Connecteu-vos amb nosaltres

coronavirus

#Coronavirus - # Erasmus + es va mobilitzar per obtenir una forta resposta a la pandèmia

publicat

on

La Comissió ha adoptat una revisió Programa de treball anual Erasmus + 2020, proporcionant 200 milions d’euros addicionals per impulsar l’educació i la formació digitals i promoure el desenvolupament i la inclusió d’habilitats mitjançant la creativitat i les arts. La pandèmia COVID-19 ha tingut un impacte disruptiu en l’educació i la formació, i les noves maneres d’ensenyar i aprendre requereixen solucions innovadores, creatives i inclusives.

La vicepresidenta de Promoure la forma de vida europea, Margaritis Schinas, va dir: "L'espai europeu d'educació necessita fomentar l'educació digital i les habilitats per mitigar les interrupcions causades per la pandèmia i donar suport al paper d'Europa en la transició digital. La Comissió publicarà convocatòries Erasmus + extraordinàries de 200 milions d’euros que oferiran més oportunitats per aprendre, ensenyar i compartir en l’era digital. Existeixen solucions eficaces, innovadores i inclusives per millorar l’educació i les habilitats digitals i es beneficiaran del suport europeu ”.

La comissària d’Innovació, Recerca, Cultura, Educació i Joventut, Mariya Gabriel, va dir: “Estic encantada que el programa Erasmus + s’hagi mobilitzat per donar suport a actors clau de l’educació, la formació i la joventut en aquests moments difícils. Es disposaran de 200 milions d’euros per donar suport a l’educació i formació digital, al treball digital juvenil, però també a les habilitats creatives i la inclusió social. És un pas important per obrir el camí per al Pla d'Acció per a l'Educació Digital, que la Comissió posarà en marxa aquesta tardor ".

El programa Erasmus + donarà suport a projectes per millorar l'ensenyament, l'aprenentatge i l'avaluació digitals a les escoles, l'educació superior i la formació professional. També proporcionarà oportunitats a escoles, organitzacions juvenils i institucions d’aprenentatge d’adults per donar suport al desenvolupament d’habilitats, impulsar la creativitat i millorar la inclusió social a través de les arts, juntament amb els sectors culturals i creatius. Les properes setmanes es publicaran convocatòries de projectes en aquests àmbits. Les organitzacions interessades haurien de posar-se en contacte amb les seves Agència Nacional Erasmus +.

coronavirus

Assaigs de vacunes sota pressió política per lliurar

publicat

on

A les xarxes socials han començat a aparèixer memes com la imatge anterior que reflecteixen l’ansietat del públic per les vacunes.

Amb les taxes d’infecció per COVID-19 i les defuncions al Regne Unit i als Estats Units a mesura que creuem l’equinocci a la tardor, la pressió política sobre els investigadors farmacèutics per trobar una vacuna eficaç ha augmentat molt. escriu James Wilson.

La perspectiva d’acollir-se fins a la primavera no és atractiva per a un públic que ja ha tingut un tancament aquest any i la gent està desesperada perquè els experts mèdics identifiquin i lliurin una vacuna que els ajudi a recuperar la normalitat de les seves vides. Els líders polítics també necessiten una història d’èxit per desviar les crítiques de la seva mala trajectòria en el tractament de la pandèmia.

Les esperances europees es basen en una vacuna anomenada AZD1222, que va ser inventat per Vaccitech en col·laboració amb la Universitat d'Oxford. Utilitza un vector viral de ximpanzé deficient en la replicació basat en una versió debilitada d’un virus del refredat comú (adenovirus) que causa infeccions en ximpanzés i conté el material genètic de la proteïna espiga del virus SARS-CoV-2. Després de la vacunació, es produeix la proteïna espiga superficial, preparant el sistema immunitari per atacar el virus SARS-CoV-2 si posteriorment infecta el cos.

Però els assaigs en humans amb aquesta vacuna, que van començar a l’abril, han tingut un problema. Tdesprés, els participants van quedar greument malalts rebutING la vacuna experimental a Gran Bretanya. Això va provocar un procés de revisió que requereix el assajos of la vacuna per fer una pausa dues vegades durant l’estiu per tal de permetre a revisió de dades de seguretat. Tot i que el casos led l'empresa per aturar els seus judicis, AstraZeneca era reticent a divulgar detallat informació mèdica sobre el malalties neurològiques dels dos participants, ambdues dones.

Siguin quines siguin les circumstàncies d’aquests dos casos, el responsable Comitè del Regne Unit ara va concloure les seves investigacions i va recomanar que es reprenguessin els assajos al Regne Unit. Però aquesta decisió ha estat criticada pels experts que argumenten que els reguladors del Regne Unit sí no va proporcionar una justificació per reprendre els judicis. TLa FDA fins ara no ho ha permès reinicieu les proves als Estats Units.

Adesprés de la pressió dels mitjans, AstraZeneca públicament revelat últim Dissabte més enllà detalls dels seus assaigs de vacuna contra el coronavirus, en un "protocol" detallat que estableix el pla i l'estratègia de l'empresa per als assajos. Però les comunicacions al voltant d’això estan demostrant ser una arma de dues vores. D’una banda, l’empresa ha de mantenir la confidencialitat suficient per protegir la integritat de la seva investigació, però, d’altra banda, també ha de mantenir la credibilitat i el suport de l’opinió pública si es vol desenvolupar amb èxit la vacuna per a masses. immunització.

El públic encara és escèptic sobre la fiabilitat dels missatges governamentals i pot desconfiar de prendre una vacuna quan estigui disponible perquè encara s’ha de convèncer de la seva seguretat. Opinió recent pàgolls als EUA confirmen aquest serà el cas. Els programes d’immunització sempre atrauen els defensors a oposar-se a la vacunació obligatòria i el fet que s’hagin utilitzat animals en alguns programes d’investigació per a les vacunes contra el coronavirus pot dissuadir els vegans i els opositors de les proves amb animals de fer-ne ús.

Persones també els preocupa això les expectatives del públic per al govern de trobar una vacuna ràpidament poden provocar que les autoritats es tallin les cantonades i redueixin els controls i les garanties habituals alliberar una vacuna no provada o insegura el més ràpid possible.

Les dificultats que envolten les comunicacions de l’AZD1222 d’AstraZeneca no s’ajuden al fet que l’empresa ha sol·licitat excepcionalment exempcions de responsabilitat per la vacuna, per tal que AstraZeneca ho faci no es fa responsable dels possibles efectes secundaris perquè l'empresa ho faci estar protegit de futures reclamacions de responsabilitat. This sol · licitar de la companyia es va rebre amb alguns sorpresa d’experts en dret sanitari i mèdic a Europa.

Per tant, la carrera continua per trobar una vacuna eficaç que guanyi la confiança del públic i que es pugui ampliar ràpidament per oferir la solució que tothom espera que es pugui aconseguir. A mesura que es desenvolupin els futurs desenvolupaments amb la pandèmia, serà absolutament crucial una comunicació transparent sobre el progrés de la investigació amb dades clares i precises sobre els pros i els contres de les diferents vacunes competidores. Això és massa important per permetre'ls ser ostatges de la conveniència política.

Seguir llegint

coronavirus

Resposta del coronavirus: 95.9 milions d'euros de política de cohesió per enfortir la salut, l'educació i les pimes a Polònia

publicat

on

La Comissió ha aprovat la modificació del programa operatiu per a la regió de Mazovia a Polònia. Reasignant gairebé 95.9 milions d’euros de finançament de la política de cohesió, la UE contribuirà a combatre els efectes de la crisi del coronavirus. La comissària de Cohesió i Reformes, Elisa Ferreira, va dir: “La política de cohesió està jugant un paper important en la resposta a la pandèmia que proporciona un camí per a la recuperació. Gràcies als esforços conjunts i ràpids de la Comissió i de les autoritats regionals de Mazòvia, aquests recursos proporcionen una ajuda i un suport molt necessaris al sector sanitari i a l'economia del país ".

En particular, es redireccionaran 56 milions d’euros de fons de la UE per adquirir equips mèdics i de protecció per a més de 75 hospitals de la regió i donar suport a residències per a gent gran i equips de transport sanitari i d’emergència de Warszawa, Ostrołęka, Siedlce, Płock i Radom. Les pimes mazovianes també es beneficiaran de gairebé 33.6 milions d'euros per continuar les seves operacions i estalviar ocupació.

Finalment, es destinaran 6.3 milions d’euros a millorar les condicions d’educació remota d’alumnes i professors de 236 escoles. Les modificacions dels programes operatius són possibles gràcies a la flexibilitat excepcional que proporciona el programa Iniciativa d’inversió de resposta a Coronavirus (CRII) i Iniciativa d'inversió de resposta al coronavirus Plus (CRII +), que permet als estats membres utilitzar el finançament de la política de cohesió per donar suport als sectors més exposats a la pandèmia.

Seguir llegint

coronavirus

La Comissió celebra la finalització del sistema de garantia de l'instrument SURE de 100 milions d'euros

publicat

on

La Comissió celebra l’activació de l’instrument SURE, que proporcionarà fins a 100 milions d’euros de suport financer per ajudar a protegir els llocs de treball i els treballadors afectats per la pandèmia del coronavirus. Això segueix la finalització dels procediments i signatures d’aprovació nacionals per part de tots els estats membres per preveure els acords de garantia amb la Comissió per valor de 25 milions d’euros.

El compromís voluntari de garanties és una important expressió de solidaritat davant d’una crisi sense precedents. Aquestes garanties són necessàries per ampliar el volum de préstecs que es poden prestar als estats membres tot protegint la qualificació creditícia principal de la Unió i la forta posició en els mercats de capitals internacionals.

La Comissió ja ho ha presentat propostes al Consell de decisions sobre la concessió de suport financer de 87.3 milions d’euros a 16 estats membres en virtut de l’instrument SURE. Un cop el Consell adopti aquestes propostes, el suport financer es proporcionarà en forma de préstecs concedits en condicions favorables de la UE als estats membres. Aquests préstecs ajudaran els estats membres a fer front als sobtats augments de la despesa pública per preservar l’ocupació en el context de la crisi de la pandèmia.

Concretament, ajudaran els estats membres a cobrir els costos directament relacionats amb el finançament d’esquemes nacionals de treball de curta durada i altres mesures similars que han adoptat com a resposta a la pandèmia del coronavirus, en particular per als autònoms. Com a auxiliar, SURE també podria finançar algunes mesures relacionades amb la salut, en particular al lloc de treball, que s’utilitzessin per garantir un retorn segur a l’activitat econòmica normal.

Seguir llegint
anunci

Facebook

Twitter

Tendències