Connecteu-vos amb nosaltres

Mediambient

#Cars: PSA Peugeot Citroën i ONG publiquen els resultats de la primera prova economia de combustible al món real

COMPARTIR:

publicat

on

Peugeot 308PSA Peugeot Citroën està complint amb els seus compromisos de transparència clients. En relació amb el Saló Internacional de l'Automòbil de Ginebra 2016, és està publicant els resultats inicials sobre el consum de combustible real per a tres persones models. Aquesta iniciativa és una primera mundial en el sector de l'automoció. El els resultats provenen d'un procediment de prova establert amb dues organitzacions no governamentals organitzacions, Transport & Environment (T&E) i France Nature Environment (FNE) i són auditats per Bureau Veritas. Aquest protocol confirma el el consum de combustible real dels clients de PSA, així com els resultats de la bases de dades independents.

El novembre de 2015, amb la cobertura mediàtica que va afectar la indústria de l'automòbil, PSA Peugeot Citroën va decidir adoptar un enfocament únic mitjançant la publicació de dades reals de consum de combustible dels seus cotxes per tal de ser transparent amb els clients.

PSA Peugeot Citroën és el primer fabricant d'automòbils que adopta aquest enfocament i avui publica les mètriques inicials de consum de combustible per a tres dels seus vehicles més populars.

Les mesures es van fer sota un protocol desenvolupat amb l'ONG Transport & Environment, a les vies públiques properes a París (25.5 km urbanes, 39.7 km extraurbanes i 31.1 km d'autopista) i en condicions de conducció reals, especialment amb càrrega de passatgers i equipatges. , desnivells de carreteres i ús de sistemes de climatització. Basat en el Real Driving de la Unió Europea
Projecte d'Emissions (RDE), el protocol mesura el consum de combustible mitjançant un sistema portàtil de mesura d'emissions (PEMS) instal·lat al vehicle. Bureau Veritas, un organisme independent i respectat internacionalment, garanteix el protocol, assegurant que es realitza d'acord amb les especificacions i que els resultats són exactes i fiables.

Les mesures inicials són comparables a les realitzades pels clients (obtinguts a partir d'enquestes independents de clients). Mostren que el procediment dut a terme amb Transport & Environment és científicament robust i representatiu d'un conductor típic.

 

Screen Shot 2016-03-01 en 1.13.28 PM

anunci

PSA Peugeot Citroën és líder europeu en emissions baixes de carboni. Confiat
en les seves tecnologies, el Grup s'anticipa a futurs estàndards de prova i
demanant la introducció dels vehicles lleugers harmonitzats a nivell mundial
Procediments de prova (WLTP), que reflectiran millor la conducció del món real
condicions.

Abans de l'estiu de 2016, PSA publicarà les xifres oficials de consum de combustible reals per a 30 models Peugeot, Citroën i DS bàsics.

Gilles Le Borgne, vicepresident executiu d'Investigació i Desenvolupament, va dir: "Com es va anunciar a finals de 2015, després de treballar amb Transport & Environment, France Nature Environment i Bureau Veritas, el procediment s'ha validat i els resultats inicials són coherents amb els del client. -dades de consum comunicat”.

Greg Archer, director de vehicles nets de Transport & Environment, va dir: “La prova desenvolupada amb PSA Peugeot Citroën és reproduïble i representativa. Confirma el consum de combustible d'un model provat per un conductor típic en condicions de conducció reals. Aquesta prova demostra que les proves a la carretera són fiables i es poden utilitzar per mesurar les emissions reals de CO2. Aquest hauria de convertir-se en el referent per a tots els fabricants d'automòbils que anunciïn el combustible dels seus vehicles
eficiència.”*

Michel Dubromel, vicepresident de France Nature Environment, va afegir: *"L'enfocament proactiu adoptat per PSA Peugeot Citroën reflecteix una transparència total sobre les emissions de CO2 i està previst que continuï amb altres contaminants. És la nostra resposta a les preocupacions legítimes de la gent sobre la salut pública”.*

Marc Boissonnet, vicepresident executiu de Màrqueting, Vendes i Comunicació de Bureau Veritas, va dir: "La iniciativa, basada en la cooperació entre un fabricant, una ONG i una organització de certificació, és innovadora i constructiva. Reuneix totes les condicions per abordar els problemes que puguin plantejar els consumidors. PSA Peugeot Citroën ha fet el necessari per garantir una verificació independent i creïble que pugui establir un estàndard per a la indústria de l'automòbil”.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències