Connecteu-vos amb nosaltres

Negocis

#EIB accepta € 9.2 mil milions de nou finançament, incloent-hi la inversió de l'EFSI per a accions climàtiques, banda ampla i empreses

COMPARTIR:

publicat

on

Reunió a Luxemburg, a 14 de novembre, va aprovar el total de la junta directiva del Banc Europeu d’Inversions 9.2 mil milions de nou finançament per a projectes 38 a països de la Unió Europea 16 i arreu del món a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

Això inclou el suport a la inversió transformadora per aprofitar l’energia eòlica terrestre i offshore, ampliar la banda ampla mòbil d’alta velocitat i enfortir la innovació industrial. També es van aprovar nous sistemes per millorar les infraestructures d’aigua, construir nous hospitals i construir nous enllaços d’alta velocitat.

Més que 1.8bn de nou finançament aprovat avui donarà suport a la inversió en projectes 13 garantits pel Fons Europeu d'Inversions Estratègiques. Aquests inclouen l'expansió de l'accés a Internet al sud de França i la construcció de nous parcs eòlics a l'est d'Espanya, Suècia, Països Baixos i Irlanda.

“El BEI és el major inversor multilateral en acció climàtica. A mesura que els líders mundials del clima es reuneixen a Bonn, el nostre compromís amb els objectius climàtics de la COP i amb els Objectius de desenvolupament sostenible és més fort que mai. Els projectes aprovats avui són evidència d'això. Es van des de l’energia solar de suport a l’Índia fins a la reforestació a la Xina i la inversió rellevant pel que fa al clima a la UE, inclosos el Pla d’inversions per a Europa. Durant els propers cinc anys, tenim previst apropar-nos-hi 100 milions en projectes d’acció climàtica i continuar col·laborant amb altres bancs de desenvolupament multilaterals per garantir que tot el nostre finançament sigui complementari i aconsegueixi el màxim impacte ”, va dir el president del Banc Europeu d’Inversions, Werner Hoyer.

Donar suport a les noves inversions relacionades amb el clima per reduir les emissions i reduir el consum d'energia

Els nous projectes que es preveu finançar pel BEI inclouen 3.7bn per a inversions relacionades amb el clima. Això inclou programes per adaptar la infraestructura de l’aigua a canvis en els patrons climàtics als Països Baixos i Panamà, reduir l’ús d’energia industrial a Itàlia i Alemanya, augmentar l’ús d’energia hidràulica a petita escala a Grècia, generar energia verda a partir de biomassa a Polònia i Croàcia, reduir l’ús de carreteres a Espanya i construeix edificis a zero energia a Àustria.

Donar suport a l'energia sostenible i millorar la seguretat del subministrament energètic

anunci

En general un total de Es va aprovar 2.6bn de nou finançament energètic, incloent projectes d’energies renovables, inversions per substituir les subestacions intensives d’energia a Ucraïna i un nou suport per a la inversió en accions en projectes d’energia sostenible a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

La nova inversió millorarà la fiabilitat i la seguretat de les xarxes energètiques de Valònia i Grècia, així com la construcció de noves reserves estratègiques de petroli a Xipre.

Suport a la inversió de petites empreses

El consell va aprovar més de 4.2bn de nou suport per a préstecs a petites empreses per bancs associats, inclosos Espanya, Itàlia, Croàcia i Polònia.

Les noves iniciatives de finançament centrades finançaran activitats d’innovació, digitalització i internacionalització per part de les pimes i les empreses mitjanes a Espanya.

Millorar la vida urbana mitjançant noves inversions

Un nou pla finançarà la infraestructura pública bàsica a les ciutats de les regions de 24 a Tunísia.

Millorar el transport ferroviari d’alta velocitat

Un nou El préstec 190 milions finançarà la construcció i la reducció d'impactes ambientals per a una nova línia ferroviària d'alta velocitat 120km al sud de València a Espanya.

Finançar la innovació i la investigació corporatives

La junta directiva del BEI també va aprovar més de 937m de nou finançament per donar suport a la recerca i la innovació per part de les empreses fabricants, químiques i sanitàries a Finlàndia, França, Bulgària, Itàlia, Polònia, Romania i els Països Baixos.

Millorar les instal·lacions sanitàries i educatives

El nou finançament també donarà suport a la inversió a llarg termini en infraestructures socials, incloses noves instal·lacions sanitàries als Països Baixos i educació als Països Baixos i Itàlia.

Suport a finançament públic-privat

Els projectes de col·laboració publicoprivada aprovats per la reunió de novembre inclouen el parc eòlic Oweninny a Irlanda, el parc eòlic offshore de Blauwind als Països Baixos i el projecte d'internet de Var a França.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències