#Agriculture: La Comissió augmenta el pressupost per a la promoció de productes agrícoles de la UE

plaguicides agrícoles al glifosatproductors de la UE rebran un augment del pressupost de 133 2017 milions de € en la promoció dels productes agrícoles de la UE fora com dins de la UE i per a continuar la recerca de nous mercats.

La Comissió va adoptar l'estratègia de promoció 2017 dels productes agrícoles de la UE amb un pressupost total de 133 milions de € en comparació amb el 111 milions d '€ disponibles per 2016. Aquesta quantitat cofinançarà diversos programes, la majoria de les quals estaran dirigides a tercers països i regions, incloent la Xina, Orient Mitjà, Amèrica del Nord, Sud-est d'Àsia i Japó. Aquesta orientació és compatible amb l'impuls llançat a principis d'aquest any per l'ofensiva diplomàtica del Comissionat Hogan per trobar nous mercats i donar suport al consum de productes de la UE a l'estranger.

En tornar de la seva missió empresarial a Vietnam i Indonèsia, Comissari d'Agricultura i Desenvolupament Rural Phil Hogan va dir: "Dono la benvinguda a aquests nous programes, especialment en el context de les recents dificultats del mercat. Estava ara viatjant a Àsia com a part dels nostres esforços per impulsar les exportacions agroalimentàries, i em crida l'atenció l'interès mostrat pels importadors i consumidors en aquesta part del món. La major expansió dels nostres programes de promoció de l'any que també és particularment important ja que això també ajudarà a estimular el creixement i l'ocupació en el sector agroalimentari. En tota la UE, s'observa que un augment en les exportacions de 1 milions de € suporta més o menys llocs de treball 14 000. Em complau especialment que això inclou una nova iniciativa per impulsar els productes procedents de l'agricultura sostenible ".

es posarà en marxa una convocatòria de propostes que es beneficien del pressupost de promoció 2017 2017 al gener com a molt tard. organitzacions proponents poden aplicar i les seves campanyes, en general s'estén sobre tres anys, seran co-finançat per la Comissió Europea en taxes de 70 85-%.

El pressupost 2017 representa un clar augment en comparació amb el 111 milions d '€ d'aquest any, destacant el suport proporcionat als productors agroalimentaris de la UE. La campanya de promoció 2016 està seguint el seu curs amb èxit com es van seleccionar els beneficiaris finals i estaran en condicions d'obtenir les seves campanyes van començar a principis de l'any que ve. Les campanyes seleccionades, 60 d'ells que són els programes individuals i múltiples programes 6 mostren un abast més ampli i més divers que mai. De fet, cobreixen 32 tercers països, en comparació amb l'any passat 23, i dins dels dos principals destins, els EUA i la Xina, que van molt més enllà de les àrees més específiques de Nova York i Beijing. Els productes que s'anuncien més en les campanyes són les fruites i verdures (30% dels programes), seguit de la carn (17%) i productes lactis (15%). Això reflecteix la importància de la política de promoció de sectors de suport que experimenten situacions de mercat difícils, com lactis i la carn de porcí.

Una infografia de la política de promoció de la UE està disponible online

Per obtenir més informació sobre la política de promoció de l'agricultura, vegeu aquí.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, agricultura, Economia, EU, Comissió Europea, Parlament Europeu

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *