Educació en emergències: la UE anuncia finançament humanitari rècord de 2019 i posa en marxa la campanya #RaiseYourPencil

La Comissió Europea ha anunciat una xifra de milions d’euros sense precedents L'educació en situacions d'emergència projectes a 2019. El comissari del Comissari d'Ajuda Humanitària i Gestió de Crisi, Christos Stylianides, ha anunciat el nou finançament al #School4All High-Event-Event sobre educació en emergències a Brussel·les.

La comissària Stylianides va dir: "L'educació en emergències és una prioritat absoluta per a la Unió Europea. Des de 2015, el nostre suport ha augmentat de 1% del pressupost humanitari europeu a 2015 a 10% a 2019. La Unió Europea està liderant per exemple. És un campió mundial de l'educació en emergències. Estem fent una inversió concreta a la pau ajudant a tots els nens a accedir a l’escola, a qualsevol lloc i en tot moment. L'educació és la base de tota la resta. És un escut protector contra la violència, l’explotació sexual o la radicalització, especialment en les crisis humanitàries. Fa que els nens se sentin segurs i els proporcioni oportunitats per a un futur millor. "

Gràcies al finançament de la UE, més de 6.5 milions de noies, nois i professors als països afectats per la crisi de 55 s'han beneficiat entre 2015-2018 d'un millor accés a una educació i formació de qualitat des que la Unió Europea va augmentar el seu suport als nens atrapats en crisis humanitàries. i celebritats belgues, així com a prop dels estudiants de 400, la Comissió ha posat en marxa la campanya #RaiseYourPencil per sensibilitzar i solidaritzar els joves europeus.

El el comunicat de premsa està disponible en línia.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Economia, Educació, EU, Comissió Europea

Els comentaris estan tancats.