Connecteu-vos amb nosaltres

Energia

Entrevista: Una conversa amb l'ambaixador Urbà Rusnak, Secretari General de la Secretaria de la Carta de l'Energia

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

rot_Urban_RusnakLa Carta de l’Energia té el potencial de convertir-se en una de les organitzacions líders en la governança energètica internacional - Carta de l'energia secretari general Ambaixador Urban Rusnák (A la foto) parla amb Reporter de la UE.

Pel que fa a les organitzacions energètiques internacionals, la Carta de l'Energia sembla ser un dels actors més "dormits" del panorama de la governança energètica mundial. No sou tan conegut com l’AIE o l’OPEP, per exemple, i fins i tot l’anomenada OPEP de gas de rússia tendeix a fer més publicitat dins dels cercles de mitjans internacionals. Creus que és una valoració justa?

Les organitzacions internacionals en general i les organitzacions energètiques internacionals en particular només tenen tanta son com els mitjans de comunicació volen fer-les. Més encara, tendeixen a sortir de la seva "hibernació" pel ritme dels esdeveniments internacionals, en particular els que han estat dissenyats per abordar. El Consell de Seguretat de l'ONU, per exemple, és destacat pels mitjans internacionals quan hi ha una crisi de seguretat mundial d'una forma o altra, l'Agència de les Nacions Unides per als Refugiats quan una crisi de seguretat es converteix en una crisi humanitària, l'OPEP quan hi ha un preu del petroli xoc com el que va tenir lloc a la segona meitat del 2008, etc.

anunci

La Carta de l'Energia és una organització internacional de l'energia que ha evolucionat sobre la base del Tractat de la Carta de l'Energia (TEC) de 1994, que té 54 parts contractants i signants. També compta amb més de 20 observadors, formats tant per països com per organitzacions internacionals. La principal tasca del Tractat, així com del procés general de la Carta, és promoure la seguretat energètica de tots els seus membres de manera igualitària i imparcial. Això inclou la cura dels interessos dels productors (d'energia), dels consumidors i dels països implicats en el trànsit d'energia.

En termes pràctics, això significa que treballem per protegir, així com per securititzar inversions als nostres estats membres, promoure el comerç de béns i serveis energètics, servir per facilitar el flux lliure de trànsit d’energia a través de les fronteres dels nostres estats membres, defensar estratègies de l’eficiència energètica i subratllen el reconeixement del dret d’un estat a exercir la sobirania sobre els seus recursos naturals. L’ECT proporciona a la seva circumscripció mecanismes concrets de resolució de conflictes: procediments de conciliació i arbitratge per a disputes entre inversors i estats que inevitablement sorgeixen de tant en tant.

Aquestes activitats són, en essència, el nostre "pa i mantega": constitueixen les activitats quotidianes del Procés de la Carta de l'Energia i són gestionades per la nostra secretaria amb seu a Brussel·les. Si això ens fa semblar "adormits" als mitjans internacionals, així sigui.

anunci

Per tant, sembla que la meva valoració no està del tot justificada?

Mireu, com a organització la principal preocupació de la qual és la seguretat energètica internacional, els mitjans de comunicació tendeixen a fixar-se en nosaltres quan la seguretat energètica, com a tema, està en primer pla. Això podria ser durant una cimera d'alt nivell quan Rússia i la Unió Europea, per exemple, pretenen arribar a un acord sobre energia: ambdues parts poden referir-se a alguns dels principis bàsics de la Carta de l'Energia com a mitjà per basar-se. cooperació. Els fòrums mundials com el G8 també solen fer referència a la Carta i als seus principis fundacionals en promulgar declaracions polítiques.

L’avantatge és que els mitjans de comunicació també tendeixen a recollir la Carta de l’Energia quan sorgeix una crisi de seguretat energètica d’una forma o altra. Un exemple és la crisi del gas entre Rússia i Ucraïna, que va tenir lloc el gener del 2009. Tot i que les parts van preferir resoldre aquest cas per si soles, les disposicions ECT estaven a la seva disposició en cas que haguessin optat per tornar-hi com a mitjà de resolució de conflictes.

La Carta de l'Energia es va concebre al final de la Guerra Freda i l'ECT ​​existeix des del 1994. Vostè va ser secretari general de la Secretaria de la Carta de l'Energia l'1 de gener de 2012 i exercirà el càrrec durant cinc anys. Quins eren els vostres objectius bàsics per a la Carta quan vau entrar al càrrec i què voleu aconseguir durant el vostre mandat com a secretari general?

Quan la (anomenada) Carta Europea de l'Energia va ser concebuda i alimentada pels seus pares fundadors a principis dels anys noranta, el projecte segurament no patia manca d'ambició política. El principal arquitecte polític del projecte, el primer ministre dels Països Baixos en aquell moment, Ruud Lubbers, va preveure una oportunitat "important" per crear un marc legal per a Euràsia amb la intenció d'estimular la confiança dels inversors. Les companyies de petroli i gas nord-americanes i europees miraven en aquell moment noves oportunitats de negoci "cap a l'est", mentre els mercats soviètics privats de capital necessitaven desesperadament inversions, inspirant així la cooperació energètica orientada a guanyar-guanyar. La Carta de l'Energia va sorgir com un projecte altament ambiciós de cooperació energètica internacional mútuament beneficiosa.

Les condicions han canviat significativament des de la creació del projecte de la Carta de l'Energia fa més de dues dècades. L’entorn energètic global actual s’enfronta a una sèrie de nous reptes que difícilment es coneixien a principis dels anys noranta. Els comtats productors d'energia han "pujat a l'avantguarda", mentre que els països consumidors citen amb massa freqüència la seguretat del subministrament d'energia com a prioritat fonamental. Dit això, la seguretat energètica ja no es pot basar en el supòsit que es tracta només de seguretat de subministrament. La seguretat de la demanda és un factor important a tenir en compte en el debat global sobre seguretat energètica. A més, els temes sobre debat climàtic i eficiència energètica han augmentat fins a assolir nivells de protagonisme que no es veien anteriorment

En assumir el càrrec de secretari general, em vaig assignar la tasca bàsica d’assegurar-me que la Carta de l’Energia fos capaç d’elevar-se per afrontar eficaçment els reptes energètics mundials que prevalen actualment. Veig que el meu treball principal és assegurar que el procés de la Carta de l'Energia no només sigui rellevant atès el context energètic global canviant, sinó que pugui prosperar en un entorn alterat. La Carta ha de formar part de la solució als reptes energètics globals d'avui i de demà, en lloc dels d'ahir. Té tot el potencial per convertir-se en un "poder de governança" en el camp de la inversió i vull fer tot el que pugui perquè això passi.

En termes pràctics, això significa que cal "modernitzar" o reformar el Procés de la Carta per tal de satisfer l'interès de la seva diversa composició d'estats membres. Com us podeu adonar, aquests van des de països tan dispars com Portugal i Mongòlia, o Suïssa i el nostre nou membre, l’Afganistan, que es va unir a l’ECT l’estiu del 2013.

Modernització (del procés de la Carta)? Què suposa això a la pràctica i com modernitzar una organització energètica internacional amb una composició tan diversa de països membres?

Modernització no és un terme que jo mateix puc afirmar haver inventat. El procés de modernització de la Carta de l’Energia ja havia començat abans de ser Secretari General i la Conferència de la Carta de l’Energia, el nostre òrgan central de presa de decisions, va oferir un full de ruta sobre com hauria de continuar el procés de modernització.

Els membres del Tractat de la Carta de l'Energia van emprendre el procés d'ampliació de l'abast geogràfic de la Carta de l'Energia, de la recerca d'instruments òptims per a la implementació dels seus principis bàsics en un nou entorn energètic internacional que canvia ràpidament. Els nostres membres actuals volen que més països s’uneixin a l’ECT, ja que creuen que les disposicions del Tractat, així com els principis bàsics sobre els quals es basa, són rellevants per a un camp molt més ampli (de països). Això no és d’estranyar: la Carta de l’Energia tracta d’aplicar l’estat de dret als països on el Tractat és legalment vinculant. Qui pot culpar els nostres membres de voler aplicar l’estat de dret més àmpliament en el context de la cooperació energètica internacional?

A més, també hem de reforçar les relacions entre els nostres membres existents per inspirar una major confiança en el Procés de la Carta. Tot això forma part de la nostra "estratègia de consolidació" recentment establerta, que serveix per complementar l'expansió de l'abast geogràfic de la Carta. Em sembla, que l’estratègia de consolidar-nos amb els nostres membres existents comença a pagar dividends. Esperem molt avançar en estreta cooperació amb Rússia en el marc del Procés de la Carta de l'Energia. Les propostes de Rússia sobre l'enfortiment de la seguretat energètica internacional són molt similars a les disposicions de la Carta de l'Energia i estem treballant per trobar un punt comú més fort.

Quins són de realistes alguns d’aquests objectius i es poden assolir durant el vostre mandat de cinc anys com a secretari general?

Crec que és important que els vostres lectors entenguin que tot el que he exposat breument anteriorment ha estat aprovat per les nostres parts contractants mitjançant la decisió vinculant de la Conferència de la Carta de l'Energia. La modernització de la Carta de l'Energia va ser mandatada inicialment pels nostres membres a la Conferència de la Carta a Roma el 2009 i hem estat intentant aprofundir en això des que vaig ser secretari general.

Això és important. Sense aquest mandat, seria impossible que fes la meva feina. Sobre la base del nostre mandat, hem exposat la nostra estratègia de modernització, tenint en compte el nostre desig de consolidar i ampliar el procés de la Carta. En molts aspectes, reinventem la nostra identitat com a institució de governança energètica mundial sobre la base de la modernització, que és, sobretot, el que ha aprovat la nostra circumscripció. Com s’ha esmentat anteriorment, hi ha un desig creixent d’ampliar l’estat de dret a l’energia global, que és el que aspirem a oferir.

La reforma de la Carta de l'Energia és més fàcil gràcies al fet que teniu un mandat dels vostres estats membres?

La reforma dels organismes nacionals o internacionals no és mai un "passeig pel parc". Tanmateix, els vostres lectors també haurien d’entendre que la nostra circumscripció dóna suport a la Carta de l’Energia i la vol ampliar tant en l’àmbit geogràfic com en la rellevància. Aquesta és una part clau del procés de modernització. La Carta de l’Energia tracta de construir i promoure la cooperació energètica en tots els sentits de la paraula. Cerquem proporcionar "estàndards mínims" en termes de normes comunes (el TEC vinculant) i proporcionar una plataforma per intercanviar opinions sobre aquestes regles, per resoldre les diferències, revisar les polítiques energètiques, etc.

Aquest és un servei complet que proporciona el Procés de la Carta i que està gestionat per la Secretaria de la Carta de l'Energia. Tot això afavoreix la previsibilitat, la transparència i facilita la naturalesa de les operacions en el comerç energètic internacional, cosa que és en interès de totes les parts interessades. Per això, la nostra circumscripció vol reformar el Procés de la Carta de l'Energia per convertir-se en més "modern", en el sentit actual de la paraula i ampliar l'abast de la cobertura geogràfica.

I quines són les perspectives d'expansió del vostre abast geogràfic?

De fet, la Carta esdevé cada vegada més atractiva per a països fora de la nostra circumscripció tradicional. L’Afganistan acaba de completar el procés d’adhesió al TEC tal com s’ha esmentat anteriorment, mentre la ratificació del TEC a Jordània i Pakistan avança. Esperem que Montenegro completi els preparatius per a l’adhesió abans que acabi l’any. També estem treballant estretament amb Indonèsia, el Marroc i Sèrbia, mentre que la nostra relació amb la Xina ha rebut un nou impuls.

Bona part d'això encara està en procés. Tot i que, a mesura que el negoci energètic adquireix un perfil internacional més gran, estic segur que serem més atractius per a una àmplia gamma de països i ampliarem l’abast geogràfic dels nostres membres d’acord amb els desitjos de la nostra circumscripció actual.

I les vostres relacions amb la indústria energètica? Sembla que esteu molt centrat en el vostre procés intergovernamental que els crítics de la indústria afirmarien que no és tan transparent i que no té en compte completament el "catàleg de preocupacions" del sector empresarial. La indústria és, al cap i a la fi, un factor clau en el joc energètic internacional?

Et claves el cap identificant la indústria com un factor clau en les relacions energètiques internacionals i els processos d’inversió proporcionals. La Carta de l'Energia no ho ignora en cap cas. En principi, tot el concepte de la Carta es va construir al voltant dels interessos del sector privat, ja que els seus pares fundadors no eren ingènuos al fet que fos la indústria la que realment hauria d'invertir, particularment en els sectors energètics anteriors dels països rics en energia.

Per això, l'ECT ​​es basava en una sèrie d'instruments de protecció dels inversors, que eren obligatoris per als estats membres del Tractat. Dit això, la protecció de la inversió en virtut de l’ECT és igual de protegir els inversors dels països productors d’energia que invertirien dins dels estats membres de la UE o en altres països que siguin parts contractants del Tractat (és a dir, Japó, Turquia, etc.).

L’ECT tracta d’equilibrar els interessos de seguretat del subministrament amb la seguretat de la demanda, ja que la nostra circumscripció representa la diversitat completa de la cadena de valor energètic. La nostra feina és preocupar-nos de tots els nostres membres de manera no discriminatòria i són les empreses d’aquests països les que el Tractat vol protegir més, ja que són les que han d’invertir realment.

Tant si l’inversor és una companyia petroliera internacional, com si fos un “campió nacional” de propietat estatal o un altre tipus d’actor de mercat, no ho considerem realment. Simplement oferim protegir-los de la regulació arbitrària i estimular la confiança dels inversors, tot uniformitzant el terreny de joc per als inversors.

És interessant assenyalar el fet que estem sentint un nombre creixent de procediments de disputes entre inversors i estats que impliquen el TEC a la UE, que són generats per empreses de la Unió, en lloc de casos d’arbitratge TEC als clàssics països energètics “upstream”. . El mercat intern de l'energia de la UE està evolucionant i la nova legislació s'està convertint en el nom del joc, que proporciona un nou abast perquè l'ECT ​​sigui citat en els procediments de resolució de conflictes. Els temps han canviat significativament des que es va concebre la Carta de l'Energia.

La Carta té algun instrument pràctic que la connecti amb la indústria? Sembla que esteu promovent els interessos de la indústria oferint protegir les inversions, però, com us comuniqueu realment amb la indústria energètica, ja que, en sentit estricte, sou un procés intergovernamental?

Aquesta és una bona i important pregunta. Tot i que potser teniu raó en la vostra percepció de que la Carta de l’Energia és un mecanisme una mica pesat pel govern, fa uns deu anys vam iniciar el Panell Consultiu de la Indústria (IAP) sota la Carta de l’Energia com la nostra finestra a la indústria energètica internacional.

Avui en dia, el IAP està format per unes 38 empreses energètiques internacionals de tot el nostre districte electoral i manté reunions periòdiques per debatre tot un catàleg de qüestions com heu mencionat anteriorment. Es tracta principalment de temes de relacions governamentals, que van des de la regulació, la nova legislació, l'eficiència energètica, així com una sèrie d'altres qüestions rellevants de la indústria que afecten les accions dels governs. El PAI també segueix de prop els desenvolupaments del mercat, ja que la Carta té la capacitat de proporcionar informació sobre totes les últimes tendències.

L’IAP està presidit pel senyor Howard Chase, un professional de la indústria energètica d’alt nivell i que treballa de manera professional i el seu treball es gestiona en coordinació amb la nostra secretaria a Brussel·les. La pertinença al IAP per a empreses no té cap cost, però els dóna una veu poderosa en els assumptes governamentals internacionals. Així mateix, ajuda les empreses amb transparència fent que el govern internacional sigui més accessible i actua com a mesura de foment de la confiança en el context de les relacions inversor-estat.

És una de les caixes d’eines més útils disponibles per a la indústria. En última instància, reforça i securititza encara més les inversions energètiques proporcionant a les empreses accés a informació més fiable sobre els darrers desenvolupaments energètics del nostre districte electoral. D’això tracta la Carta de l’Energia. El IAP, com a finestra, està obert als nous usuaris. Crec que té un bon valor.

Secretari general, ha estat un plaer parlar amb vosaltres, gràcies.

interconnectivitat d'electricitat

La Comissió aprova mesures gregues per augmentar l'accés a l'electricitat dels competidors de PPC

publicat

on

La Comissió Europea ha adoptat mesures legalment vinculants, d'acord amb les normes antimonopoli de la UE, mesures proposades per Grècia per permetre als competidors de Public Power Corporation (PPC), l'empresa elèctrica de propietat estatal grega, comprar més electricitat a llarg termini. Grècia va presentar aquestes mesures per eliminar la distorsió creada per l'accés exclusiu de PPC a la generació de lignit, que la Comissió i els tribunals de la Unió havien trobat per crear una desigualtat d'oportunitats als mercats elèctrics grecs. Els remeis proposats caducaran quan les plantes de lignit existents deixin de funcionar comercialment (cosa que s’espera actualment per al 2023) o, com a molt tard, el 31 de desembre de 2024.

En el seu decisió de març de 2008, la Comissió va trobar que Grècia havia infringit les regles de competència atorgant a PPC drets d'accés privilegiats al lignit. La Comissió va demanar a Grècia que proposés mesures per corregir els efectes anticompetitius d’aquesta infracció. A causa dels recursos presentats tant al Tribunal General com al Tribunal de Justícia Europeu, i a les dificultats per implementar una presentació de recursos previs, aquestes mesures correctores no s’han implementat fins ara. L'1 de setembre de 2021, Grècia va presentar una versió esmenada dels recursos.

La Comissió ha conclòs que les mesures proposades aborden plenament la infracció identificada per la Comissió en la seva decisió de 2008, a la llum del pla grec de desmantellar tota la generació de lignit existent el 2023 d’acord amb els objectius mediambientals de Grècia i la UE. La vicepresidenta executiva, Margrethe Vestager, encarregada de la política de competència, va dir: "La decisió i les mesures proposades per Grècia permetran als competidors de PPC protegir-se millor de la volatilitat dels preus, que és un element vital perquè puguin competir en el mercat de l'electricitat al detall i oferir preus estables als consumidors. Les mesures funcionen de la mà del pla grec de desmantellar les centrals elèctriques de lignit, altament contaminants, desincentivant l'ús d'aquestes plantes, totalment en línia amb el Tracte Verd Europeu i els objectius climàtics de la UE ".

anunci

Hi ha disponible un comunicat de premsa complet online.

anunci
Seguir llegint

Biocombustibles

La Comissió aprova la pròrroga d’un any de l’exempció d’impostos per als biocombustibles a Suècia

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat, d'acord amb les normes de la UE sobre ajuts estatals, la prolongació de la mesura d'exempció fiscal per als biocombustibles a Suècia. Suècia eximeix els biocombustibles líquids dels impostos sobre l’energia i el CO₂ des del 2002. La mesura ja s’ha allargat diverses vegades, l’última vegada octubre 2020 (SA.55695). Per decisió d'avui, la Comissió aprova una pròrroga addicional d'un any de l'exempció fiscal (de l'1 de gener al 31 de desembre de 2022). L'objectiu de la mesura d'exempció fiscal és augmentar l'ús de biocombustibles i reduir l'ús de combustibles fòssils en el transport. La Comissió va avaluar la mesura segons les normes sobre ajuts estatals de la UE, en particular la Directrius sobre ajuts estatals per a la protecció del medi ambient i l’energia.

La Comissió va considerar que les exempcions fiscals són necessàries i adequades per estimular la producció i el consum de biocombustibles nacionals i importats, sense distorsionar indebitament la competència al mercat únic. A més, l’esquema contribuirà als esforços de Suècia i de la UE en el seu conjunt per complir l’acord de París i avançar cap als objectius de renovables i CO₂ del 2030. El suport als biocombustibles basats en els aliments hauria de romandre limitat, d'acord amb els llindars imposats pel Directiva revisada d'energia renovable. A més, l’exempció només es pot concedir quan els operadors demostrin que compleixen els criteris de sostenibilitat, que Suècia transposarà tal com exigeix ​​la Directiva revisada sobre energia renovable. Sobre aquesta base, la Comissió va concloure que la mesura s’ajusta a les normes d’ajuts estatals de la UE. Hi haurà més informació a la Comissió competència lloc web, en el Registre d'ajudes estatals sota el número de cas SA.63198.

anunci

Seguir llegint

Energia

L'administració de Biden té com a objectiu reduir els costos dels projectes eòlics i solars en terrenys públics

publicat

on

By

Les plaques solars es veuen al projecte Desert Stateline a prop de Nipton, Califòrnia, EUA el 16 d’agost de 2021. REUTERS / Bridget Bennett
Les plaques solars es veuen al projecte Desert Stateline a prop de Nipton, Califòrnia, EUA el 16 d’agost de 2021. Imatge presa el 16 d’agost de 2021. REUTERS / Bridget Bennett

L’administració de Biden té previst fer que les terres federals siguin més barates d’accedir als desenvolupadors d’energia solar i eòlica després que la indústria de l’energia neta argumentés aquest any en una acció de pressió que les taxes i taxes d’arrendament són massa altes per atraure inversions i podrien torpedinar l’agenda del canvi climàtic del president, escriure Nichola Groom Valerie Volcovici.

La decisió de Washington de revisar la política terrestre federal per a projectes d'energia renovable forma part d'un esforç més ampli del govern del president Joe Biden per combatre l'escalfament global impulsant el desenvolupament d'energia neta i desincentivant la perforació i la mineria de carbó.

"Reconeixem que el món ha canviat des de l'última vegada que hem analitzat això i cal fer actualitzacions", va dir a Reuters Janea Scott, consellera principal de la secretària adjunta de terra i minerals del Departament d'Interior dels Estats Units.

anunci

Va dir que l'administració estudia diverses reformes per facilitar el desenvolupament de les terres federals a les empreses eòliques i solars, però no va donar cap detall.

L’afany per facilitar l’accés a vastes terres federals també subratlla la voracitat de la nova superfície de la indústria de les energies renovables: Biden té l’objectiu de descarbonitzar el sector de l’energia el 2035, un objectiu que requeriria una àrea més gran que els Països Baixos només per a la indústria solar, segons la firma d’investigació Rystad Energy.

En qüestió hi ha un pla de tarifes i tarifes de lloguer per a arrendaments solars i eòlics federals dissenyat per mantenir les tarifes en línia amb els valors de les terres agrícoles properes.

anunci

Segons aquesta política, implementada per l'administració del president Barack Obama el 2016, alguns projectes solars majors paguen 971 dòlars per acre a l'any en lloguer, juntament amb més de 2,000 dòlars anuals per megawatt de capacitat d'energia.

Per a un projecte a escala de serveis públics que cobreixi 3,000 hectàrees i que produeixi 250 megawatts d'energia, és a dir, una xifra aproximada de 3.5 milions de dòlars cada any.

Els lloguers de projectes eòlics solen ser més baixos, però la quota de capacitat és més elevada, amb 3,800 dòlars, segons un calendari federal de tarifes.

La indústria de les energies renovables argumenta que els càrrecs imposats pel Departament de l'Interior no estan sincronitzats amb els lloguers de terres privats, que poden ser inferiors a 100 dòlars per hectàrea, i no inclouen tarifes per l'energia produïda.

També són superiors a les rendes federals per a arrendaments de perforació de petroli i gas, que costen 1.50 dòlars o 2 dòlars anuals per hectàrea abans de ser substituïts per una regalia de producció del 12.5% un cop el petroli comença a fluir.

"Fins que no es resolguin aquests costos excessivament pesats, el nostre país probablement es perdrà a l'alçada del seu potencial per desplegar projectes d'energia neta de producció pròpia a les nostres terres públiques - i els llocs de treball i el desenvolupament econòmic que comporta", va dir Gene Grace, consell general per al grup de comerç d'energia neta American Clean Power Association.

La indústria de les energies renovables ha confiat històricament en superfícies privades per situar grans projectes. Però les grans extensions de terreny privat ininterromput són cada cop més escasses, convertint les terres federals en les millors opcions per a la futura expansió.

Fins ara, el Departament d’Interior ha permès menys de 10 GW d’energia solar i eòlica en els seus més de 245 milions d’acres de terres federals, un terç del que es preveia que les dues indústries s’instal·laran a tot el país aquest any, segons l’Administració d’informació energètica (Energy Information Administration). .

La indústria solar va començar a pressionar sobre el tema a l’abril, quan la Large Scale Solar Association, una coalició d’alguns dels principals desenvolupadors solars del país, inclosos NextEra Energy, Southern Company i EDF Renewables, va presentar una petició a l’Oficina de Gestió del Territori d’Interior per demanar rendes més baixes en projectes a escala de serveis públics als deserts ampollers de la nació.

Un portaveu del grup va dir que la indústria es va centrar inicialment a Califòrnia perquè acull algunes de les superfícies solars més prometedores i perquè la terra al voltant de les principals zones urbanes com Los Angeles havia inflat avaluacions per a comtats sencers, fins i tot sobre superfícies desèrtiques no adequades per a l'agricultura.

Funcionaris de NextEra (NEE.N), Del sud (SO.N), i EDF no va fer cap comentari quan va ser contactat per Reuters.

Al juny, l'Oficina va reduir els lloguers a tres comtats de Califòrnia. Però els representants d'energia solar van considerar que la mesura era insuficient, argumentant que els descomptes eren massa petits i que la taxa de capacitat de megawatts es mantenia al seu lloc.

Els advocats de les empreses solars i BLM han debatut el tema en les trucades telefòniques des de llavors, i hi ha previstes noves converses per al setembre, segons Peter Weiner, l'advocat que representa el grup solar.

"Sabem que les noves persones de BLM han tingut molt a la cuina", va dir Weiner. "Agraïm la seva consideració".

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències