Connecteu-vos amb nosaltres

Canvi climàtic

Els governs locals i regionals disposats a oferir un acord europeu sobre l'energia i el clima 2030

COMPARTIR:

publicat

on

windmills_and_workers___largeEl Comitè de les Regions (CdR) ha acollit amb cautela els resultats del marc de polítiques climàtiques i energètiques del 2030.

El president del CdR, Michel Lebrun, va dir: "Malgrat les àmplies posicions sobre el paquet climàtic i energètic fins al 2030, acollim amb satisfacció el fet que s'hagi arribat a un compromís. En aquest sentit, la Unió Europea ha pres la iniciativa i ha donat un exemple per al Tot i que no coincideix amb l'ambició establerta pel Comitè de les Regions, els objectius establerts ofereixen a les autoritats locals i regionals europees una base per construir i una plataforma per iniciar negociacions durant les converses climàtiques de l'ONU a París l'any vinent ".

El president Lebrun va assenyalar a més: "La decisió sobre la reducció de gasos d'efecte hivernacle i les energies renovables és un pas en la direcció correcta. Hem de recordar que els objectius anteriors del 2020 van augmentar la quota d'energies renovables a la UE un 4.5%: és un sector que poden augmentar la competitivitat, crear llocs de treball i atraure inversions a les nostres comunitats. Les autoritats locals i regionals europees han mostrat contínuament una ambició molt més gran i ara estan preparades per complir i intentar superar els objectius dels propers anys ".

En un dictamen recent dirigit per Annabelle Jaeger (FR / PES), membre del Consell Regional de Provença-Alps-Costa Blava, el Comitè va demanar que la UE estableixi un "trio guanyador" dels objectius climàtics i energètics de la UE per al 2030. El 2030 esperava una reducció del 50% de les emissions de gasos d’efecte hivernacle en comparació amb els nivells del 1990; Quota del 40% de les energies renovables, en funció dels objectius nacionals; i una reducció del 40% en el consum d’energia primària en comparació amb el 2005 aconseguida mitjançant guanys d’eficiència, també en funció dels objectius nacionals.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències