Connecteu-vos amb nosaltres

Energia

#CoalRegulation Efectiva podria reduir les morts per fums tòxics per 85%

COMPARTIR:

publicat

on

Coal_power_plant_Datteln_2_Crop1límits d'emissions efectives podrien salvar milers de vides cada any, però, més de la meitat de les centrals elèctriques de carbó a Europa estan operant amb "permís per contaminar" per sobre dels límits establerts en la legislació de la UE. Aquestes són les conclusions d'un nou informe 'd'elevació del núvol fosca d'Europa: Com tallar el carbó salva la vida dels publicades avui per l'Oficina Europea de Medi Ambient (EEB), l'Aliança per a la Salut i el Medi Ambient (HEAL), Climate Action Network (CAN) Europa, WWF i sac de sorra.

Aixecant espectacles Dark Cloud d'Europa "com millorar l'acompliment ambiental en les centrals elèctriques de carbó europees podria salvar vides cada any 20,000. En establir i fer complir els límits de contaminació en línia amb les millors tècniques, i provats reconegudes per la indústria, el nombre anual de morts prematures causades per la crema de carbó podria reduir-se de 22,900 2,600 de morts.

L'informe també assenyala que la legislació actual no està complint els seus beneficis per a la salut destinats perquè les excepcions especials s'han concedit que permeten emissions respecte als nivells de la xarxa de seguretat acordats. En el moment de la publicació, més de la meitat de les centrals elèctriques de carbó a Europa té "permís per contaminar" més enllà dels límits que estableix la Directiva sobre emissions industrials.

Abans del final de l'any, la UE i els Estats membres tindran l'oportunitat d'adoptar normes d'acompliment ambiental, la millora de la 'revisada LCP BREF'. En acceptar aquestes normes i l'aplicació de límits efectius sobre la contaminació del carbó, es pot fer un progrés real en la millora de la salut de les persones a tot Europa. El procés de revisió ja s'ha retardat més de dos anys, el que porta a 5,600 morts innecessàries i un projecte de llei de salut total de més de 15.6 milions d'euros.

"El dany a la salut com a conseqüència dels gasos de carbó avui no és ni necessària ni inevitable perquè els mitjans per reduir aquesta contaminació ja existeixen. Amb la nova regulació, finalment requerir als contaminadors a assumir part dels costos que es veuen obligats actualment a la societat en forma de la malaltia, els serveis de salut i de vida perduts,"diu Julia Gogolewska de l'Aliança per a la Salut i el Medi Ambient (HEAL)

"Les millors tècniques disponibles perquè anomenem en aquest informe són tots provats i provats i ja estaven sent demostrat en condicions tècnica i econòmicament viables fa dècades. La UE es considera líder mundial en matèria de medi ambient, però quan es tracta de carbó, els prenedors de decisions tenen el cap clavada en un núvol fosc,"diu Cristiano Schaible, administrador de polítiques sobre la producció industrial de l'Oficina Europea de Medi Ambient (EEB).

Els professionals mèdics han expressat el seu suport a l'informe; "La contaminació de l'aire mata,"diu El professor Bert Brunekreef de la Societat Respiratòria Europea (ERS). "Els experts en salut pulmonar volen veure mesures correctives immediates. La inacció no es pot justificar quan el que està en joc és la salut i la vida de les persones”.

anunci

Com que no hi ha tècniques que eliminen completament les emissions de la crema de carbó i amb les centrals elèctriques de carbó responsables de 18 per cent de tots els gasos d'efecte hivernacle a Europa, realment aixecar el núvol fosca d'Europa requerirà l'eliminació completa de l'energia del carbó a favor de les energies renovables sostenibles i menys consum d'energia.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències