Connecteu-vos amb nosaltres

agricultura

#FUW Porta a terme reunions de consulta amb els membres #Brexit

COMPARTIR:

publicat

on

singleusegetty_wales_mainBranques del comtat de la Unió dels agricultors de Gal·les (FUW) a Gal·les es reuneixen amb membres de la Unió per consultar sobre futures polítiques agrícoles en un món post-Brexit.

La Unió va publicar un document de consulta interna als seus membres per intentar obtenir la seva opinió sobre el futur de l’agricultura després del Brexit, a més d’un qüestionari en línia.

Ja han tingut lloc reunions d’èxit a Montgomeryshire, Pembrokeshire, Brecon & Radnor, Carmarthen, Meirionnydd, Denbigh i Flint i Glamorgan. El dilluns 12 de setembre es faran altres reunions per als membres a Gwent a partir de les 19:30 a Little Mill Village Hall, Pontypool; Caernarfonshire el dilluns 12 de setembre a partir de les 19h30 a la sala principal del Glynllifon College i Anglesey el dimarts 13 de setembre a les 19h30 a Tafarn Y Rhos, Rhostrehwfa, Llangefni.

“Cal discutir el futur de moltes de les qüestions més significatives, com el futur del suport financer, els acords comercials i el canvi legislatiu, i per això animem els nostres membres a identificar aquestes prioritats polítiques, que ajudaran a desenvolupar un gal·lès rendible i sostenible. El sector agrícola, que és capaç de suportar la creixent volatilitat dels preus ", va dir el president de FUW, Glyn Roberts.

La FUW està treballant estretament amb els seus membres a través de la consulta, per assegurar que les futures posicions polítiques tinguin el suport del sector agrícola de Gal·les i que aquestes polítiques proporcionin el que la indústria necessita.

La consulta i el qüestionari en línia estan dissenyats per donar a tots els membres de la Unió l’oportunitat de comentar alguns dels principals problemes relacionats amb els tipus de polítiques agrícoles que millor podrien beneficiar a Gal·les després que el Regne Unit abandoni la Unió Europea.

A més, l’enquesta disposa d’espai per a comentaris individuals sobre com podria o hauria de canviar l’agricultura gal·lesa i les nostres comunitats rurals d'una manera que millori la nostra sostenibilitat financera, ambiental i cultural.

anunci

"La FUW manté contactes regulars amb ministres i funcionaris de Gal·les i el Regne Unit i ara és important identificar les possibles oportunitats post-Brexit per a l'agricultura galesa. Parlarem dels resultats de la consulta interna i de l’enquesta en línia a la nostra propera reunió del Gran Consell a finals de mes i, a continuació, farem recomanacions al Govern ", va afegir Glyn Roberts.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències