Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

"Integració i inclusió significa escoltar les comunitats de migrants" Johansson

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió Europea ha llançat (24 de novembre) el seu darrer document Pla d'Acció sobre integració i inclusió per al període 2021-2027. El pla d’acció promou la inclusió per a tothom, reconeixent les barreres que poden dificultar la integració. 

Es basa en el principi que la integració inclusiva requereix esforços tant de la persona com de la comunitat d'acollida i estableix noves accions basades en els èxits del pla d'acció anterior del 2016. El nou enfocament també examina com les comunitats d'acollida poden ajudar els migrants a integrar-se .

La comissària d'Afers Interns, Ylva Johansson, va dir: "Els migrants som" nosaltres ", no" ells ". Tothom té un paper a fer perquè les nostres societats siguin cohesionades i pròsperes. La integració i la inclusió significa escoltar les comunitats de migrants i garantir que tothom pugui gaudir dels drets La integració inclusiva està donant les mateixes eines i el mateix suport necessaris per contribuir a la societat, de manera que els migrants puguin assolir tot el seu potencial i que les nostres societats es beneficiïn de la seva força i habilitats ".

En el Pacte sobre migració i asil, la UE subratlla que la integració i la inclusió amb èxit és una part essencial d’una política migratòria i d’asil ben gestionada i eficaç. 

El pla d'acció proposa un suport específic i personalitzat que tingui en compte els reptes específics de diferents grups migrants, com ara el gènere o els antecedents religiosos. 

anunci

Comparteix aquest article:

Tendències