Connecteu-vos amb nosaltres

Negocis

GSMA demana canvis urgents en les normes de telecomunicacions per donar suport a la inversió de la indústria de la UE

COMPARTIR:

publicat

on

Europa-picEl vicepresident de GSMA Europa, Afke Schaart, ha comentat el llançament d'avui (6 de maig) de l'estratègia del mercat únic digital (DSM) de la UE pel vicepresident Ansip: "Donem la benvinguda a l'estratègia del DSM, que estableix les prioritats i els objectius adequats per fomentar la important xarxa digital. inversió necessària per aconseguir amb èxit el mercat únic digital.

"Al mateix temps, la Comissió necessita avançar amb urgència amb la revisió de les telecomunicacions, idealment aquest any. La GSMA demana des del principi senyals més clars i centrats en la inversió que indiquin una acció ràpida per aconseguir un marc polític de telecomunicacions de la UE just i competitiu.

“El mòbil té un paper únic en la consecució del mercat únic digital, que aglutina el món físic i el digital. Oferir aquesta connectivitat a gairebé tot i tothom facilitarà nous models de negoci, augmentarà l'eficiència i millorarà la manera com es presten els serveis en molts sectors diferents. La "Internet industrial" té el potencial de transformar les empreses, obrint noves fonts de creixement econòmic i competitivitat en tots els sectors del mercat. Les polítiques haurien de garantir que els usuaris de tota l'economia europea puguin gaudir dels serveis digitals amb el màxim benefici econòmic i social.

“La inversió de 155 milions d'euros dels operadors de xarxes mòbils durant els set anys fins al 2014 ha marcat una diferència material en l'economia i la societat europees. Tanmateix, si volem assolir els 340 milions d'euros addicionals de PIB anuals que la Comissió estima que es produiria amb un mercat únic digital complet, necessitem un canvi de pas en la inversió en xarxes digitals. Per fomentar i donar suport a aquesta inversió, cal modernitzar el marc normatiu amb urgència.

"De fet, donem suport a la intenció assenyalada a l'estratègia DSM d'aplicar les mateixes regles al mateix servei abordant els desequilibris regulatoris que afecten el mercat de les telecomunicacions, garantint que els consumidors digitals puguin confiar en un nivell de protecció coherent adequat per al servei que utilitzen, sigui quin sigui el tecnologia, el model de negoci i el proveïdor. De la mateixa manera, la Comissió entén clarament la importància d'encoratjar la publicació oportuna i coordinada a tot Europa de l'espectre per a la banda ampla mòbil. Tots dos elements del marc han de canviar per garantir una inversió vital en xarxa per a un DSM complet.

"El vicepresident ha prioritzat àrees clau i ara li demanem que faci el mateix per a les xarxes digitals que sustentaran l'estratègia DSM fent una declaració igualment clara i sense ambigüitats sobre la inversió i reconeixent la urgència del canvi regulatori avançant l'inici. de la revisió del marc de telecomunicacions".

Sobre GSMA

anunci

La GSMA representa els interessos dels operadors mòbils a tot el món, unint prop de 800 operadors amb més de 250 empreses de l'ecosistema mòbil més ampli, incloent fabricants de telèfons i dispositius, empreses de programari, proveïdors d'equips i empreses d'Internet, així com organitzacions dels sectors industrials adjacents. La GSMA també produeix esdeveniments líders en el sector, com ara Mobile World Congress, Mobile World Congress Xangai i les conferències Mobile 360 ​​Series.

Posició de la UER sobre l'estratègia DSM

Reacció de la Federació d'Editors Europeus sobre la Comunicació sobre l'estratègia del mercat únic digital publicada avui (6/05/2015)

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències