Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

Els inversors Europea a llarg termini associació (ELTI) llança un pla d'acció 2014

COMPARTIR:

publicat

on

imatge a pujarL'associació ELTI, recentment creada pels inversors a llarg termini de la Unió Europea, va celebrar la seva primera Assemblea General a Brussel·les el 14 de novembre de 2014. Després d'elegir la seva Junta, els membres van aprovar el Pla d'Acció de 2014 molt centrat en la millora de la inversió a llarg termini a Europa com a clau per a la recuperació econòmica.

Llançada el 5 de juliol de 2013 a París per 16 institucions financeres europees, l'Assemblea General va nomenar el consell d'administració1, amb el president del Banc Europeu d'Inversions, Dr. Werner Hoyer, com a president, el president del consell d'administració de HBOR, MM Anton Kovacev, i el president de Cassa Depositi e Prestiti (CDP), Franco Bassanini, com a vicepresidents i M. Dominique de Crayencour com a secretari general de l'ELTI.

L'Assemblea General també va aprovar el pla d'acció per al 2014 amb la prioritat de desenvolupar totes les condicions favorables a la inversió a llarg termini i de cooperar activament entre els membres en suport de l'economia real. L'objectiu és ajudar a fomentar un creixement i una ocupació sostenibles, eficients amb els recursos, socialment inclusius i innovadors.

La prioritat d'ELTI en el seu primer mandat serà treballar en la supressió d'obstacles i el desenvolupament d'incentius per al finançament de la inversió a llarg termini. Això inclou fallades del mercat, entorn regulatori, normes d'informació i instruments financers adequats. També explorarà oportunitats entre elles per a inversions comunes a llarg termini, en particular en els instruments financers innovadors dins del proper marc financer plurianual (2014-2020), especialment en infraestructures, innovació, eficiència dels recursos i pimes. Avui, ELTI reuneix 17 membres, incloses les quatre institucions fundadores del Long-Term Investors Club (LTIC)2, els actius totals del qual ascendeixen a 2 bilions d'euros.

Werner Hoyer, com a president de l'ELTI, va dir: “L'associació ELTI és un autèntic projecte europeu. Després de l'ampliació de capital del BEI, és una altra manera de multiplicar el nostre efecte palanquejament mutu per federar la fortalesa financera de les nostres institucions per al creixement i l'ocupació mitjançant inversions a llarg termini". Va afegir: "Estic honrat i feliç de poder establir el vincle entre el treball del Banc de la UE i tots els membres nacionals d'ELTI que persegueixen el mateix objectiu de donar suport a la política de la UE".

Fons

En constituir l'Associació el 5 de juliol, els membres fundadors van declarar “(…) establint entre ells una associació internacional sense ànim de lucre anomenada “Associació Europea d'Inversors a llarg termini (ELTI)”, d'acord amb la Llei belga de 27 de juny de 1921 sobre no -associacions de lucre, associacions internacionals sense ànim de lucre i fundacions.

anunci

Van declarar que, com a membres del Club d'Institucions de la Unió Europea Especialitzades en Crèdit a Llarg Termini (ISLTC), estaven disposats a anar més enllà, amb els membres de la Unió Europea del Club d'Inversors a Llarg Plaç (LTIC), en el seu cooperació i unir els seus esforços per promoure i potenciar la inversió a llarg termini, en plena convergència amb els objectius i iniciatives desenvolupats per la Unió Europea.

L'Associació Europea d'Inversors a llarg termini, ELTI (aisbl) estarà oberta a la participació de totes les institucions europees de finançament a llarg termini interessades que compleixin les condicions previstes als seus Estatuts adjunts; desenvoluparà a nivell de la Unió Europea les accions desenvolupades sobretot per l'LTIC i substituirà l'“Acord de cooperació (2011 – 2015)” signat per les Institucions de la Unió Europea Especialitzades en Crèdit a Llarg Termini (ISLTC).

L'Associació no té finalitat comercial i persegueix els següents objectius sense ànim de lucre a nivell internacional:

  • Representar, promoure i defensar els interessos compartits dels seus membres;
  • reforçar la cooperació, fins i tot a nivell operatiu, entre les institucions financeres europees, així com amb altres institucions de la UE que actuen com a financers a llarg termini;
  • desenvolupar el concepte d'inversió a llarg termini dins del sector econòmic i financer;
  • promoure la recerca acadèmica sobre inversions a llarg termini
  • informar la UE i les seves institucions sobre el paper i el potencial dels membres com a institucions i agències de finançament a llarg termini;
  • reforçar l'accés dels membres a la informació sobre qüestions relacionades amb la UE, i;
  • intercanviar informació i experiències entre els membres i amb organitzacions nacionals i internacionals que comparteixen l'interès de l'associació en la promoció de la inversió a llarg termini.

Membres de l'ELTI:

• Bulgària: BDB del Banc de Desenvolupament de Bulgària

• Croàcia: Hrvatska banka za obnovu i razvitak HBOR

• República Txeca: Ceskomoravska zarucni a rozvojova banka CMZRB

• França: Caisse des Dépôts CDC

• Alemanya: KFW Bankengruppe KFW

• Grècia: National Bank of Greece NBG

• Hongria: MFB Hongrian Development Bank MFB

• Itàlia: Cassa Depositi e Prestiti CDP

• Letònia: Banc Hipotecari i Terres del Banc Hipotecari de Letònia

• Malta: Bank of Valletta BOV

• Polònia: Bank Gospodarstwa Krajowego BGK

• Portugal: Banco Português do Investimento BPI

• Eslovènia: Slovenska izvozna in razvojna banka SID

• Espanya: Instituto de Crédito Oficial ICO

• Suècia: Swedish Export Credit Corporation AB Svensk Exportkredit SEK

• Turquia: Turkije Sinai Kalkinma Bankasi AS TSKB

• Institució multilateral: Banc Europeu d'Inversions BEI

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències