#Investiment al Regne Unit, les iniciatives augmenten malgrat Brexit

| Agost 3, 2018

Amb totes aquestes setmanes, el drama relacionat amb Brexit, i davant de la creixent evidència d'interferències legals, trampa i estranya, seria just dir que molts de la UE estan pronosticando un sombrós resultat per al Regne Unit després de Brexit. Les empreses, en particular, estan preocupades sobre quins podrien tenir els futurs fora de la UE. Tanmateix, hi ha hagut almenys una bona notícia sobre Brexit recentment.

Increased inversió

Sembla que, malgrat una previsió generalment tènue, la inversió en empreses d'inici al Regne Unit ha augmentat i ara està més elevada que abans del referèndum Brexit. Aquest és un canvi molt bo per a la borsa de prediccions de la indústria, la gran majoria de les quals han estat negatives fins ara. Per als molts empresaris que s'han mostrat dubtosos a l'hora d'iniciar qualsevol empresa nova en el clima actual, això representa un raig d'esperança important.

El Sector Tècnic

Destaca especialment el sector tecnològic del Regne Unit, històricament un dels sectors més forts de l'economia britànica. Noves investigacions realitzat per Gil Debner, un antic soci d'Index Ventures, mostra que la inversió en el sector de tecnologia britànica és encara més forta del que va ser al juny de 2016, abans del referèndum.

Segons els resultats de Dibner, la quantitat d'acords empresonats pels capitalistes de riscos cada trimestre ha augmentat, passant de 45 ofertes per trimestre abans del referèndum, a les ofertes 69 per trimestre que estem veient ara.

Si sou un dels empresaris que avaluava els propers moviments després del resultat del referèndum, aquesta notícia podria ser important. Mostra que no només la indústria és resistent, però la confiança dels inversors encara no s'ha de guanyar. Si teniu un mal crèdit i no podeu assegurar la inversió d'una empresa de capital de risc, podeu fer-ho Obteniu un préstec de garantia fins i tot si teniu un mal crèdit. La forta demostració del sector pot donar-vos la confiança que necessiteu per a fer-ne una passejada.

No només s'han aconseguit més ofertes entre empreses de capital de risc, però la quantitat de diners que han plantejat col·lectivament també ha desafiat les expectatives, augmentant més enllà de la marca de $ 1 mil milions (això equival a al voltant de 740 milions), Això es compara amb el £ 605 milions o més que aquestes empreses d'inici van rebre cada trimestre abans del referèndum.

El nostre lloc a Europa

El Regne Unit sempre ha estat un focus d'inversió, especialment per a les empreses estrangeres que busquen fer camins a la UE. El fet de ser un país de parla anglesa ha estat molt avantatjós aquí, ja que l'anglès s'ha convertit essencialment en el llenguatge internacional predeterminat. Sembla que les preocupacions sobre el Regne Unit perdre aquest estat post-Brexit han estat, almenys temporalment, esgotades.

Les startups britàniques històricament han atret més inversió de capital de risc que qualsevol altre país d'Europa, que representa un total de 4.3 milions de lliures. La investigació de Dibner va cobrir les iniciatives tant europees com israelianes durant l'any 2017. Algunes de les ofertes de baix nivell es van excloure, així com els milions d'endeutament 739 de deute que Spotify va assumir al març d'aquell any.

Els resultats

La recerca de Dibner ha pres un enfocament lleugerament diferent a la d'anteriors esforços semblants, buscant no només l'import total del capital plantejat, sinó també la quantitat d'ofertes individuals que es van repartir en total d'aquesta inversió. Hem esmentat que Dibner excloïa l'oferta de Spotify de la seva recerca, perquè, especialment quan només es considera la xifra d'inversió bruta, un acord pot distorsionar les dades. Si els ingressos de £ 739 milions de Spotify hagin estat inclosos, hauria sumat al total una quantitat que equival a l'aportació de diverses empreses més petites.

A l'hora d'avaluar el rendiment del Regne Unit, en comparació amb el seu propi rendiment històric i el dels seus veïns a Europa, el nombre de negociats va donar un mètode molt més útil que el total brut d'aquestes inversions. Amb la quantitat d'ofertes per contextualitzar l'import brut d'inversió, és molt més fàcil avaluar la força actual de la Gran Bretanya com a destinació d'inversió.

La recerca de Dibner està en línia amb els resultats d'altres grups i investigadors. Per exemple, KPMG també va assenyalar un augment de la inversió de capital risc i va oferir el seu propi pronòstic optimista per al futur de Gran Bretanya. Tanmateix, un informe Atomico al novembre de 2017 va observar una disminució en el nombre total d'acords de capital risc. Malgrat això, encara van arribar a la conclusió que el Regne Unit liderava tant l'import total de les inversions com la quantitat d'acords que es van assolir.

L'informe de Dibner és, sens dubte, una bona notícia per al Regne Unit, i per a iniciatives tecnològiques esperançadores en particular. No obstant això, l'investigador també es va assegurar de sonar una nota de precaució. Sense un acord finalitzat entre el Regne Unit i la UE, és gairebé impossible fer prediccions sobre els futurs termes del sector tecnològic o sobre la inversió britànica de capital de risc en general.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Negocis, Economia

Els comentaris estan tancats.