Connecteu-vos amb nosaltres

agricultura

La Comissió dóna suport als agricultors de la UE mitjançant fons de desenvolupament rural i intensifica la seva vigilància dels mercats agrícoles

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió ha proposat una mesura excepcional finançada per la Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (Feader) per permetre als estats membres pagar una quantitat única als agricultors i empreses agroalimentàries afectades per augments significatius dels costos dels inputs. Un cop aprovada pels colegisladors, aquesta mesura permetrà als estats membres decidir utilitzar els fons disponibles de fins a un 5% del seu pressupost del Feader per als anys 2021-2022 per a l'ajuda directa a la renda dels agricultors i pimes actives en la transformació, comercialització o desenvolupament. dels productes agrícoles.

Els estats membres han de dirigir aquest suport als beneficiaris més afectats per la crisi actual i que es dediquen a l'economia circular, la gestió dels nutrients, l'ús eficient dels recursos o mètodes de producció respectuosos amb el medi ambient i el clima. La Comissió també està intensificant el control dels principals mercats agrícoles afectats per la invasió d'Ucraïna per part de Rússia.

Següent una decisió publicada avui, els estats membres hauran de notificar a la Comissió el seu nivell mensual d'existències de cereals, llavors oleaginoses, arròs i llavors certificades d'aquests productes en poder dels productors, majoristes i operadors corresponents. La Comissió també ha posat en marxa avui a tauler de control dedicat que presenten estadístiques detallades i actualitzades sobre preus, producció i comerç de blat de mòlta, blat de moro, ordi, colza, oli de gira-sol i soja a nivell de la UE i mundial. Això proporciona als operadors del mercat una imatge oportuna i precisa de la disponibilitat de productes bàsics essencials per a aliments i pinsos.

La proposta excepcional segueix la Paquet de suport de 500 milions d’euros per als agricultors de la UE, aprovat el 23 de març en el marc de la Comunicació sobre "salvaguardar la seguretat alimentària i reforçar la resiliència dels sistemes alimentaris". La el comunicat de premsa I a full de dades estan disponibles en línia i hi ha més informació disponible here.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències