Connecteu-vos amb nosaltres

Educació

ESCP Business School va concedir poders d'atorgament de títols complets al Regne Unit

COMPARTIR:

publicat

on

Dilluns 13 de maig, l'Oficina d'Estudiants (OfS) va autoritzar l'ESCP Business School per atorgar premis Taught, ja que l'Escola complia tots els criteris per a les facultats d'adjudicació de títols complets (Full DAP) d'acord amb l'article 42(1) de l'Educació Superior. i Llei de recerca de 2017 (HERA).

Aquest nou poder ho permet ESCP Business School concedir premis per a assignatures relacionades amb l'empresa i la gestió en programes qualificatius impartits al seu campus de Londres. Aquesta competència s'estén als premis de grau i postgrau fins al nivell 7 inclòs, tal com estableix el Marc per a les qualificacions d'educació superior (FHEQ).

Leon Laulusa, president executiu i degà d'ESCP Business School, diu:

“Els poders d'atorgament de titulacions completes al Regne Unit premien el compromís d'ESCP amb l'excel·lència acadèmica. Això exemplifica l'essència del que representa avui la nostra escola: un model únic de distinció com a institució paneuropea multicampus. Aquest és un èxit increïble per al nostre campus de Londres i una notícia fantàstica per a tota la comunitat ESCP”.

Com a regulador de l'educació superior a Anglaterra, l'OfS protegeix els interessos dels estudiants donant suport a un sector d'educació superior divers i independent. Al llarg dels anys, només unes poques institucions internacionals han obtingut amb èxit els poders d'atorgament de títols, sent ESCP Business School una de les primeres institucions europees a superar aquest llindar.

Francesco Rattalino, vicepresident executiu i degà d'Afers Acadèmics i Experiència de l'Estudiant, diu:

"Gràcies a la comunitat ESCP, especialment al campus de Londres, pel seu paper inestimable a l'hora d'assolir aquesta fita. Aquest assoliment s'alinea perfectament amb la nostra missió de millorar l'experiència multicampus dels nostres estudiants i posicionar encara més l'escola com a líder en el panorama global de l'educació superior. ."

L'autorització DAP d'ESCP Business School s'inicia el 2 de setembre de 2024, el que significa que les properes admeses de Grau en Gestió, Màster en Gestió, Màster en Gestió de l'Energia, Màster en Gestió i Lideratge de la Transformació Digital, Màster en Màrqueting i Creativitat i MBA en Gestió Internacional d'ESCP. qui estudiarà a l'ESCP London Campus es podrà beneficiar d'un títol addicional del Regne Unit després de graduar-se, que permetrà als estudiants graduar-se amb almenys dos títols reconeguts internacionalment.

Kamran Razmdoost, degà de l'ESCP Business School London Campus, diu:

“La notícia porta un immens plaer i alegria. Aquest assoliment mostra l'agilitat, la dedicació i l'adaptabilitat inquebrantables d'ESCP per complir amb múltiples estàndards i requisits reguladors als nostres diferents països europeus. El UK Degree Awarding Power no només millora la nostra oferta educativa, sinó que també ens ofereix una major flexibilitat per satisfer les expectatives dels estudiants i atendre les seves diferents necessitats. És un pas important cap a una integració més profunda d'ESCP dins de l'ecosistema acadèmic i empresarial del Regne Unit. Un agraïment especial a Florence Mele, directora de Serveis Acadèmics i Estudiants del Regne Unit, que va dirigir el procés de sol·licitud de poders d'atorgament de títols del Regne Unit en nom de l'escola. Felicitats a tota la comunitat ESCP i al campus de Londres per aquest gran assoliment".

Aquest any, el London Campus celebra el 20è any de l'ESCP Business School a Londres, el 50è any al Regne Unit i el 205è any des de la seva fundació.

Després d'obrir el seu campus al Regne Unit el 1974, ESCP Business School ha experimentat un creixement notable en el nombre d'estudiants, els programes de grau disponibles i les instal·lacions al Regne Unit. El 2023/24, l'ESCP London Campus va acollir més de 1100 estudiants de més de 70 nacionalitats als seus programes de grau, màster i MBA, i va acollir més de 1,200 participants a Executive Education, cosa que va marcar el seu rècord de nombre d'estudiants.

L'ESCP Business School ocupa el quart lloc a Europa i el segon al Regne Unit pel Financial Times (4), amb el seu màster en finances en el primer lloc a nivell mundial, l'Executive MBA en el tercer lloc a nivell mundial i el màster en gestió en el quart a nivell mundial en les seves respectives categories.

El campus de Londres de l'ESCP Business School s'ha embarcat en un pla director de desenvolupament immobiliari de 10 anys per millorar les seves instal·lacions i oferir un nou espai de treball i ensenyament a les creixents cohorts d'estudiants de grau, postgrau i educació executiva.

ESCP Business School va ser fundada l'any 1819. L'Escola ha optat per ensenyar lideratge responsable, obert al món i basat en la multiculturalitat europea. Sis campus a Berlín, Londres, Madrid, París, Torí i Varsòvia són els trampolines que permeten als estudiants experimentar aquest enfocament europeu de la gestió.

Diverses generacions d'emprenedors i directius es van formar així en la ferma creença que el món empresarial pot alimentar la societat de manera positiva.

Aquesta convicció i els valors d'ESCP -excel·lència, singularitat, creativitat i pluralitat- guien diàriament la nostra missió i construeixen la seva visió pedagògica.

Cada any, ESCP acull més de 10,000 estudiants i 6,000 directius de 135 nacionalitats diferents. La seva força rau en els seus nombrosos programes de formació empresarial, tant generals com especialitzades (Grau, Màster, MBA, Executive MBA, PhD i Executive Education), tots ells amb una experiència multicampus.

Tot comença aquí.

website: escp.eu
Segueix-nos a X i LinkedIn: @escp_bs i @ESCP Business School

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències