#Agriculture - La Comissió dóna indicació geogràfica per al Regne Unit 'Ayrshire New Potatoes'

| Juliol 11, 2019

La Comissió ha aprovat l’addició de "Ayrshire New Potatoes" / "Ayrshire Earlies" al registre d’indicació geogràfica protegida (IGP). El producte recentment protegit es planta, es conrea i es cultiva al comtat d'Ayrshire, al sud-oest d'Escòcia. Ayrshire ha estat al cor de la indústria de la patata britànica, ja que el cultiu de la collita es va informar per primera vegada a Escòcia sobre una base comercial a 1793. A causa de sòls sorrencs lleugers i de l'escalfament precoç per part del Gulf Stream, les explotacions agrícoles d'Ayrshire, especialment les de la costa d'Ayrshire, sempre han pogut plantar la seva collita de patates algunes setmanes abans que a altres parts d'Escòcia que les associa amb l'inici del nova temporada. Els "Ayrshire New Potatoes / Ayrshire Earlies" són especialment bons per a bullir i per amanides. La nova denominació s’afegirà a la llista de productes 1,450 ja protegit. Més informació en línia a les pàgines web productes de qualitat i la Base de dades de portes de productes protegits.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, agricultura, Economia, EU, Comissió Europea

Els comentaris estan tancats.