#EYE - Erasmus for Young Entrepreneurs: premi Emprenedor de la dècada

En el marc del 10th anniversari del programa Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE), dos empresaris van rebre el premi "Emprenedor de la dècada" a 18 March a Brussel·les.

Nelly Davtyan, d'Armènia, va ser seleccionada com el "nou empresari de la dècada" i Ioannis Polychronakis de Grècia va ser seleccionada com a "empresària amfitriona de la dècada". L'EYE ha ajudat a establir associacions de 7000 entre emprenedors nous i experimentats de tota la UE. Els empresaris de 14000 van participar en aquestes associacions i van poder iniciar, aprendre noves habilitats, crear nous productes i serveis i ampliar-se a nous mercats.

El comissari Elzbieta Bieńkowska, del mercat únic, de la indústria, de la iniciativa empresarial i de les PIME, va dir: "El mercat únic és el principal actiu que tenim. És especialment crític per als nostres empresaris, ja que els permet iniciar, créixer i superar les fronteres. M'alegro que tinguem un programa que els faci beneficiar encara més del mercat únic. Per això, estem ampliant-nos a llocs nous i us proposem finançament addicional de 2021 en endavant. "

El programa EYE facilita l'intercanvi d'experiència empresarial i de gestió a tot Europa i més enllà. Coincideix amb un emprenedor recentment establert o potencial amb un emprenedor experimentat que gestiona una petita empresa en un altre país. El canvi està cofinançat amb el programa Programa COSME, El programa europeu per a petites i mitjanes empreses. Entre 2014 i 2016 només, les empreses noves 250 i més de treballs 2,000 van ser creades gràcies al EYE.

Més informació sobre el programa EYE al programa lloc web i en la Fullet d’aniversari d’Ony 10th.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, Educació, Erasmus, Erasmus +, EU, Comissió Europea

Els comentaris estan tancats.