Connecteu-vos amb nosaltres

Educació

L'educació dels nens ha de formar part de l'ajuda d'emergència de la UE

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Logotip del Grup PPE 09.11.2021 11: 56

Ajuda humanitària

Ajuda a nens i joves fo l'escolarització s'hauria d'integrar als programes d'ajuda d'emergència de la UE, va dir la eurodiputada Janina Ochojska abans de la votació a la Comissió de Desenvolupament del Parlament Europeu sobre l'Informe sobre les "Noves orientacions per a l'acció humanitària de la UE".

“La integració dels programes de formació i escolar en els programes d'emergència és important per evitar que els nens abandonin l'escola, especialment en casos de conflictes de llarga durada. No volem més generacions perdudes. Els nens són els que més perdran quan no poden desenvolupar els seus coneixements i habilitats", va dir Ochojska, que va negociar l'informe parlamentari en nom del Grup PPE. Programes de formació com Assistència bàsica per a la vida (BLS) ajudarà a proporcionar bases més sòlides.

El document respon als plans de la Comissió Europea per a l'acció humanitària de la UE i estableix les prioritats estratègiques i les recomanacions polítiques del Parlament per a l'ajuda humanitària abans del Fòrum Humanitari de la UE, que tindrà lloc el gener de 2022.

Ochojska dóna suport a les propostes de la Comissió Europea per reduir la càrrega administrativa dels socis humanitaris de la UE. “La burocràcia és un problema real, que fa perdre molt de temps i energia. El nostre suggeriment és millorar l'harmonització i la simplificació dels requisits de presentació d'informes perquè les ONG es concentrin més en l'ajuda que en la paperassa", va continuar Ochojska.

També insisteix en la necessitat de coordinar millor les accions de la UE en els camps de l'ajuda al desenvolupament, l'assistència humanitària i la construcció de la pau.

anunci

"A mesura que estem discutint nous enfocaments de les accions humanitàries, hauríem de centrar-nos en el nexe humanitari-desenvolupament-pau. Els desastres causats per perills i conflictes naturals representen una gran amenaça per al desenvolupament sostenible i la pau. L'impacte d'aquests desastres i la complexitat de les crisis humanitàries estan creixent, ja que el canvi climàtic provoca esdeveniments meteorològics més greus i freqüents. Les crisis són cada cop més recurrents i prolongades. Per tant, en molts casos, no som capaços de fer una distinció clara entre necessitats humanitàries i de desenvolupament”, va explicar Ochojska. "En la nostra opinió, l'ajuda humanitària i l'ajuda al desenvolupament s'han de lliurar en paral·lel i comptar amb el suport d'activitats de construcció de pau", va concloure.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències