Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

La indústria paperera europea demana revisar #BioeconomyStrategy que fomenta la inversió

COMPARTIR:

publicat

on

La indústria paperera europea té una postura positiva sobre el document de treball del personal de la Comissió Europea sobre la revisió de l'estratègia de bioeconomia de 2012.  

"Per assolir l'agenda europea de bioeconomia i canvi climàtic, és essencial que la UE estableixi les condicions per impulsar les inversions que allunyen Europa d'una economia" addicta als fòssils ". La indústria europea del paper i la fibra forestal està preparada per encapçalar aquesta transformació, però la futura estratègia de bioeconomia de la UE ha d’adoptar un enfocament holístic i deixar de tractar els dossiers de bioeconomia com a separats i diferents ”, va dir Sylvain Lhôte, director general de la Confederació d’Indústries Papereres Europees (CEPI).

La indústria paperera europea és, en el seu nucli principal, una indústria totalment biològica que produeix l'únic material principal que és renovable i reciclable. Com a part del seu 2050 'Mapa de carreteres d'inversió'per liderar la transició europea de la bioeconomia, la indústria preveu portar un valor afegit de 25 milions d’euros a l’economia de la UE amb novel·les de pasta i paper productes biològics, mentre es redueixen massivament les emissions de carboni.  Aquesta transformació requeriria una inversió addicional estimada d’uns milions de milions d’euros a Europa per desplegar tecnologies de canvi de joc per a nous productes basats en paper i per establir biorefineries que converteixin fluxos secundaris en productes bioquímics avançats.

La Comissió Europea ha reconegut la importància de posar en marxa "un entorn regulador estable" per donar suport a les inversions en bioeconomia i la necessitat de fer front a la incoherència entre el pla d'acció i l'estratègia. El document de treball del personal també menciona la necessitat d’enllaçar millor l’estratègia de bioeconomia amb altres polítiques, en particular l’economia circular, que és alhora simbiótica i multiplica els beneficis de la bioeconomia i mitiga el canvi climàtic. Al mateix temps, el propi Pla d’acció ha de ser més específic, establert amb el temps, mesurable i alineado amb una estratègia revisada.

 La indústria paperera europea creu que ha arribat el moment d’accelerar la transició cap a una bioeconomia baixa en carboni i circular. Iniciatives d’avantguarda com el vaixell insígnia Empresa comuna de la indústria biobased s’hauria de perllongar i alinear amb la nova estratègia. Les inversions incentivadores també seran crucials per garantir que la transició a la bioeconomia europea es posi en marxa i es basi en el seu "avantatge competitiu en bioeconomia".

La Confederació Europea de les Indústries del Paper (CEPI) és l'associació paneuropea que representa la indústria del paper i les fibres forestals. Des de la tecnologia de les fibres forestals per avançar en el disseny de paper, la indústria inverteix actualment 3.5 milions d’anys i és líder de la transició de bioeconomia circular de baixa emissió de carboni. 2050 de CEPI 'Mapa de carreteres d'inversió"descriu la visió de la indústria per avançar en aquesta transformació a Europa mitjançant la creació de valor i la descarbonització. El complet potencial innovador basat en la bioindicació de la indústria es mostrarà completament a Setmana europea del paper, 28-30 Novembre, a a què poden assistir de manera gratuïta periodistes i funcionaris de la UE.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències