Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

Fer que els consumidors jugadors reals en el mercat de l'energia

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

1173912417La realització del mercat intern d'electricitat, que es deu a 2014, és absolutament vital. S'han d'eliminar els colls d'ampolla accelerant les inversions en infraestructures de transmissió, reforçant la interconnexió elèctrica i minimitzant les polítiques nacionals incompatibles. La intervenció pública també és crítica, no només per protegir els consumidors vulnerables. No obstant això, les mesures públiques s'han de coordinar més a nivell nacional i local a Europa. També s'han d'establir les obligacions de servei públic que ja s'han acordat.

Les energies renovables al centre de l'escenari: "europeïtzació" dels plans de suport

Les energies renovables tenen el major potencial per reduir la dependència energètica d’Europa. El Comitè Econòmic i Social Europeu (CESE) defensa el major ús de les energies renovables al menor cost possible i defensa que el suport es dirigeixi principalment a tecnologies immadures. Per tant, demana a la Comissió que proporcioni una definició de "font d'energia madura". "Donem suport ferm a l'europeïtzació dels sistemes de suport a les renovables i instem la Comissió a fer més per facilitar els mecanismes de cooperació entre els estats membres, perquè totes aquestes mesures ajuden a contenir els preus de l'energia i a garantir el subministrament d'energia", va dir Pierre Jean Coulon, ponent de l'opinió del CESE sobre una comunicació de la Comissió1 proporcionant als Estats membres orientació sobre com aprofitar al màxim la intervenció pública.

Fer que el mercat de l'energia per als consumidors

tecnologia de la demanda-resposta i l'eficiència energètica ofereixen un enorme potencial per reduir el consum. El CESSAMENT recolza fermament la promoció d'aquestes tecnologies en una forma fàcil d'utilitzar amb la informació necessària i fàcilment comprensible proporcionat sense cost addicional.

"L'electricitat és un bé bàsic essencial i s'ha de gestionar com a tal", ha subratllat Sorin Ionita, Co-ponent i membre del CESE de Romania. El CESSAMENT insta la Comissió a garantir una major protecció i enfortir encara més les obligacions de servei públic, independentment de les limitacions actuals d'austeritat.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències