Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Els principals grups tecnològics uneixen forces per donar suport al desplegament de la xarxa d’accés a ràdio oberta

Corresponsal de tecnologia

publicat

on

Deutsche Telekom AG, Orange SA, Telefónica SA i Vodafone Group Plc uneixen forces per donar suport al desplegament de la Xarxa d’Accés a Ràdio Oberta (Open RAN) com a tecnologia d’elecció per a futures xarxes mòbils en benefici dels consumidors i clients empresarials de tota Europa.

En un Memoràndum d’entesa (MoU), els quatre operadors van expressar el seu compromís individual amb la implementació i el desplegament de solucions Open RAN que aprofiten les noves arquitectures, programari i maquinari virtualitzats oberts per construir xarxes mòbils més àgils i flexibles a l’era 5G.

Els quatre operadors treballaran juntament amb socis ecosistèmics nous i existents, organismes de la indústria com O-RAN ALLIANCE i el Telecom Infra Project (TIP), així com responsables polítics europeus, per garantir que Open RAN assoleixi ràpidament la paritat competitiva amb les solucions RAN tradicionals. Aquesta iniciativa és una fita important cap a un ecosistema de proveïdors divers i revigorat i la disponibilitat de tecnologia Open RAN de grau de transport per a un desplegament comercial oportú a Europa.

Enrique Blanco, cap de tecnologia i informació (CTIO) de Telefónica, va dir: “Open RAN és l’evolució natural de les tecnologies d’accés a la ràdio i serà clau per a les xarxes 5G. Telefónica creu que tota la indústria ha de treballar junts per fer-la realitat. Em fa il·lusió col·laborar amb els principals operadors europeus per promoure el desenvolupament d’una tecnologia oberta que ajudi a millorar la flexibilitat, l’eficiència i la seguretat de les nostres xarxes. Aquesta és una oportunitat extraordinària per a la indústria europea no només per promoure el desenvolupament de 5G, sinó també per participar en el seu desenvolupament tecnològic sostenible ".

Michaël Trabbia, cap de tecnologia i informació (CTIO) d'Orange, va dir: "Open RAN és la propera gran evolució de 5G RAN. Orange creu que és una forta oportunitat per als actors europeus existents i emergents per desenvolupar productes i serveis basats en O-RAN. , començant per zones interiors i rurals. Aquesta evolució hauria de ser recolzada per un gran ecosistema europeu (acadèmics i de recerca, desenvolupadors de programari i maquinari, integradors, finançament públic per a R + D), ja que és una ocasió única per reforçar la competitivitat i el lideratge europeus mercat global."

“Open RAN tracta d’innovació de xarxa, flexibilitat i desplegament més ràpid. Deutsche Telekom està compromesa amb la seva promoció, desenvolupament i adopció per garantir la millor experiència de xarxa als nostres clients. Per aprofitar aquesta oportunitat, és fonamental unir forces amb els nostres socis europeus líders per fomentar un ecosistema 4G / 5G divers, competitiu i segur basat en solucions RAN obertes ”, va dir Claudia Nemat, cap de tecnologia de Deutsche Telekom. “A través dels nostres laboratoris oberts i activitats comunitàries, facilitem als jugadors més petits entrar al mercat amb les seves solucions. Per aprofitar aquesta tasca fonamental, instem el suport i el finançament del govern per a activitats comunitàries que enfortiran l’ecosistema i el lideratge europeus en 5G ”.

El director tecnològic del grup Vodafone, Johan Wibergh, va dir: "Open RAN té el poder d'estimular la innovació tecnològica europea mitjançant l'experiència de les empreses que la desenvolupen i dels governs que la donen suport. Obrir el mercat a nous proveïdors, amb la nostra ambició i defensa del govern , suposarà un desplegament més ràpid de 5G, una eficiència de la xarxa d’estalvi de costos i serveis de nivell mundial. Seguim compromesos a desplegar el nostre programa Open RAN a tot Europa i ho portem encara més enllà. El nostre objectiu és obrir laboratoris d’R + D per a nous i més petits. els proveïdors per desenvolupar els seus productes, però per fer-ho necessitem un entorn d’inversió i un suport polític de suport i instem els governs europeus a unir-se a nosaltres per crear l’ecosistema Open RAN ”.

S'espera que el desenvolupament i la implementació d'Open RAN tinguin un impacte positiu en el mercat europeu de telecomunicacions. A RAN tradicional, les xarxes es desplegen mitjançant llocs de cèl·lules totalment integrats, on les ràdios, el maquinari i el programari són proporcionats per un sol proveïdor com a solució propietària tancada. Els operadors de telefonia mòbil avaluen avui la manera de desplegar les seves xarxes.

Amb Open RAN, la indústria treballa per aconseguir estàndards i especificacions tècniques que defineixin les interfícies obertes dins del sistema de ràdio, inclosos el maquinari i el programari, de manera que les xarxes es puguin desplegar i operar basant-se en components mix-and-match de diferents proveïdors. Els operadors podran aprofitar la innovació revigoritzada dels proveïdors per augmentar l’eficiència de costos i oferir serveis personalitzats de manera més flexible en resposta a les demandes dels clients en evolució.

La introducció d'Open RAN, la virtualització i l'automatització permetran un canvi fonamental en la manera en què els operadors gestionen les xarxes i presten serveis. Els operadors podran afegir o canviar la capacitat més ràpidament per als usuaris finals, resoldre automàticament incidents de xarxa o proporcionar serveis a nivell empresarial sota demanda per a la indústria 4.0.

Els quatre operadors creuen que la Comissió Europea i els governs nacionals tenen un paper important a desenvolupar per fomentar i desenvolupar l’ecosistema Open RAN finançant els primers desplegaments, investigació i desenvolupament, instal·lacions obertes de laboratoris de proves i incentivant la diversitat de la cadena de subministrament reduint les barreres d’entrada petits proveïdors i startups que poden aprofitar aquests laboratoris per validar solucions obertes i interoperables.

EU

El Parlament afirma ser la veu dels ciutadans a la Conferència sobre el futur d'Europa

Corresponsal Reporter de la UE

publicat

on

Avui (4 de març), la Conferència de Presidents del Parlament ha aprovat la declaració conjunta, que és la base d'una Conferència sobre el Futur d'Europa que participarà en les preocupacions dels ciutadans.

Després d’aprovar la declaració conjunta, la Conferència de Presidents va emetre la següent declaració: “El Parlament Europeu aprova la declaració conjunta perquè volem que la Conferència sobre el futur d’Europa comenci la seva tasca el més aviat possible. La Conferència contribuirà significativament a la construcció d’una Unió Ciutadana.

"Com a representants directes dels ciutadans europeus, tal com s'indica al Tractat de la UE, el Parlament Europeu tindrà un paper principal a la Conferència.

"Com a líders de grups que representen l'àmplia diversitat de ciutadans de la UE, confiem que el paper destacat del Parlament Europeu es reflectirà en el treball i en l'organització pràctica de la pròpia Conferència".

Més informació

Seguir llegint

Corona virus

EMA comença a revisar la vacuna Sputnik V COVID-19

Corresponsal Reporter de la UE

publicat

on

El comitè de medicaments humans de l'EMA (CHMP) ha iniciat una revisió continuada de Sputnik V (Gam-COVID-Vac), una vacuna COVID-19desenvolupat pel Centre Nacional d’Epidemiologia i Microbiologia de Rússia Gamaleya. El sol·licitant de la UE per aquest medicament és R-Pharm Germany GmbH.

El CHMPLa decisió d'iniciar la revisió continuada es basa en els resultats d'estudis de laboratori i estudis clínics en adults. Aquests estudis indiquen que Sputnik V desencadena la producció d’anticossos i cèl·lules immunes dirigides al coronavirus SARS-CoV-2 i que poden ajudar a protegir-se contra el COVID-19.

EMA avaluarà les dades a mesura que estiguin disponibles per decidir si els beneficis superen els riscos. La revisió continuada continuarà fins que hi hagi prou proves disponibles per formalitzar-les sol·licitud d’autorització de màrqueting.

EMA avaluarà el compliment de Sputnik V amb els estàndards habituals de la UE d’eficàcia, seguretat i qualitat. Tot i que EMA no pot predir els terminis generals, hauria de passar menys temps del normal per avaluar una aplicació eventual a causa del treball realitzat durant la revisió continuada.

EMA es comunicarà encara més quan sol·licitud d’autorització de màrqueting per a la vacuna s'ha enviat.

Com s’espera que funcioni la vacuna?

S'espera que Sputnik V funcioni preparant el cos per defensar-se de la infecció amb el virus SARS-CoV-2. Aquest virus utilitza proteïnes a la seva superfície exterior, anomenades proteïnes de punta, per entrar a les cèl·lules del cos i provocar COVID-19.

Sputnik V està format per dos virus diferents que pertanyen a la família dels adenovirus, Ad26 i Ad5. Aquests adenovirus s'han modificat per contenir el gen per a la fabricació de la proteïna espiga SARS-CoV-2; no es poden reproduir al cos i no causen malalties. Els dos adenovirus es donen per separat: Ad26 s'utilitza en la primera dosi i Ad5 s'utilitza en la segona per augmentar l'efecte de la vacuna.

Un cop administrada, la vacuna lliura el gen SARS-CoV-2 a les cèl·lules del cos. Les cèl·lules utilitzaran el gen per produir la proteïna espiga. El sistema immunitari de la persona tractarà aquesta proteïna espiga com a estranya i produirà defenses naturals (anticossos i cèl·lules T) contra aquesta proteïna.

Si, més endavant, la persona vacunada entra en contacte amb el SARS-CoV-2, el sistema immunitari reconeixerà la proteïna espiga del virus i estarà preparat per atacar-lo: els anticossos i les cèl·lules T poden treballar junts per matar el virus, l'entrada a les cèl·lules del cos i destruir les cèl·lules infectades, ajudant així a protegir contra el COVID-19.

Què és una revisió continuada? Una revisió continuada és una eina reguladora que l'EMA utilitza per accelerar l'avaluació d'un medicament prometedor durant una emergència de salut pública. Normalment, totes les dades sobre l’eficàcia, la seguretat i la qualitat d’un medicament o una vacuna i tots els documents necessaris han d’estar preparats al començament de l’avaluació en una sol·licitud formal de autorització de comercialització. En el cas d’una revisió continuada, el comitè de medicaments humans d’EMA (CHMP) revisa les dades a mesura que estiguin disponibles a partir d’estudis en curs. Un cop el CHMP decideix que hi ha prou dades disponibles, l’empresa pot presentar una sol·licitud formal. En revisar les dades a mesura que estiguin disponibles, el fitxer CHMP pot arribar a una opinió sobre l’autorització del medicament abans. Durant la revisió continuada i durant tota la pandèmia, l’EMA i els seus comitès científics reben el suport del grup de treball COVID-19 EMA sobre pandèmia (COVID-ETF). Aquest grup reuneix experts de tot el món Xarxa europea de regulació de medicaments assessorar sobre el desenvolupament, l’autorització i el control de seguretat de medicaments i vacunes contra COVID-19 i facilitar una acció reguladora ràpida i coordinada.

Sputnik V està format per dos components que inclouen diferents virus pertanyents a la família dels adenovirus, Ad26 i Ad5. S'han fet enviaments separats per a cada component. 

Contingut relacionat

Seguir llegint

Energia

L’auge dièsel renovable posa de manifest els reptes de la transició d’energia neta

Corresponsal Reporter de la UE

publicat

on

Des de fa 17 anys, el camioner Colin Birch ha sortit a les carreteres per recollir l’oli de cuina usat dels restaurants. Treballa per a la representació de West Coast Reduction Ltd amb seu a Vancouver, que processa el greix en un material per fabricar dièsel renovable, un combustible per a carreteres de combustió neta. Recentment, aquesta feina s’ha tornat molt més difícil. El bedoll està atrapat entre la demanda creixent de combustible, impulsada pels incentius governamentals dels Estats Units i el Canadà, i el subministrament escàs d’oli de cuina, perquè hi ha menys persones que mengen fora durant la pandèmia del coronavirus. escriure Rod Nickel, Stephanie Kelly Karl Plume.

"Només he de pressionar més", va dir Birch, que ara de vegades viatja el doble de la Columbia Britànica per recollir la meitat de greix que abans.

La seva recerca és un microcosmos dels reptes que afronta la indústria del dièsel renovable, un racó de nínxol de la producció mundial de combustible per carretera que els refinadors i altres aposten pel creixement en un món amb menys carboni. El seu principal problema: la manca d’ingredients necessaris per accelerar la producció del combustible.

A diferència d'altres combustibles ecològics com el biodièsel, el gasoil renovable pot alimentar motors convencionals sense barrejar-se amb el gasoil derivat del cru, cosa que el fa atractiu per als refinadors que pretenen produir opcions de baixa contaminació. Els refinadors poden produir gasoil renovable a partir de greixos animals i olis vegetals, a més de l’oli de cuina usat.

S'espera que la capacitat de producció es quintuplicarà fins a aproximadament 2.65 milions de galons (63 milions de barrils) durant els propers tres anys, segons va informar el banc d'inversió Goldman Sachs en un informe d'octubre.

L’augment de la demanda crea problemes i oportunitats en una cadena de subministrament emergent per al combustible, un petit exemple de com la transició més gran cap als combustibles ecològics està posant en perill l’economia energètica. Un boom de gasoil renovable també podria tenir un impacte profund en el sector agrícola en augmentar la demanda de llavors oleaginoses com la soja i el canola que competeixen amb altres cultius per obtenir una àrea de plantació finita i augmentar els preus dels aliments.

Els governs locals i federals dels Estats Units i el Canadà han creat una combinació de regulacions, impostos o crèdits per estimular una major producció de combustibles més nets. El president Joe Biden s’ha compromès a moure els Estats Units cap a emissions netes de zero, i el Clean Fuel Standard del Canadà requereix una intensitat de carboni inferior a partir de finals del 2022. Califòrnia té actualment un estàndard baix en carboni que proporciona crèdits comercialitzables als productors de combustible net.

Però la reducció del subministrament de matèries primeres limita la capacitat de la indústria per complir aquests esforços.

La demanda i els preus de les matèries primeres, des de l’oli de soja fins al greix i el greix animal, s’estan elevant. L’oli de cuina usat val 51 cèntims per lliura, aproximadament la meitat del preu de l’any passat, segons el servei de preus The Jacobsen.

El sèu, fet de greix de bestiar boví o oví, es ven a 47 centaus de lliura per lliura a Chicago, més d’un 30% respecte a l’any passat. Això augmenta la fortuna de prestadors com Darling Ingredients Inc, amb seu a Texas, i envasadors de carn, com ara Tyson Foods Inc., les accions de Darling s’han duplicat aproximadament en els darrers sis mesos.

"Estan convertint el greix en or", va dir Lonnie James, propietària de la corretatge de greixos i petroli de Carolina del Sud, Gersony-Strauss. "La gana per això és increïble". Presentació de diapositives (4 imatges)

Els combustibles nets podrien ser un avantatge per als refinadors nord-americans, entre els negocis més afectats per la pandèmia, ja que les companyies aèries i els tancaments van aturar la demanda de combustible. Els refinadors Valero Energy Corp, PBF Energy Inc i Marathon Petroleum Corp van perdre milers de milions el 2020.

El segment de gasoil renovable de Valero, però, va obtenir beneficis i la companyia ha anunciat plans per ampliar la producció. Marathon busca permisos per convertir una refineria de Califòrnia per produir combustibles renovables, mentre que PBF estudia un projecte de gasoil renovable en una refineria de Louisiana.

Les empreses es troben entre almenys vuit refineries nord-americanes que han anunciat plans per produir combustibles renovables, inclosa la Phillips 66, que està reconfigurant una refineria de Califòrnia per produir 800 milions de litres de combustibles verds anualment.

Un cop la nova capacitat de producció de gasoil renovable es posi en línia, és probable que les matèries primeres siguin més escasses, va dir Todd Becker, director executiu de Green Plains Inc, una empresa de biorefinació que ajuda a produir matèries primeres.

Goldman Sachs estima que es podrien afegir 1 milions de galons addicionals de capacitat total si no fos per problemes amb la disponibilitat, la concessió i el finançament de matèries primeres.

"Tothom a Amèrica del Nord i a tot el món està intentant comprar matèries primeres de baixa intensitat de carboni", va dir Barry Glotman, director executiu de West Coast Reduction.

Entre els seus clients hi ha el fabricant de dièsel renovable més gran del món, el finlandès Neste. Un portaveu de Neste va dir que la companyia veu un subministrament més que suficient per satisfer la demanda actual i que el desenvolupament de noves matèries primeres pot garantir el subministrament en el futur.

Els productors de gasoil renovables compten cada vegada més amb oli de soja i canola per fer funcionar noves plantes.

El Departament d’Agricultura dels Estats Units (USDA) preveu una demanda rècord de soja per part dels elaboradors i exportadors nacionals aquesta temporada, en gran part a causa de la demanda mundial de bestiar i aviram.

Els trituradors que produeixen oli a partir de les collites també busquen canola a l’oest del Canadà, cosa que contribueix a impulsar els preus al febrer fins a un màxim rècord de futurs de 852.10 C $ per tona. La soja va arribar als 14.45 dòlars per boix als Estats Units la setmana passada, el nivell més alt en més de sis anys.

L’augment dels preus dels aliments és una preocupació si es materialitza la demanda prevista de cultius per generar gasoil renovable, va dir Seth Meyer, economista en cap de l’USDA. La producció de gasoil renovable dels EUA podria generar 500 milions de lliures addicionals de demanda de soja aquest any, va dir al gener Juan Luciano, director executiu del comerciant de productes bàsics agrícoles Archer Daniels Midland Co. Això representaria un increment del consum total del 2% interanual.

Greg Heckman, conseller delegat del gegant agronegocial Bunge Ltd, va dir al febrer que l'expansió del gasoil renovable era un "canvi estructural" a llarg termini de la demanda d'olis comestibles que reforçarà encara més els subministraments mundials aquest any.

El 2023, la demanda de petroli de soja nord-americana podria superar la producció dels EUA fins a 8 milions de lliures anuals si es construeix la meitat de la nova capacitat dièsel renovable proposada, segons BMO Capital Markets.

Aquell mateix any, els refinadors i importadors canadencs afrontaran el seu primer any complet complint les noves normes per reduir la intensitat de carboni del combustible, accelerant la demanda de matèries primeres dièsel renovables, va dir Ian Thomson, president del grup industrial Advanced Biofuels Canada.

El productor de canola Manitoba, Clayton Harder, va dir que és difícil preveure una gran expansió de les plantacions de canola perquè els agricultors necessiten girar els cultius per mantenir els sòls sans. Va dir que els agricultors haurien d’augmentar els rendiments millorant les pràctiques agronòmiques i sembrant millors varietats de llavors.

El refinador de Columbia Britànica, Parkland Corp, cobreix les seves apostes pel subministrament de matèries primeres. La companyia assegura l'oli de canola mitjançant contractes a llarg termini, però també explora com utilitzar residus forestals com branques i fullatge, va dir el vicepresident sènior, Ryan Krogmeier.

La competència per trobar matèries primeres i sostenibles de biocombustibles serà ferotge, va dir Randall Stuewe, director executiu de Darling, el fabricant i col·leccionista més gran d’olis usats.

"Si hi ha una guerra de matèria primera, també ho serà", va dir.

Seguir llegint

Twitter

Facebook

Tendències