La Comissió autoritza pla de suport per a la Txeca #RenewableEnergy

banderes europeesLa Comissió Europea ha aprovat un pla de suport per a les instal·lacions de producció d'energia renovable construïda a la República Txeca entre 2006 2012 i en virtut de les normes sobre ajudes estatals de la UE. La Comissió va concloure que la mesura promouria l'energia de la UE i els objectius climàtics sense distorsionar la competència.

Al desembre de 2014, la República Txeca va notificar a la Comissió un pla de suport a favor de tots els tipus d'instal·lacions de generació d'energia a partir de fonts renovables construïdes en el període gener 1 2006 - 31 2012 desembre. L'esquema tindrà un pressupost total de corones 836.5 milions de dòlars durant el seu temps de vida (al voltant de € 30.95 milions de dòlars).

El 2001 aplicable i directrius ambientals de la Comissió 2008 permeten als Estats membres que donin suport a la generació d'energia a partir de fonts renovables sota certes condicions. La Comissió va considerar que, d'acord amb les directrius, l'ajuda pren la forma d'un preu preferencial (tarifes feed-in) i les primes per sobre del preu de mercat (bons verds). La mesura també incorpora un mecanisme de revisió que assegura que les instal·lacions no reben una compensació excessiva i l'ajuda es limita al mínim necessari per assolir els objectius del règim.

El règim d'ajuda està finançat per una combinació d'un recàrrec aplicat als consumidors d'electricitat i les contribucions dels pressupostos de l'Estat. Per tal de remeiar qualsevol discriminació en el passat contra l'electricitat verda estrangera derivades del finançament del sistema de suport, la República Txeca s'ha compromès a invertir al voltant de 20 milions de € en projectes d'interconnexió. La quantitat reflecteix el pagament total de grava a les importacions estimades d'electricitat verda a la República Txeca en el període 2006 - 2015. Aquestes preocupacions van ser retirats per via 2016, quan la República Txeca va modificar el sistema de finançament per assegurar que no hi havia discriminació de l'electricitat verda importada en el futur.

La Comissió va arribar a la conclusió que, d'acord amb els objectius de la UE, la mesura d'ajuda a la República Txeca per aconseguir els seus objectius d'energia renovable 2020. El mecanisme de revisió i d'interconnexió, les inversions garantir que les possibles distorsions de la competència provocades pel finançament públic són limitats.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, energia, medi ambient, EU, Comissió Europea, Energia renovable

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *