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.64599 del document ajuda estatal registreu-vos a la Comissió pàgina web del concurs un cop que s'han resolt les qüestions de confidencialitat.

anunci

Seguir llegint

Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE)

La UE col·labora amb altres països de l'OCDE per proposar la prohibició dels crèdits a l'exportació per a projectes d'energia de carbó

publicat

on

Els països de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) celebren una reunió extraordinària avui (15 de setembre) i dijous (16 de setembre) per debatre una possible prohibició dels crèdits a l'exportació de projectes internacionals de generació d'energia amb carbó sense compensació de mesures. Els debats se centraran en una proposta presentada per la UE i altres països (Canadà, República de Corea, Noruega, Suïssa, Regne Unit i EUA) a principis d'aquest mes. La proposta dóna suport a l’ecologització de l’economia mundial i és un pas important per alinear les activitats de les agències de crèdit a l’exportació amb els objectius de l’Acord de París.

Els crèdits a l’exportació són una part important de la promoció del comerç internacional. Com a participant en l'Acord de l'OCDE sobre crèdits a l'exportació amb suport oficial, la UE juga un paper important en els esforços per garantir la igualtat de condicions a nivell internacional i garantir la coherència de l'objectiu comú de lluita contra el canvi climàtic. La UE s’ha compromès a acabar amb l’ajut als crèdits a l’exportació de carbó sense compensar les mesures i, al mateix temps, es compromet a una transició justa a nivell internacional.

El gener de 2021, el Consell de la Unió Europea va demanar l'eliminació global de les subvencions a combustibles fòssils perjudicials per al medi ambient en un calendari clar i per a una transformació global decidida i justa. cap a la neutralitat climàtica, inclosa l’eliminació gradual del carbó sense mesures compensatòries en la producció d’energia i, com a primer pas, el final immediat de tot el finançament per a la nova infraestructura del carbó a tercers països. En la seva revisió de la política comercial del febrer del 2021, la Comissió Europea es va comprometre a proposar un final immediat del suport al crèdit a l’exportació per al sector elèctric de carbó.

anunci

Al juny d’aquest any, els membres del G7 també van reconèixer que la continuació de la inversió mundial en generació d’electricitat a base de carbó sense reducció era incompatible amb l’objectiu de limitar l’escalfament global a 1.5 ° C i es van comprometre a posar fi al nou suport directe del govern per a la generació d’energia global a base de carbó. internacionalment a finals de 2021, fins i tot mitjançant finançament públic.

anunci
Seguir llegint

EU

Setmana següent: l'estat en què ens trobem

publicat

on

La gran peça fixa d’aquesta setmana serà la declaració del president de la Comissió Europea, von der Leyen, sobre l’Estat de la UE (SOTEU) al Parlament Europeu a Estrasburg. És una presumpció manllevada dels Estats Units, quan el president dels Estats Units es dirigeix ​​al Congrés a principis de cada any per exposar els seus plans (i fins ara ha estat sempre actual) per a l'any següent. 

Sempre em sorprèn la confiança en mi mateix i la creença gairebé indestructible que els Estats Units són la nació més gran de la terra. Tot i que pensar que ets fantàstic ha de ser un estat d’ànim agradable, l’estat dolent dels Estats Units a tants nivells en aquest moment em fa pensar que l’ull excessivament crític que els europeus llancen al seu terreny pot ser una perspectiva més sana. Tot i així, de vegades estaria bé que poguéssim reconèixer els molts avantatges de la UE i ser una mica més "europeus i orgullosos".

És difícil avaluar l’interès que SOTEU exerceix fora dels més compromesos amb les activitats de la UE. Com a regla, els europeus, a part d’un petit grup dels més devots, no es dediquen a la molèstia de saber què tan bona és la UE, ni tampoc a entusiasmar-se per la seva direcció. Tot i que podríem haver reflexionat sobre el contrafactual, el Regne Unit ha proporcionat a tots els ciutadans de la UE una mirada molt clara de "i si?" 

anunci

Mirant on el món, la UE sembla que es troba en un estat més saludable que la majoria - això també té un significat literal aquest any, probablement som el continent més vacunat de la terra, hi ha un pla ambiciós de turbo carregar la nostra economia la seva caiguda pandèmica i el continent han traçat la barbeta i han decidit no fer res més que conduir el món a combatre el canvi climàtic. Personalment, sento un gran creixement d’esperança pel fet que sembla que hem decidit prou col·lectivament amb els que pertanyen a la UE que volen retrocedir sobre els valors democràtics i l’estat de dret. 

Aquesta setmana arribaran diverses propostes de la Comissió: Vestager presentarà el pla per a la "dècada digital d'Europa"; Borrell exposarà els plans de la UE per a vincles amb la regió indo-pacífica; Jourova exposarà el pla de la UE sobre protecció dels periodistes; i Schinas presentarà el paquet de la UE sobre resposta i preparació a les emergències sanitàries. 

És, per descomptat, un ple del Parlament. A part de SOTEU, es debatrà sobre la situació humanitària a l'Afganistan i les relacions de la UE amb el govern talibà; la llibertat dels mitjans de comunicació i l’estat de dret a Polònia, la Unió Europea de la Salut, la Targeta Blava de la UE per a immigrants altament qualificats i els drets LGBTIQ estan a debat.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències