Informe Eurydice mostra els mecanismes, mètodes i criteris de finançament de les escoles

Eurydice euL'informe Escoles de finançament a Europa: mecanismes, mètodes i criteris del finançament públic Ara s'ha posat en marxa.

Aquest informe proporciona un marc per a la comprensió de l'estructura dels sistemes de finançament i dels fluxos de finançament en l'educació primària i secundària general. S'expliquen els fluxos financers a través dels diferents nivells administratius involucrats amb l'ajuda de diagrames i analitza els criteris i principis per a l'assignació dels diferents recursos a les escoles a Europa. Cobreix 27 dels estats membres de la UE 28 així com Islàndia, Liechtenstein, Noruega i Turquia.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Educació, EU, EU, Publicacions

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *