Connecteu-vos amb nosaltres

Demografia

Ocupació: Passaport Europeu de Capacitats per facilitar la contractació en el sector de l'hospitalitat

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

passport1El 17 de juny, la Comissió Europea va llançar el passaport europeu d’hostaleria, una eina desenvolupada per facilitar el contacte entre demandants d’ocupació i empresaris del sector de l’hostaleria i el turisme a Europa. El passaport d’habilitats permet als treballadors i als empresaris superar les barreres lingüístiques i comparar les habilitats dels treballadors de l’hostaleria per facilitar la contractació al sector. Allotjat al Portal europeu de mobilitat laboral EURES, el passaport d’habilitats està disponible en tots els idiomes oficials de la UE. El passaport s'estendrà a altres sectors en el futur.

Ocupació, Afers Socials i Inclusió Comissari László Andor va dir: "El passaport europeu d’hostaleria és una eina pràctica important per promoure la mobilitat dels treballadors europeus, especialment dels joves, en un sector amb un alt potencial de creixement. Aquesta iniciativa és també un bon exemple del resultat del diàleg social entre les organitzacions de treballadors i d'empresaris a nivell europeu i esperem que aquesta cooperació s'expandeixi a altres sectors del mercat laboral ".

The Skills Passport és una iniciativa de la Comissió en associació amb organitzacions d’empreses i empleats en el sector de l'hostaleria: HOTREC, l'associació que representa hotels, restaurants, cafeteries i establiments similars a Europa; i EFFAT, la Federació Europea de Sindicats dels sectors alimentari, agrari i turístic.

anunci

En el passaport Skills, els treballadors poden registrar totes les habilitats i competències adquirides durant la seva formació, formació i pràctiques en un format fàcilment accessible. El Passport complementa un currículum tradicional i permet als empresaris superar ràpidament les barreres lingüístiques i trobar els treballadors qualificats que necessiten per cobrir les seves vacants. Per tant, facilita una millor concordança entre oferta i demanda al mercat laboral hoteler.

L'European Hospitality Skills Passport és el primer d'una sèrie de passaports dirigits a sectors d'alta mobilitat de l'economia europea. La Comissió es compromet a donar suport a la mobilitat en el mercat laboral europeu com una manera de millorar l'ocupació i seguirà treballant amb els seus socis per ampliar l’eina de passaport europeu d’habilitats per donar suport a altres sectors d’alta mobilitat a Europa.

Fons

anunci

A l'abril, 2014 més de 5 milions de joves sota 25 estaven a l'atur a la UE, amb una taxa general d'atur de joves de 22.5%. Això fa que sigui encara més important donar suport als sectors que sempre han proporcionat oportunitats als joves, com ara el sector de l'hostaleria i el turisme.

A Estudi europeu publicat al final de 2013 Va revelar que el sector de l’hostaleria juga un paper fonamental en la lluita contra l’atur de joves i és essencial per a llocs de treball i creixement i per a la salut d’altres sectors. Aquestes troballes es recolzen en estadístiques del mercat laboral, que mostren que l'ocupació en el sector de l'hostaleria va créixer 2.9% per any a 2000-2010, que va crear 2.5 milions de llocs de treball. Es compara amb una taxa mitjana de 0.7%.

Per promoure el llançament del passaport d’habilitats, la Comissió Europea, HOTREC, EFFAT i EURES organitzen una setmana temàtica del passaport d’habilitats d’hostaleria europeu del 23 al 27 de juny de 2014. Se celebrarà als comptes de xarxes socials dels socis i col·laborarà amb els demandants d’ocupació. i els empresaris del sector de l’hostaleria i el turisme a tot Europa per introduir-los en les característiques de l’eina.

Més informació

Vídeo de passaport d’hospitalitats europees
Tutorial de passaport d’hospitalitats europees per a empresaris
Tutorial de passaport d’hospitalitats europees per a demandants d’ocupació
EURES
Full informatiu EURES
Full informatiu EFFAT
Full informatiu de HOTREC
Web de László Andor
Seguiu László Andor a Twitter
Subscriviu-vos al correu electrònic gratuït de la Comissió Europea butlletí sobre ocupació, afers socials i inclusió

Demografia

Els diputats europeus insten els estats membres a que arribin a un acord sobre la lluita contra les crisis de migració

publicat

on

Els diputats diputats diuen que ha arribat el moment que els líders de la UE prenguin una decisió sobre la qüestió ardent de la reforma de la política de migració de la UE.

En un debat que avalua els resultats de la darrera cimera de la UE del març, en presència del president del Consell Europeu, Donald Tusk i del president de la Comissió, Jean-Claude Juncker, els eurodiputats van insistir en la necessitat de tornar al paquet de migració de la UE a l’ordre del dia de les properes cimeres. demaneu als líders de la UE que assoleixin un gran avenç i defineixin una posició comuna

Entre altres mesures, els diputats europeus van demanar una millor protecció de les fronteres externes de la UE, introduint quotes nacionals per rebre immigrants i va reiterar la idea d'un pla Marshall per a l'Àfrica.

anunci

Els diputats també van destacar la necessitat de continuar amb la reforma de la zona euro, completant la Unió Bancària de la UE, incorporant el mecanisme europeu d’estabilitat en el marc comunitari, treballant cap a la capacitat fiscal de la zona euro i introduint un mecanisme per controlar la corrupció i l’estat de dret Països de la UE. Alguns eurodiputats volen que la situació a Hongria i Polònia es posi sobre la taula al Consell Europeu per a un debat entre els caps d’Estat o de govern.

Podeu veure el debat al ple aquí.

Feu clic als noms per veure vídeos de declaracions individuals

anunci

Donald Tusk, per al Consell

Jean-Claude Juncker, per a la Comissió

Manfred Weber (EPP, DE)

Maria João Rodrigues (S&D, PT)

Syed Kamall (ECR, Regne Unit)

Guy Verhofstadt (ADLE, BE)

Sven Giegold (Verds / ALE, DE)

Dimitrios Papadimoulis (GUE / NGL, EL)

Nigel Farage (EFDD, Regne Unit)

Harald Vilimsky (ENF, AT)

Tancament de Jean-Claude Juncker

Tancament de Donald Tusk

Seguir llegint

Demografia

#Migration I seguretat fronterera: Com Parlament està ajudant a mantenir a Europa segura

publicat

on

20160708PHT36567_width_600La crisi migratòria va mostrar que no es pot tenir una zona de Schengen de lliure circulació sense fronteres externes forts. Segons l'última enquesta de l'Eurobaròmetre, 71% dels europeus volen que la UE ha de fer més per protegir aquestes fronteres. Parlament està treballant en una sèrie d'iniciatives per reforçar els controls.

El que el Parlament està treballant en

Els eurodiputats van aprovar al juliol 6 plans per establir una sistema de control de fronteres de la UE, Que reuneix Frontex i la gestió de les fronteres nacionals autoritats de l'Agència de fronteres de la UE. Les autoritats nacionals seguiran gestionar les seves fronteres en una base del dia a dia, però, si les seves fronteres exteriors de la UE estan sota pressió, que serà capaç d'obtenir ajuda de la frontera Europea i l'Agència de guardacostes de desplegar ràpidament els equips de guàrdia de fronteres van agrupar per a aquells fronteres. Un cop Consell aprova la proposta, que podria entrar en vigor aquesta tardor.

anunci

membre de PPE de Letònia Artis Pabriks, que s'encarrega de dirigir els plans a través del Parlament, va dir: "El Reglament de la Guàrdia Costera i de Fronteres garantirà que les fronteres externes de la UE siguin més segures i millor gestionades. No es tracta d'una bala de plata que pugui resoldre la crisi migratòria que la UE s’enfronta avui o restaura totalment la confiança a l’espai Schengen, però és molt necessari el primer pas ”.

A més Parlament està negociant amb el Consell perquè viatjar a l'estranger amb fins terroristes un delicte en tots els països de la UE. Això inclouria activitats com la formació o ser entrenat, la incitació al terrorisme o el finançament activitats terroristes.

El Parlament també està negociant amb el Consell una proposta per tenir els detalls de tots els ciutadans de la UE controlades amb bases de dades de documents perduts o robats a les fronteres aèries, marítimes i terrestres exteriors.

anunci

Sobre l'enquesta

L'enquesta es va realitzar entre les persones 27,969 de tots els països de la UE entre abril i 9 18 abril. Es va crear per a ser representatiu de la població com un tot.

A nivell de la UE, el 71% dels enquestats volia que la UE treballés més en la protecció de les fronteres exteriors en comparació amb 67% a Irlanda i 67% al Regne Unit. Marqueu aquí per esbrinar els resultats per a altres països.

Més informació

Seguir llegint

Demografia

#Eurostat: més de 5.1 milions de nadons nascuts el 2014: les dones van esdevenir primeres mares amb gairebé 29 anys de mitjana

publicat

on

a prova de nadons-1

En 2014, 5.132 milions de nadons han nascut a la Unió Europea, en comparació amb 5.063 milions en 2001.

Entre els estats membres, França va continuar registrant el major nombre de naixements (819 300 en 2014), per davant del Regne Unit (775 900), Alemanya (714 900), Itàlia (502 600), Espanya (426 100) i Polònia ( 375 200).

anunci

De mitjana a la UE, les dones que van donar a llum al seu primer fill a 2014 es van envellir gairebé 29 28.8 (anys). A l'altra banda dels estats membres, les mares primerenques són els més joves a Bulgària i el més antic d'Itàlia.

En general, la taxa de fecunditat a la UE va augmentar de 1.46 en 2001 1.58 que al 2014. Es va variar entre els estats membres de 1.23 a Portugal per 2.01 a França en 2014. Una taxa de fecunditat total de naixements entorn 2.1 vius per dona es considera que és el nivell de reemplaçament en els països desenvolupats: en altres paraules, el nombre mitjà de fills nascuts vius per dona requerit per mantenir constant en l'absència de migració cap a dins o cap a fora mida de la població.

Aquesta informació prové d'un article publicat per Eurostat, l'oficina estadística de la Unió Europea. Els indicadors de fertilitat es presenten en aquest comunicat de premsa mostren només una petita part de la gran quantitat de dades relacionades amb la demografia disponible a Eurostat.

anunci

 

eurostat

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències