Connecteu-vos amb nosaltres

Educació

préstec de £ 150m Banc Europeu d'Inversions per a la Universitat d'Ulster

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Santander-uk-university_ulsterLa Universitat d'Ulster s'ha assegurat un préstec 150 milions de £ de la Banc Europeu d'Inversions que donarà suport obres clau de desenvolupament del campus.

L'anunci es va realitzar al campus de Belfast Ulster pel professor Richard Barnett, vicerector de la Universitat, Jonathan Taylor, vicepresident del Banc Europeu d'Inversions, el ministre de Finances Simon Hamilton MLA i Ocupació, i el ministre d'aprenentatge Dr Stephen Farry MLA.

El principal projecte en benefici serà el desenvolupament del campus de la universitat fita Belfast City, un projecte de £ 250m de traslladar la major part del campus de Jordanstown al centre de Belfast per 2018. Ulster també està invertint més £ 55m en millores en els seus campus de Magee, Coleraine i Jordanstown.

anunci

El professor Barnett va dir: "Aquest compromís del Banc Europeu d'Inversions és un important vot de confiança a la Universitat, en els nostres ambiciosos plans de desenvolupament i en el futur d'Irlanda del Nord.

"Com a universitat líder en l'ampliació de l'accés a l'educació superior, és important que els nostres alumnes gaudeixin de les instal·lacions que s'adaptin a les seves aspiracions. Aquestes inversions en els nostres campus es basaran en els nostres punts forts existents, oferint un entorn d'aprenentatge de classe mundial per als nostres alumnes i un entorn laboral excel·lent per al nostre personal.

"El benefici per a l'educació superior combinat amb l'impacte positiu en l'economia més àmplia, s'assegurarà la inversió de la universitat deixa un llegat durador per a les generacions futures. El desenvolupament del campus de Belfast només crearà més llocs de treball en la construcció i afins 5000 durant la construcció i equipar període, proporcionant ocupació i els salaris molt necessària en les comunitats locals ".

anunci

Jonathan Taylor va dir: "La inversió en educació és essencial per garantir la competitivitat d'Europa en l'àmbit mundial i permetre a les futures generacions d'estudiants d'innovar i aprofitar les noves oportunitats.

"La clara visió de la Universitat de l'esquema d'Ulster ajudarà a lliurar tant beneficis econòmics i educatius a través d'Irlanda del Nord durant la construcció i en els anys per venir. Estem compromesos amb el suport a la inversió de qualitat similar a la infraestructura de clau a Irlanda del Nord en el futur ".

El ministre de Finances Simon Hamilton MLA i Ocupació, i el ministre d'aprenentatge Dr Stephen Farry MLA benvinguda finançament £ 150million del Banc Europeu d'Inversions per la Universitat d'Ulster nou campus de Belfast.

En declaracions al campus Belfast de la Universitat de Ulster, el ministre de Finances, Simon Hamilton, va donar la benvinguda al paper del Banc Europeu d'Inversions en el finançament del projecte i va dir: "Estic del tot encantat que el Banc Europeu d'Inversions hagi acordat recolzar l'ambiciós nou campus universitari d'Ulster a Belfast. Aquest vot de confiança a Irlanda del Nord pel BEI segueix el compromís existent de l'Executiu amb l'esquema i garantirà que es beneficiïn els beneficis econòmics, educatius i de regeneració del projecte.

"La importància de la inversió en la infraestructura no pot ser subestimada. M'he compromès a esgotar totes les opcions per fomentar encara més la inversió en la nostra infraestructura. I que inclou la construcció d'aquesta inversió pel Banc Europeu d'Inversions en altres àrees de la infraestructura d'Irlanda del Nord. personalment vaig a donar seguiment a les possibilitats d'una major inversió del BEI a Irlanda del Nord en les converses amb els funcionaris del banc a Luxemburg en la meitat del mes que ve. Estic particularment interessat en examinar les possibilitats presentades per les nostres estructures de govern local reformats a exercir un paper principal en el futur desenvolupament de la infraestructura.

"Estic decidit a veure la infraestructura d'Irlanda del Nord ha invertit contínuament en i millorat i vaig a garantir que totes les vies disponibles per a l'accés al finançament necessari - incloent el Banc Europeu d'Inversions - s'exploren completament i explotats en la mesura possible per al benefici de tots a Irlanda del Nord. "

El ministre d'ocupació i educació, el Dr. Stephen Farry MLA, va dir: "Dono la benvinguda al préstec del Banc Europeu d'Inversions. És una indicació clara de la confiança en el nostre sector de l'educació superior. És encoratjador saber que el finançament de 16m que el meu departament va proporcionar a 2010 ha ajudat a portar el desenvolupament a aquesta etapa. Espero amb interès la inauguració del nou campus a 2018 i els beneficis que aportarà als estudiants i personal de la Universitat, a la ciutat de Belfast i a l'economia d'Irlanda del Nord.

"L'educació superior és clau per al benestar econòmic futur d'Irlanda del Nord i insto als meus col·legues executius per fer tot el possible per facilitar les inversions similars pel banc en les nostres institucions d'educació superior."

Educació

La UE anuncia 25 milions d'euros per a l'educació en contextos de crisi i 140 milions d'euros per donar suport a la investigació en sistemes alimentaris sostenibles

publicat

on

En parlar en la Global Citizen Live esdeveniment, la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, va anunciar que la Unió Europea promet 140 milions d'euros per donar suport a la investigació en sistemes alimentaris sostenibles i combatre la fam alimentària CGIAR, i 25 milions d'euros més per L’educació no pot esperar.  

La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, va dir: "Hem d'unir forces per vèncer el coronavirus i reconstruir millor el món. Europa està fent la seva part. Des del principi, els europeus han enviat 800 milions de dosis de vacunes al món, fins i tot quan no en teníem prou. Ara, hem de reforçar-nos, per ajudar a acabar amb aquesta pandèmia a nivell mundial, acabar amb la fam i donar als nens de tot el món les mateixes oportunitats. Team Europe ja s’ha compromès a donar 500 milions de dosis de vacunes a països vulnerables el proper estiu. A més, la Comissió Europea ha compromès avui 140 milions d’euros per millorar la seguretat alimentària mundial i reduir la pobresa extrema i 25 milions d’euros a Education Can Wait, donant suport a l’educació per a nens de tot el món que viuen conflictes i crisis. "

La comissària d'associacions internacionals, Jutta Urpilainen, va dir: "Ens hem d'unir per tornar a posar en pràctica els ODS. Com continuem sent testimoni, mai no podem donar per fet l'accés a l'educació. Fins ara, l'Europa ha contribuït a més del 40% del finançament de L’educació no pot esperar i la nova contribució de 25 milions d’euros de la UE el recolzarà encara més per arribar als nens més vulnerables i els retornarà a l’educació. A més, gràcies al nostre suport substancial de 140 milions d’euros a CGIAR, crearem oportunitats per als joves i les dones, tot i afrontar un repte clau actual, per promoure sistemes alimentaris sostenibles. Les accions globals coordinades seran decisives per aconseguir una transformació sostenible mediambientalment, socialment i econòmicament dels sistemes alimentaris ". 

anunci

Llegiu tot el text el comunicat de premsa, El declaració del president von der Leyen i la full de dades sobre la resposta global de Team Europe COVID-19.

anunci
Seguir llegint

Educació

El rànquing universitari del 2021 demostra que les universitats europees tenen un fort grau de cooperació

publicat

on

U-Multirank, iniciat per la Comissió i cofinançat per Erasmus +, ha publicat el seu 8th rànquing universitari, aconseguint gairebé 2,000 universitats de 96 països de tot el món. Entre altres resultats, mostra que les universitats europees cooperen més intensament en comparació amb altres regions, especialment en les àrees d’actuació de l’ensenyament i l’aprenentatge, la investigació, l’intercanvi de coneixement i la internacionalització (mobilitat de personal i estudiants, diplomes i publicacions conjunts, etc.). En general, les universitats que treballen juntament amb altres institucions, empreses i indústries, governs, organismes regionals o transfronterers solen tenir un rendiment millor que les que estan menys centrades en la cooperació. Es van tenir en compte set aspectes per al rànquing: associacions estratègiques, títols conjunts internacionals, pràctiques, co-publicacions internacionals, co-publicacions amb socis industrials, co-publicacions regionals i copatents amb la indústria.

Cada any, U-Multirank compara el rendiment de les institucions d'educació superior en àrees que més interessen als estudiants, proporcionant els rànquings en línia personalitzables més grans del món. Les universitats poden utilitzar les dades U-Multirank per avaluar els seus punts forts i febles i trobar maneres de crear o enfortir els seus plans estratègics, inclosos aspectes sobre cooperació. El Iniciativa de les universitats europees és una de les accions emblemàtiques liderades per la Comissió cap a l’espai europeu d’educació. L’objectiu és crear aliances transnacionals on estudiants, personal i investigadors puguin gaudir d’una mobilitat perfecta, tant física com virtualment, per estudiar, formar, ensenyar, investigar, treballar o compartir serveis en qualsevol de les institucions col·laboradores. Fins ara, hi ha 41 aliances d’aquest tipus que reuneixen més de 280 institucions d’ensenyament superior a tot Europa. En total, hi ha disponible un pressupost de fins a 287 milions d’euros d’Erasmus + i Horizon Europe per a aquestes 41 universitats europees. Hi ha més informació disponible online.

anunci

Seguir llegint

Educació

Declaració del comissari de gestió de crisis Janez Lenarčič el dia internacional per protegir l'educació de l'atac

publicat

on

Amb motiu del Dia Internacional per Protegir l’Educació contra l’Atac (9 de setembre), la UE reafirma el seu compromís de promoure i protegir el dret de tots els infants a créixer en un entorn segur, tenir accés a una educació de qualitat i construir un millor i més futur pacífic, diu Janez Lenarčič (a la foto).

Els atacs a escoles, estudiants i professors tenen un impacte devastador en l’accés a l’educació, als sistemes educatius i al desenvolupament social. Malauradament, la seva incidència augmenta a un ritme alarmant. Això queda massa clar a partir dels desenvolupaments recents a l'Afganistan i de les crisis d'Etiòpia, el Txad, la regió del Sahel d'Àfrica, a Síria, el Iemen o Myanmar, entre moltes altres. La Coalició Mundial per Protegir l’Educació contra l’Atac ha identificat més de 2,400 atacs a centres educatius, estudiants i educadors el 2020, un 33% més que el 2019.

Els atacs a l'educació també constitueixen una violació del dret internacional humanitari, el conjunt de normes que volen limitar els efectes dels conflictes armats. Aquestes infraccions es multipliquen, mentre que els seus autors poques vegades són cridats a rendir comptes. En aquest punt de vista, posem el compliment del dret internacional humanitari de manera coherent al centre de l'acció exterior de la UE. Com a un dels principals donants humanitaris, la UE continuarà promovent i defensant el respecte mundial del dret internacional humanitari, tant per part dels estats com de grups armats no estatals durant un conflicte armat.

anunci

Més enllà de la destrucció d’instal·lacions, els atacs contra l’educació comporten la suspensió a llarg termini de l’aprenentatge i l’ensenyament, augmenten el risc d’abandonament escolar, condueixen a treballs forçats i reclutament per part de grups i forces armats. El tancament d’escoles reforça l’exposició a totes les formes de violència, inclosa la violència sexual i de gènere o el matrimoni precoç i forçat, els nivells dels quals han augmentat dràsticament durant la pandèmia COVID-19.

La pandèmia COVID-19 va exposar i va agreujar la vulnerabilitat de l'educació a tot el món. Ara, més que mai, hem de minimitzar la interrupció de la educació i garantir que els nens puguin aprendre en seguretat i protecció.

La seguretat de l’educació, inclosa la participació addicional en la Declaració d’escoles segures, és una part integral dels nostres esforços per protegir i promoure el dret a l’educació de totes les noies i nois.

anunci

Respondre i prevenir atacs a les escoles, donar suport als aspectes protectors de l’educació i protegir els estudiants i els professors requereix un enfocament coordinat i intersectorial.

Mitjançant projectes finançats per la UE en Educació en Emergències, ajudem a reduir i mitigar els riscos que comporten els conflictes armats.

La UE continua al capdavant de donar suport a l’educació en casos d’emergència, dedicant el 10% del seu pressupost d’ajuda humanitària a donar suport a l’accés, la qualitat i la protecció de l’educació.

Més informació

Fitxa tècnica - Educació en emergències

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències