comitè de debat sobre el comerç a les recomanacions per a les converses TTIP

banderes europeesEl Parlament Europeu ha d'utilitzar la seva influència en la formulació de les normes de l'Associació de Comerç i Inversió Transatlàntic (TTIP) per garantir que se serveixen a tots els ciutadans de la UE, no només uns pocs actors econòmics i, per tant, d'insistir que les converses són més democràtica i més transparent, va dir Comerç el president del Comitè Bernd Lange (S & D, dE) el dimecres (21 de gener).

En el debat sobre el mandat actualitzat de les converses TTIP, 18 mesos després de la seva posada en marxa, els eurodiputats de centre-dreta van insistir que les demandes del PE haurien de redactar en termes més "positius", centrant-se en "el que volem" en lloc de "dibuixar nous" línies vermelles ". Gairebé tots els oradors van destacar la necessitat de la protecció dels inversors que no limita els drets de regulació de cap de les parts. També es va esmentar diverses vegades la necessitat d'un capítol de desenvolupament sostenible vinculant.

La casa té previst adoptar les seves recomanacions, basant-se en la seva avaluació dels principals resultats de les converses, al maig d'aquest any. Que contindran els ajustos realitzats pels diputats a la llum del nou equilibri polític després de les eleccions de l'any passat i les noves preocupacions plantejades per la societat civil de la UE.

L'acord TTIP ha de ser ratificat pel Parlament Europeu abans que pugui entrar en vigor.

Vostè pot veure el debat a través del següent enllaç.

Més informació

Veure la gravació de vídeo del debat
Pot revisar la nostra cobertura en viu Twitter aquí
Document de treball de les recomanacions per a les converses TTIP
Comissió de Comerç Internacional

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Economia, EU, eleccions europees, Parlament Europeu, Inversió, Transatlàntica Comerç i Societat d'Inversions (TTIP)

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *