El benestar rigorós dels animals protegeix #Sheep de plagues i malalties

El tallat de les ovelles és un procés altament qualificat i essencial cada any per reduir la probabilitat de patir infeccions per paràsits i malalties, cosa que pot causar problemes de salut i benestar als animals.

Ara, la Unió dels agricultors de Gal·les s'ha unit a altres organitzacions de la indústria per oferir una orientació conjunta sobre el tall de les ovelles, recordant els agricultors i els contractistes professionals per treballar junts per garantir que les ovelles siguin manipulades adequadament durant el tall.

"Els guardians d'ovelles a Gran Bretanya compleixen amb una normativa rigorosa de benestar animal validada científicament i aquesta orientació reforça el compromís de la indústria per assegurar-se que el cisallament es realitza a estàndards molt alts", va dir Hazel Wright, agent de protecció de animals de FUW.

"Donem la benvinguda a un enfocament conjunt de la indústria sobre aquest tema per garantir el millor benestar possible per a les ovelles durant el procés de tall".

La guia reforça les millors pràctiques actuals a cada pas de la presentació de les ovelles a la granja a través de la manipulació del bestiar i que garanteix que el procés de tall sigui planificat, organitzat i implementat amb calma.

El tall és un procés altament qualificat i és imprescindible la retenció de talladors qualificats i professionals. Aquesta nova llista de control cobreix tot el procediment i ajuda a planificar i dur a terme les operacions de tallar ovelles.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Benestar dels animals, medi ambient, EU, Wales

Els comentaris estan tancats.