Connecteu-vos amb nosaltres

agricultura

Adopció de programes de desenvolupament rural més 24 per impulsar el sector agrícola de la UE i el camp

COMPARTIR:

publicat

on

Greenbelt-camp-014El 26 de maig, la Comissió Europea va aprovar a més 24 programes de desenvolupament rural (PDR) destinada a millorar la competitivitat del sector agrícola de la UE, cuidar el paisatge i el clima, i enfortir el teixit econòmic i social de les comunitats rurals durant el període fins al 2020. Es preveu que els programes adoptats creïn més de 40 000 llocs de treball a les zones rurals i aproximadament 700,000 places de formació per fomentar la innovació, la transferència de coneixement, pràctiques agrícoles més sostenibles i empreses rurals més sòlides. Es disposa de finançament per valor de 27 milions d'euros del pressupost de la UE, cofinançat amb fons públics addicionals a nivell nacional/regional i/o fons privats.

La modernització de les explotacions, el suport als joves agricultors, la gestió sostenible de la terra i la millora de les infraestructures de banda ampla es troben entre les accions prioritàries dels programes regionals i nacionals adoptats. Els estats membres afectats són Bulgària, Croàcia, República Txeca, Alemanya, Irlanda, Itàlia, Romania, Espanya, Suècia i el Regne Unit.

En donar la benvinguda a les decisions, el comissari d'Agricultura i Desenvolupament Rural Phil Hogan va dir: "Un dels grans punts forts del nostre concepte de desenvolupament rural és que tenim prioritats bàsiques, però depèn de cada estat membre o regió dissenyar un programa que s'adapti als seus reptes i Els programes adoptats avui ofereixen finançament per a una sèrie de projectes dinàmics, que van des de projectes de modernització de l'agricultura i foment de la renovació generacional a Croàcia i Romania, fins a la implantació de la banda ampla a zones poc poblades d'Emília-Romanya i el suport a l'agricultura ecològica a Suècia o la millora. gestió de la terra respectuosa amb el medi ambient en 1 milió d'hectàrees de terres agrícoles a Irlanda. Potenciar la base de coneixement del nostre sector agrícola és un aspecte important dels PDR. Estic content de veure que gairebé tots els programes actuals donaran suport a projectes d'innovació en el marc del Associació Europea per a la Innovació."

Fons

Suport a la desenvolupament rural és l'anomenat 2n pilar de la Política Agrícola Comuna, proporcionant als estats membres una dotació de finançament de la UE per gestionar a nivell nacional o regional en el marc de programes plurianuals cofinançats. En total, es preveuen 118 programes als 28 Estats membres, recolzats per 99.6 milions de € del finançament de la UE durant el període 2014-2020 a través del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (Feader), amb aquestes mesures cofinançades per finançament addicional nacional, regional i privat. Les adopcions eleven el nombre de PDR aprovats fins a 51, el que significa que ara s'han aprovat programes per valor de més de 62 milions d'euros (aproximadament el 62.4% del pressupost). El nou Reglament de desenvolupament rural per al període 2014-2020 aborda sis prioritats econòmiques, ambientals i socials, i els programes contenen objectius clars que estableixen el que s'ha d'aconseguir. A més, per tal de coordinar millor les accions i maximitzar les sinergies amb els altres Fons Estructurals i d'Inversió Europeus (ESIF), I Acord d'associació s'ha acordat amb cada estat membre destacant la seva àmplia estratègia d'inversió estructural finançada per la UE.

Els 24 PDR aprovats, amb nivell de finançament de la UE del Feader* (en milions d'euros)

Programa Finançament de la UE en milions d'euros Com a quota deTotal FEADER
Bulgària  2 366.7 2.38%
Croàcia 2 026.2 2.04%
República Txeca 2 305.7 2.32%
Alemanya - Baden-Württemberg 709.6 0.71%
Alemanya - Berlín + Brandenburg 1 050.7 1.06%
Alemanya - Baixa Saxònia + Bremen 1 119.9 1.13%
Alemanya - Renània-Palatinat 299.8 0.30%
Alemanya - Sarre 33.6 0.03%
Alemanya - Schleswig-Holstein 419.5 0.42%
Alemanya - Turíngia 679.7 0.68%
Irlanda 2 190.6 2.20%
Itàlia – Xarxa Rural Nacional 59.7 0.06%
Itàlia - Bolzano 158.0 0.16%
Itàlia - Emília-Romanya 513.0 0.52%
Itàlia - Toscana 414.7 0.42%
Itàlia - Vèneto 510.7 0.51%
Romania 8 128.0 8.18%
Espanya – Programa Nacional 237.8 0.24%
Espanya - Aragó 467.0 0.47%
Espanya - La Rioja 70.0 0.07%
Espanya - País Basc 87.1 0.09%
Suècia 1 763.6 1.78%
Regne Unit – Escòcia 844.7 0.85%
Regne Unit – Gal·les 655.8 0.66%

* Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències