Connecteu-vos amb nosaltres

Bitcoin

Explorant el futur de Bitcoin: amb Harley Simpson de Foxify.

COMPARTIR:

publicat

on

CoinReporter's Entrevista amb Harley Simpson de Foxify sobre regulacions, innovacions CBDC i la seva plataforma única

"Quan es tracta de potencial a llarg termini, ja estem veient que alguns d'ells es desenvolupen amb jugadors importants com Fidelity i BlackRock que s'impliquen a l'espai, encara que no sigui directament amb Bitcoin. Tot i que actualment estem experimentant un entorn regulatori desafiant als EUA, crec que un cop les regulacions estiguin en vigor, les institucions més grans entraran al mercat. Això conduirà a una adopció massiva i una disminució de la volatilitat al llarg del temps, posant de manifest el gran potencial de Bitcoin.

Pel que fa a l'impacte de la regulació en la indústria de la cadena de blocs, és cert que la normativa podria frenar el desenvolupament de projectes més petits, ja que la barrera d'entrada pot ser més difícil de navegar. No obstant això, a llarg termini, regulacions més estrictes podrien conduir a una disminució de les estafes i les activitats fraudulentes, beneficiant finalment la indústria.

Quan es té en compte l'impacte de les monedes digitals del banc central (CBDC) al mercat criptogràfic, realment depèn de com s'utilitzen. Si els CBDC es poden integrar fàcilment amb les carteres i plataformes criptogràfiques existents, podrien ajudar les persones a sentir-se més còmodes amb les monedes digitals. Tanmateix, aquest creixement pot trigar un temps a materialitzar-se.

Centrant-nos en el cas d'ús de Foxify, la nostra empresa ha desenvolupat una plataforma de negociació peer-to-peer única. En lloc de confiar en un creador de mercat centralitzat, els usuaris poden crear les seves pròpies operacions i trobar homòlegs directament a la plataforma. Aquest enfocament potencia els comerciants minoristes i fomenta un entorn comercial just i transparent.

La nostra plataforma està descentralitzada, amb fons en un contracte intel·ligent en lloc de l'empresa. Això garanteix que les transaccions siguin segures i funciona de manera similar a altres aplicacions descentralitzades. Pel que fa a la seguretat de les transaccions a la nostra plataforma, és tan segura com una típica cartera Web3, sempre que no hi hagi elements maliciosos al contracte intel·ligent. Els detalls tècnics poden ser complexos, però els usuaris poden tenir confiança en la seguretat de les seves operacions a la nostra plataforma. "

"L'única garantia en criptografia és el risc"

anunci

Comparteix aquest article:

Tendències