Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

Callanan: "L'acord sobre el pressupost de set anys de la UE demostra que es poden reduir els costos i augmentar el valor dels contribuents"

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Mentre els eurodiputats es preparen per votar definitivament l’aprovació del pressupost de la UE 2014-2020, el líder del grup de conservadors i reformistes europeus Martin Callanan (A la foto) ha dit que l'acord demostra que, malgrat la gran postura dels eurodiputats en els darrers nou mesos, és possible reduir la despesa a la UE tot ajustant les prioritats per afegir valor.

En declaracions al debat aquest matí abans de la votació, Callanan ha dit que les demandes del Parlament per a augments pressupostaris importants, impostos de la UE i la fi de les bonificacions han estat rebutjades. Tot i que es crearà un grup per examinar els anomenats "recursos propis" de la UE, Callanan va recordar als eurodiputats que els governs nacionals mantenen el control sobre aquesta qüestió per unanimitat, de manera que "no perdria molt el son" sobre la seva creació.

Callanan també va dir que la ECR generalment dóna suport a molts dels programes de despesa que s’adopten avui que continuaran donant suport als nous membres de la UE, ajudaran a construir infraestructures més fortes al mercat únic i finançaran àrees com la investigació transfronterera.

anunci

Ell va dir:

"Bé, aquí som nou mesos. Es va gastar una gran quantitat d'aire calent. S'han fet moltes amenaces que no s'han materialitzat mai. I en el fons encara tenim l'acord del MFF que els nostres governs nacionals van negociar al febrer.

"El meu grup sempre ha dit que el proper pressupost de set anys hauria d'assolir dos principis clau: en primer lloc, reduir-lo i, en segon lloc, reprioritzar-lo fora de capçaleres que no afegeixin valor econòmic en una economia global del segle XXI. Aquest CFP és, al nostre parer, un petit pas en la direcció correcta.

anunci

"No va arribar tan lluny com esperaríem. No obstant això, demostra que es poden reduir els costos de la UE i augmentar el valor per als contribuents.

"La votació d'avui marca la culminació d'un llarg procés que es va iniciar fa uns quants anys quan aquest parlament va començar a redactar l'informe de la comissió SURE. Aquella comissió va proposar un augment del pressupost del cinc per cent. Volia nous recursos propis i impostos sobre qualsevol cosa, des de volar fins a les vendes a CO2 I va demanar l'abolició de les bonificacions nacionals plenament justificades. Per sort, gairebé res d'això s'ha materialitzat.

"Només a l'àrea de Recursos Propis, el parlament ha aconseguit una concessió menor que veurà com es produeixen una broma d'anomenats savis independents de les tres institucions que somien tota una sèrie de noves formes de gastar més diners dels contribuents en els seus projectes de mascotes de la UE Tanmateix, segur que no perdré molt el son d’aquest grup. El tractat té clar que els recursos propis continuen sota el poder del Consell sota unanimitat i crec que, en el nostre cor, tots sabem que no passarà Com que els nous recursos propis canviarien fonamentalment la relació entre la UE i els governs nacionals, en lloc de ser servidors, es convertiria en el seu amo, obligant-los a recaptar ingressos per gastar en qualsevol nou pla que vulgui imaginar aquesta Cambra. Els recursos propis són les mateixes persones que sempre demanen "Més Europa" com la resposta a tots els nostres mals. Com si tirar diners al problema ho solucionés d'alguna manera. En canvi, de la mateixa manera que necessitem una Europa millor, també necessiten una despesa millor i més efectiva.

"Per això, generalment, acollim amb satisfacció el resultat de les negociacions sobre les diferents normatives de despesa. Molts d'aquests programes ajudaran a promoure la investigació transfronterera, a tapar els forats de la infraestructura del mercat únic i a donar suport als nous membres de la Unió. Tanmateix, aquests programes són plurianuals per la seva naturalesa i es basen en la certesa. La postura que hem vist de molts en aquest parlament des del febrer, però sobretot des de l’estiu, farà que sigui difícil que molts funcionin correctament. 1 de gener.

"Estic d'acord amb aquest parlament en una àrea important, però. La gestió pressupostària de la Comissió Europea ha estat espantosa. No podem ni hem d'acabar en una situació en què tornem regularment als governs nacionals tal com Oliver Twist demana constantment més . I quan es produeixen despeses excessives, s’ha d’estalviar des d’altres llocs per compensar. És hora que la UE aprengui a viure dins de les nostres possibilitats. Un resultat satisfactori en aquestes negociacions no empeny la nostra demanda de reforma pressupostària general.

"En general, senyor president, aquest acord representa un compromís just entre el nord, el sud, l'est i l'oest; entre els contribuents nets i els destinataris nets. Nou mesos després i estem votant un acord que és fonamentalment el mateix que al febrer. Aquest parlament s’ha posicionat i s’estructura durant aquest procés poc edificant, però en realitat podem tenir clar que el sentit comú del Consell ha prevalgut. Per a nosaltres serveix d’il·lustració de que és possible fer que la UE faci menys i ho faci millor ".

Corona virus

La Comissió aprova un esquema portuguès de 500,000 euros per donar més suport al sector del transport de passatgers a les Açores en el context del brot de coronavirus

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat un esquema portuguès de 500,000 euros per donar més suport al sector del transport de passatgers a la regió de les Açores en el context del brot de coronavirus. La mesura es va aprovar en virtut de les ajudes estatals Marc temporal. Segueix un altre pla portuguès de suport al sector del transport de passatgers a les Açores que va aprovar la Comissió 4 juny 2021 (SA.63010). Segons el nou règim, l’ajut es concretarà en subvencions directes. La mesura estarà oberta a empreses de transport col·lectiu de viatgers de totes les mides que actuen a les Açores. L’objectiu de la mesura és mitigar la sobtada escassetat de liquiditat a què s’enfronten aquestes empreses i fer front a les pèrdues sofertes durant el 2021 a causa del brot de coronavirus i les mesures restrictives que el govern va haver d’implementar per limitar la propagació del virus.

La Comissió va trobar que l'esquema portuguès s'ajusta a les condicions establertes al marc temporal. En particular, l’ajut (i) no superarà els 1.8 milions d’euros per empresa; i (ii) es concedirà com a màxim el 31 de desembre de 2021. La Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per solucionar una greu pertorbació de l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107 (3) (b) TFUE i les condicions del marc temporal. Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura en virtut de les normes de la UE sobre ajuts estatals. Es pot trobar més informació sobre el marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.64599 del document ajuda estatal registreu-vos a la Comissió pàgina web del concurs un cop que s'han resolt les qüestions de confidencialitat.

anunci

Seguir llegint

Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE)

La UE col·labora amb altres països de l'OCDE per proposar la prohibició dels crèdits a l'exportació per a projectes d'energia de carbó

publicat

on

Els països de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) celebren una reunió extraordinària avui (15 de setembre) i dijous (16 de setembre) per debatre una possible prohibició dels crèdits a l'exportació de projectes internacionals de generació d'energia amb carbó sense compensació de mesures. Els debats se centraran en una proposta presentada per la UE i altres països (Canadà, República de Corea, Noruega, Suïssa, Regne Unit i EUA) a principis d'aquest mes. La proposta dóna suport a l’ecologització de l’economia mundial i és un pas important per alinear les activitats de les agències de crèdit a l’exportació amb els objectius de l’Acord de París.

Els crèdits a l’exportació són una part important de la promoció del comerç internacional. Com a participant en l'Acord de l'OCDE sobre crèdits a l'exportació amb suport oficial, la UE juga un paper important en els esforços per garantir la igualtat de condicions a nivell internacional i garantir la coherència de l'objectiu comú de lluita contra el canvi climàtic. La UE s’ha compromès a acabar amb l’ajut als crèdits a l’exportació de carbó sense compensar les mesures i, al mateix temps, es compromet a una transició justa a nivell internacional.

El gener de 2021, el Consell de la Unió Europea va demanar l'eliminació global de les subvencions a combustibles fòssils perjudicials per al medi ambient en un calendari clar i per a una transformació global decidida i justa. cap a la neutralitat climàtica, inclosa l’eliminació gradual del carbó sense mesures compensatòries en la producció d’energia i, com a primer pas, el final immediat de tot el finançament per a la nova infraestructura del carbó a tercers països. En la seva revisió de la política comercial del febrer del 2021, la Comissió Europea es va comprometre a proposar un final immediat del suport al crèdit a l’exportació per al sector elèctric de carbó.

anunci

Al juny d’aquest any, els membres del G7 també van reconèixer que la continuació de la inversió mundial en generació d’electricitat a base de carbó sense reducció era incompatible amb l’objectiu de limitar l’escalfament global a 1.5 ° C i es van comprometre a posar fi al nou suport directe del govern per a la generació d’energia global a base de carbó. internacionalment a finals de 2021, fins i tot mitjançant finançament públic.

anunci
Seguir llegint

EU

Setmana següent: l'estat en què ens trobem

publicat

on

La gran peça fixa d’aquesta setmana serà la declaració del president de la Comissió Europea, von der Leyen, sobre l’Estat de la UE (SOTEU) al Parlament Europeu a Estrasburg. És una presumpció manllevada dels Estats Units, quan el president dels Estats Units es dirigeix ​​al Congrés a principis de cada any per exposar els seus plans (i fins ara ha estat sempre actual) per a l'any següent. 

Sempre em sorprèn la confiança en mi mateix i la creença gairebé indestructible que els Estats Units són la nació més gran de la terra. Tot i que pensar que ets fantàstic ha de ser un estat d’ànim agradable, l’estat dolent dels Estats Units a tants nivells en aquest moment em fa pensar que l’ull excessivament crític que els europeus llancen al seu terreny pot ser una perspectiva més sana. Tot i així, de vegades estaria bé que poguéssim reconèixer els molts avantatges de la UE i ser una mica més "europeus i orgullosos".

És difícil avaluar l’interès que SOTEU exerceix fora dels més compromesos amb les activitats de la UE. Com a regla, els europeus, a part d’un petit grup dels més devots, no es dediquen a la molèstia de saber què tan bona és la UE, ni tampoc a entusiasmar-se per la seva direcció. Tot i que podríem haver reflexionat sobre el contrafactual, el Regne Unit ha proporcionat a tots els ciutadans de la UE una mirada molt clara de "i si?" 

anunci

Mirant on el món, la UE sembla que es troba en un estat més saludable que la majoria - això també té un significat literal aquest any, probablement som el continent més vacunat de la terra, hi ha un pla ambiciós de turbo carregar la nostra economia la seva caiguda pandèmica i el continent han traçat la barbeta i han decidit no fer res més que conduir el món a combatre el canvi climàtic. Personalment, sento un gran creixement d’esperança pel fet que sembla que hem decidit prou col·lectivament amb els que pertanyen a la UE que volen retrocedir sobre els valors democràtics i l’estat de dret. 

Aquesta setmana arribaran diverses propostes de la Comissió: Vestager presentarà el pla per a la "dècada digital d'Europa"; Borrell exposarà els plans de la UE per a vincles amb la regió indo-pacífica; Jourova exposarà el pla de la UE sobre protecció dels periodistes; i Schinas presentarà el paquet de la UE sobre resposta i preparació a les emergències sanitàries. 

És, per descomptat, un ple del Parlament. A part de SOTEU, es debatrà sobre la situació humanitària a l'Afganistan i les relacions de la UE amb el govern talibà; la llibertat dels mitjans de comunicació i l’estat de dret a Polònia, la Unió Europea de la Salut, la Targeta Blava de la UE per a immigrants altament qualificats i els drets LGBTIQ estan a debat.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències