Connecteu-vos amb nosaltres

Mediambient

#Space: Últim llançament Copèrnic millorarà els serveis per als agricultors, pescadors i altres usuaris dels mapes terrestres i marines

COMPARTIR:

publicat

on

Sentinel-1_radar_visionL'última incorporació a la família d'observació de la Terra per satèl·lit de Copèrnic reduirà a la meitat el temps necessari per proporcionar dades de precisió sobre el sòl a benefici dels agricultors, constructors, pescadors i qualsevol persona que necessiti un accés ràpid a dades actualitzades sobre condicions a terra. 
Vicepresident Maroš Šefčovič Va dir: "Els ciutadans europeus poden estar orgullosos! Després de la presentació de l'Estratègia Espacial de la UE, el llançament de quatre satèl·lits Galileo amb Ariane 5 i els serveis inicials de Galileu - ara suposa un" salt gegant "per a Copèrnic. Aquesta és una bona notícia per a l'agricultura , pel nostre clima i medi ambient, la detecció de la contaminació de l'aigua i la nostra capacitat per fer front als desastres ".
Elżbieta Bieńkowska, comissari per al mercat intern, la indústria, l'emprenedoria i les pimes, va dir: "L'èxit del llançament actual d'un nou satèl·lit Copernicus és un signe més de l'excel·lència d'Europa a l'espai. Copèrnic és el sistema d'observació de la Terra més avançat del món. Amb aquest llançament més les dades estaran disponibles per desenvolupar aplicacions i serveis nous i innovadors ".
Copèrnic, el programa europeu d’observació de la Terra, ara pot crear una imatge que cobreixi tot el planeta en només 5 dies, reduint a la meitat el temps necessari per imaginar el planeta. El darrer satèl·lit Copernicus (Sentinel-2B) es va llançar amb èxit el 7 de març a les 2:49 CET des del port espacial europeu a la Guaiana Francesa. S'uneix Sentinel-2A, Que ha estat en òrbita des de juny 23 2015. La missió Sentinel Copèrnic 2 s'ha completat.
Junts, els dos sentinelles produeixen dades d'alta resolució que ja està sent usat per crear productes i serveis habilitats per satèl·lit. Això està proporcionant noves oportunitats per a les empreses gràcies al fet que la Unió Europea ha proporcionat accessto lliure, ple i obert a les dades. Al seu torn, aquestes empreses estan creant llocs de treball altament qualificats a Europa.
prestació més ràpida i precisa de les dades portarà beneficis concrets als ciutadans a tot el món. Aquests inclouen la reducció de costos dels serveis d'agricultura de precisió, l'augment de la productivitat dels agricultors de peix gràcies a la vigilància de les floracions d'algues tòxiques i estalvis per a les empreses de construcció a través d'una aplicació de monitorització de progrés del treball.
En línia amb la seva Estratègia espacial d'Europa, La Comissió seguirà treballant en fer que l'accés a les dades espacials més fàcils, amb el desenvolupament de noves plataformes impulsades per la indústria. Es va a desenvolupar una ambiciosa campanya de conscienciació sobre Copèrnic i fomentar la captació de les dades espacials, gràcies especialment a la creació d'empreses i el suport a l'emergència de pols i clústers a les regions europees d'espai industrial d'Europa.
Fons
Copèrnic, Un proveïdor líder de dades d'observació de la Terra a tot el món, ja ajuda a salvar vides al mar, millora la nostra resposta als desastres naturals com terratrèmols, incendis forestals o inundacions, i permeten als agricultors a gestionar millor els seus cultius, recull dades dels satèl·lits d'observació de la terra i estacions terrestres, sensors aerotransportats i transmeses pel mar.
Per exemple, el Centre de Coordinació de Resposta a les Emergències de la Comissió Europea va activar el servei de mapes d’emergència Copernicus de la UE per a la valoració de danys dels mapes de les zones més afectades pels múltiples terratrèmols al centre d’Itàlia des de l’agost del 2016.
Copèrnic processa dades i proporciona als usuaris informació confiable i actualitzada a través d'un conjunt de serveis en sis àrees temàtiques: la vigilància terrestremonitoratge maríobservació de l'atmosferael canvi climàticresposta de l'administració d'emergència i seguretat.
La majoria d'aquests serveis ja estan en funcionament i han estat possibles gràcies a les dades d'observació de la Terra des dels primers satèl·lits Sentinel Copèrnic, així com una sèrie de missions de contribució d'altres operadors.
Amb el llançament d'avui, cinc satèl·lits Copernicus estan ara en òrbita (Sentinel 1A, 1B, 2A, 2B i 3A).

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències