Connecteu-vos amb nosaltres

ciberespionatge

#Encryption: "La restricció del xifratge perjudicarà la seguretat i l'economia, no impedirà que els terroristes l'utilitzin igualment", troba ITIF en una nova anàlisi

COMPARTIR:

publicat

on

xifrat

La Fundació de Tecnologies de la Informació i la Innovació (ITIF), un grup de reflexió sobre política d’innovació, va impulsar avui a 14 March a limitar la comercialització d’innovacions de ciberseguretat, especialment el xifrat. En un nou informeITIF va argumentar que la restricció del xifratge reduiria la seguretat general dels ciutadans i les empreses respectuoses amb la llei, dificultaria la competència de les empreses nord-americanes en un mercat global i no serà eficaç per mantenir el xifratge en mans dels delinqüents i terroristes.

"Les veus més destacades en el debat sobre xifratge argumenten que podem tenir una forta seguretat de la informació sense sacrificar la seguretat nacional o viceversa. Però estan equivocats. Això es tracta d’un compromís ”, va dir Daniel Castro, vicepresident de l’ITIF i l’autor principal de l’informe. "No podem saber quant de terrorisme podem evitar en afeblir el xifrat, però podem estar segurs que els costos econòmics i socials de la tecnologia d'informació menys segura serien enormes. L'economia global actual es basa en les tecnologies de la informació. En lloc de fer-hi forats, el govern hauria de fer tot el possible per enfortir la nostra infraestructura digital. "

ADesbloqueig de xifrat: seguretat de la informació i estat de dret", Castro i el coautor Alan McQuinn, assistent d'investigació ITIF, descriuen com ha evolucionat el xifratge amb el pas del temps, presenten les compensacions relacionades amb diferents mètodes que el govern podria utilitzar per accedir a dades xifrades i refuten arguments per a les restriccions governamentals del xifratge.

Els autors conclouen que el debilitament del xifratge no mantindria el xifratge fora de mans de determinats criminals i terroristes, ja que està fàcilment disponible a través de programari de codi obert o de proveïdors estrangers.

L’anàlisi descobreix que la restricció del xifratí ha de suposar:

-Disminució de la seguretat: Mentre que els criminals i els terroristes poden aprofitar el xifrat, és fonamental per a una economia i una societat digital més àmplia. La limitació del xifratge exposa ciutadans i organitzacions respectuoses amb la llei a més atacs contra les seves dades. A més, debilita la seguretat per al govern nord-americà, que es basa en productes de tecnologia de la informació comercial.

anunci

-Disminució de la competitivitat dels Estats Units: el fracàs del govern nord-americà en reformar molts dels programes de vigilància de la seva comunitat d'intel·ligència ja ha danyat la competitivitat del sector tecnològic nord-americà, cosa que li ha suposat una quota de mercat mundial. Aquesta tendència s’aguditzarà si el govern dels Estats Units imposa restriccions al xifratge comercial.

Més que posar barreres al xifratge, el ITIF insta el govern dels Estats Units a reconstruir la confiança i reforçar la seguretat de les dades a casa; proporcionar a les forces de l'ordre noves eines per defensar la llei; establir regles clares per al piratatge públic; i perseguir una agenda exterior de política exterior sobre la seguretat social.

"Desgraciadament, estem veient una repetició de les" guerres criptogràfiques "de les 1990. Els esforços nord-americans per limitar el xifratge soscavaran els progressos importants en la seguretat de la informació i donaran avantatge als competidors estrangers als mercats mundials ", va dir Castro. "El govern nord-americà no hauria de limitar les innovacions del sector privat que milloressin la ciberseguretat de milions de consumidors i empreses. En canvi, els Estats Units haurien de bloquejar qualsevol intent de restringir el xifratge i defensar un xifrat fort com a part d’una estratègia més àmplia per millorar la ciberseguretat a tot el món ”.

Més informació:

Llegiu el resum executiu

Llegiu l'informe

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències