#USAgriculture necessita un "New Deal" del segle 21st

| Juliol 11, 2019

Aquests són moments difícils del país agrícola. Pluges de primavera històriques - 600% per sobre de la mitjana en alguns llocs - camps i llars inundats. El Departament d'Agricultura dels Estats Units prediu que els cultius de blat de moro i de soja d'aquest any seran el més petit en quatre anys, degut en part a la plantació tardana, escriviu Maywa Montenegro, Annie Shattuck i Joshua Sbicca.

Fins i tot abans de les inundacions, les fallides agrícoles ja eren a 10-year high. A 2018, menys de la meitat dels productors nord-americans van obtenir ingressos procedents de les seves explotacions i es va reduir la renda mitjana de la granja negatiu $ 1,553 - és a dir, una pèrdua neta.

Al mateix temps, el Grup Intergovernamental sobre Canvi Climàtic ho calcula Queden anys 12 per frenar les emissions globals de gasos d'efecte hivernacle prou com per limitar l'escalfament global a 1.5 graus Celsius per sobre dels nivells preindustrials. Més enllà d'aquest punt, els científics prediuen riscos significativament més alts de sequera, inundacions i calor extrema.

I a informe històric de les Nacions Unides alliberat al maig adverteix que aproximadament 1 milions d'espècies ara estan amenaçades d'extinció. Això inclou els pol·linitzadors que proporcionen 235 milions de dòlars EUA a 577bn $ en el valor global anual de la collita.

Com a estudiosos que estudien agroecologia, canvi agrari i política alimentària, creiem que l’agricultura nord-americana ha de fer un canvi de sistema que redueixi les emissions de carboni, redueixi la vulnerabilitat al caos climàtic i prioritzi la justícia econòmica. Anomenem aquest procés a només la transició - Una idea que sovint s'invoca per descriure els treballadors que es desplacen a les indústries més reduïdes com la mineria del carbó en camps més viables.

Però també s'aplica a la moderna agricultura, una indústria que a la nostra opinió està morint - no perquè no produeixi prou, sinó perquè contribueix al canvi climàtic i agreujant el problema rurals, des de la desigualtat dels ingressos fins a la crisi dels opioides.

Reconstruir Amèrica rural i fer front al canvi climàtic formen part d'aquest procés. Dos elements són essencials: l'agricultura basada en els principis de l'ecologia i les polítiques econòmiques que acaben amb la sobreproducció de menjar barat i restableixen preus justos per als agricultors.

Des de mitjans de 1930, el nombre de granges nord-americanes ha disminuït dràsticament i la mida mitjana de la granja ha augmentat. USDA
Des de mitjans de 1930, el nombre de granges nord-americanes ha disminuït dràsticament i la mida mitjana de la granja ha augmentat. USDA

Solucions climàtiques a la granja

L'agricultura genera sobre 9% de les emissions de gasos d'efecte hivernacle dels EUA de fonts que inclouen fertilitzants sintètics i explotacions ramaderes intensives. Aquestes emissions es poden reduir significativament mitjançant l’adopció de mètodes agroecologia, una ciència que aplica principis d’ecologia al disseny de sistemes alimentaris sostenibles.

Les pràctiques agroecològiques inclouen la substitució de les aportacions basades en combustibles fòssils com a fertilitzants amb diverses varietats de plantes, animals, fongs, insectes i organismes del sòl. Imitant les interaccions ecològiques, la biodiversitat produeix aliments i menjar serveis d’ecosistemes renovables, com el cicle de nutrients del sòl i el segrest del carboni.

Els cultius de coberta són un bon exemple. Els agricultors creixen cobrint cultius com les llegums, el sègol i l'alfals per reduir l'erosió del sòl, millorar la retenció d'aigua i afegir nitrogen al sòl i, per tant, frenar l'ús de fertilitzants. Quan aquests cultius es desintegren, emmagatzemen el carboni, normalment prop de un a 1.5 tones de diòxid de carboni per 2.47 acres per any.

Cobrir la superfície de cultiu ha augmentat en els últims anys, des de 10.3 milions d’acres a 2012 fins a 15.4 milions d’acres a 2017. Però es tracta d’una petita fracció de l’aproximadament 900 milions d’aquestes terres de conreu als EUA.

Una altra estratègia és canviar de cultius de filera a agroforesteria, que combina arbres, bestiar i cultius en un sol camp. Aquest enfocament pot augmentar l’emmagatzematge de carboni del sòl fins a un màxim de x. I el trasllat d'animals de granges ramaderes a granges agrícoles pot convertir els residus en aportacions de nutrients.

Malauradament, hi ha molts agricultors nord-americans enganxat a la producció industrial. Un estudi 2016 realitzat per un panell d'experts internacionals va identificar vuit "lock-ins" o mecanismes clau reforçar el model a gran escala. Inclouen les expectatives dels consumidors de menjar barat, comerç orientat a l'exportació i, sobretot, concentració de poder en el sector alimentari i agrícola mundial.

Com que aquests bloquejos creen un sistema profundament arrelat, la revitalització de l’Amèrica rural i la descarbonització de l’agricultura requereixen abordar qüestions relacionades amb el sistema de política i poder. Creiem que un punt de partida important és connectar les pràctiques ecològiques a la política econòmica, especialment a la paritat de preus, el principi que els agricultors haurien de ser compensats de manera justa, d'acord amb els seus costos de producció.

Justícia econòmica a la granja

Si el concepte de paritat sona pintoresc, és perquè ho és. Els agricultors primer va aconseguir alguna cosa semblant a 1910-1914, just abans que els Estats Units entressin a la Primera Guerra Mundial. Durant la guerra, l'agricultura nord-americana va prosperar, el finançament va fluir i l'especulació de les terres va augmentar.

Aquestes bombolles van esclatar amb el final de la guerra. Com els preus de les collites van caure per sota del cost de producció, els agricultors van començar a trencar-se en un preludi de la Gran Depressió. No és sorprenent que intentessin produir més menjar per sortir del deute, fins i tot quan els preus es van ensorrar.

El New Deal de President Franklin Roosevelt incloïa programes va dirigir inversions públiques a comunitats rurals i restaurat la "paritat". El govern federal va establir pisos de preus, va comprar productes excedentaris i els va guardar en reserva. També va pagar als agricultors per reduir la producció de cultius bàsics i va establir programes per evitar pràctiques destructives en l'agricultura que havien contribuït al bol de pols.

Un representant de l’Administració d’ajustament agrícola a la seva oficina, el comtat de Taos, Nou Mèxic, desembre 1941. L’agència es va crear sota el New Deal per reduir els excedents agrícoles i gestionar la producció. Irving Rusinow
Un representant de l’Administració d’ajustament agrícola a la seva oficina, el comtat de Taos, Nou Mèxic, desembre 1941. L’agència es va crear sota el New Deal per reduir els excedents agrícoles i gestionar la producció. Irving Rusinow

Aquestes polítiques va proporcionar un alleujament molt necessari per als agricultors endeutats. En els "anys de paritat", de 1941 a 1953, el preu del sòl es va fixar en 90% de la paritat i els preus dels agricultors van rebre una mitjana de 100% de paritat. Com a resultat, els compradors de mercaderies van pagar els costos de producció reals.

Però després de la Segona Guerra Mundial, els interessos agroindustrials van desmuntar sistemàticament el sistema de gestió d’oferta. Incloïen les empreses del comerç mundial de cereals Archer Daniels Midland i Cargill i la American Farm Bureau Federation, que serveix principalment a grans productors.

Aquestes organitzacions van trobar el suport d’oficials federals, especialment Earl Butz, que va servir com a secretari d’agricultura de 1971 a 1976. Butz va creure fermament en els mercats lliures i va considerar la política federal com a palanca per maximitzar la sortida en lloc de limitar-la. Sota el seu rellotge, es va permetre la caiguda dels preus, beneficiant els compradors corporatius, i es va substituir la paritat pagaments federals per complementar els ingressos dels agricultors.

El resultat del bloqueig d’aquest model econòmic es va reforçar progressivament en les dècades següents, creant el que molts avaluacions científiques Ara reconeixem com un sistema alimentari global insostenible els agricultors, menjadors i el planeta.

Un nou "New Deal" per a l'agricultura

Avui s’està ressorgint la idea de restaurar la paritat i reduir el poder empresarial a l’agricultura. Diversos candidats presidencials democràtics de 2020 l'han inclòs a la seva pàgina web agricultura posicions i legislació. Els think tanks estan proposant potenciar les explotacions familiars. Els delegats lactis de la Fundació de l'Oficina de l'Oficina Agrícola de Wisconsin, que van ser reguladors, van votar el desembre de 2018 parlar de la gestió d’oferta.

Juntament amb altres erudits, hem instat el Congrés a utilitzar el Green New Deal proposat per promoure un just la transició en l’agricultura. Ho veiem com una oportunitat per restaurar la riquesa a la Amèrica rural en tota la seva diversitat, especialment a les comunitats de colors que han estat sistemàticament exclosos durant dècades dels beneficis disponibles per als agricultors blancs.

Les inundacions bíbliques d’aquest any al centre-oest fan que qualsevol tipus d’agricultura sembli descoratjador. No obstant això, creiem que si els decisors polítics poden imaginar una versió contemporània d'idees en el New Deal original, una agricultura nord-americana amigable amb el clima i socialment és a l'abast.

Maywa Montenegro és becari postdoctoral del president de la UC de la Universitat de Califòrnia, Davis, Annie Shattuck és doctoranda, Universitat de Califòrnia, Berkeley i Joshua Sbicca és professor adjunt de sociologia de la Universitat de Colorado.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, agricultura, Economia, EU, Opinió, US

Els comentaris estan tancats.