El creixement #Huawei s'accelera malgrat les amenaces dels EUA

| Març 24, 2019

Huawei va desafiar l'augment de l'escrutini nord-americà i va prohibir el seu equipament en alguns països registrant un creixement dels ingressos superior als previstos en els dos primers mesos de l'any.

Ren Zhengfei, fundador i CEO de Huawei

Ren Zhengfei, fundador i CEO de Huawei (a la foto), va dir durant un discurs a Moscou que les vendes al gener i al febrer van augmentar el 35.8 per cent del mateix període a 2018. El discurs es va publicar al fòrum intern de la companyia i es va compartir amb Mobile World Live.

Va assenyalar que el fort creixement "és un testimoni dels esforços de tothom ... La companyia està més unida ... i no té por de les dificultats".

Els ingressos de la companyia en 2018 van augmentar 21 per cent interanual fins a $ 108.5 mil milions i es preveu que 15 percentual augmenti a 2019, la qual cosa seria la mateixa taxa que a 2017.

Fa un mes Huawei va dir que havia signat més de contractes 30 5G i va enviar més que estacions base compatibles 40,000. Un representant va dir que no hi havia actualització sobre aquestes xifres.

Huawei recentment va intensificar els seus esforços als EUA per lluitar contra la prohibició del seu equipament, la setmana passada presentant una moció perquè la Comissió Federal de Comunicacions deixés de banda una proposta de regla que impediria als operadors utilitzar fons governamentals per comprar el seu equipament. A principis del mes, la companyia va presentar una demanda a un tribunal federal dels Estats Units, i va impugnar la prohibició de les agències governamentals que utilitzaven el seu equipament i buscant un requeriment judicial permanent contra la restricció.

Abraham Lui, cap europeu de Huawei

Abraham Lui (a la fotografia), el responsable europeu de Huawei, lidera la campanya a les institucions de la UE per explicar als responsables polítics que els productes Huawei són segurs.

“Som part de la solució i no formem part del problema. Cap govern ha demanat a Huawei que construeixi portes posteriors ni interrompi cap xarxa, i mai no toleraria aquest comportament per part de cap dels nostres empleats ", va dir Abraham Lui.

"La seguretat cibernètica sempre ha estat la nostra màxima prioritat i tenim un historial demostrat en oferir productes i solucions segures per als nostres clients a Europa i arreu del món. Avui, la cadena de subministrament de les TIC està molt globalitzada. La seguretat cibernètica ha de ser abordada de manera conjunta a nivell global i els venedors d’equips no han de ser tractats de manera diferent segons el país d’origen.

"Només un venedor no fa res per ajudar la indústria a identificar i fer front a les amenaces a la seguretat cibernètica amb més eficàcia.

"Estem preparats per proporcionar informació i estem compromesos a mantenir un diàleg obert amb els nostres socis europeus sobre qüestions relacionades amb la seguretat".

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, Economia

Els comentaris estan tancats.