Els grups de l'entorn han de "prendre part de la culpa per al declivi de #Curlew"

Els agricultors han rebut reclamacions sobre el paper de l'agricultura en el declivi de les esgarrapades i altres espècies, dient que les organitzacions benèfiques i els assessors ambientals han de tenir la part justa de la culpa de les polítiques que han provocat la degradació de l’hàbitat i l’augment de la depredació.

La RSPB afirma que les pràctiques agrícoles són, en part, la culpa d’una caiguda de 80% en el nombre de curlews de Gal·les des de 1990, però els agricultors diuen que les polítiques mediambientals en àmplies zones d’hàbitat curlew es basaven en consells d’organitzacions benèfiques i assessors ambientals. aquests han estat especialment perjudicials per a espècies com els arrugues.
Al voltant de 40% de les terres agrícoles de Gal·les està subjecta a normes del règim mediambiental, amb un percentatge molt més alt a les àrees clau de muntanya alta que abans eren àrees bàsiques de nidificació per als arrugues.
"Moltes àrees que abans estaven plenes de rius nidificants han estat durant dues dècades o més en plans que han reduït el pasturatge de manera dràstica i els passamans han desaparegut, de manera que és clar que el consell de les organitzacions benèfiques i els assessors mediambientals sobre la reducció de la pastura era un error" va dir el president de FUW, Glyn Roberts.
El RSPB ha admès que el creixement excessiu de la vegetació té un impacte negatiu en un hàbitat de nidificació adequat i que cal augmentar els nivells de pasturatge per ajudar els rizals i altres espècies, com ara el pivot d'or. "El creixement excessiu de la vegetació a les terres que abans era ideal per a les arrugues i altres espècies és conseqüència directa de les pastures, sovint com a conseqüència de les normes del règim mediambiental, i els agricultors que es van fer un gran plaer en les arrugues que un dia es van enganyar a la seva terra estan molt enfadats perquè els seus advertiments sobre els impactes ambientals adversos de l'eliminació dels animals de l’hàbitat van ser ignorats.
"És benvingut que aquest problema finalment està sent reconegut per la RSPB, però també cal reconèixer que les polítiques que van provocar retallades dràstiques de la vida salvatge es van basar en l'assessorament i en el lobbying per part de beneficiaris i consellers mediambientals. . "
L'informe sobre l'estat dels ocells de la RSPB a Gal·les, publicat el desembre, afirma que "... els curlews mostren una preferència pels hàbitats amb densitats de vegetació més baixes i només amb cobertures moderades", reconeixent que la densitat de bestiar s'ha reduït considerablement respecte als nivells històrics "... és altament és probable que les condicions d’hàbitat s’hagin deteriorat per les arrugues ”.
Roberts va dir que el sotabosc també representava un risc per a les espècies de terres altes a causa de l'augment del risc d'incendis forestals durant els períodes de nidificació. "En els últims dies, hem vist incendis importants a les zones altes de Gal·les i Anglaterra en terres on el maltractament i la manca de gestió han provocat que la vegetació sigui molt més gran i sigui més susceptible als incendis forestals.
"El pasturatge i la cremada aconseguida en moments apropiats de l'any van suposar un hàbitat ideal per a les arrugues, però ara ens enfrontem a una situació en què la indefensió i el maltractament dels incendis estan fora de control durant la temporada de nidificació". , amb un estudi de l’èxit de la cria de curlew trobant que la depredació representava al voltant de 90% de fallades de niu: amb les guineus i els corbs que es trobaven entre els principals culpables. La institució de caritat també ha destacat el paper positiu que té el control predador per assegurar que les espècies i espècies similars puguin criar amb èxit joves.
"Molts dels depredadors més problemàtics estan recolzats per les plantacions forestals del govern gal·lès, i els esforços de Natural Resources Wales per controlar-los són ara insignificants, mentre que la Comissió Forestal va pagar prèviament quantitats significatives per controlar les plagues.
"Els agricultors estan cansats de ser expulsats per alguns com a responsables de la disminució de les espècies, i ja és hora de deixar clar el panorama complet, incloent-hi el paper que els pobres consells de les ONG i altres persones tenen sobre la reducció del nombre d'ovelles, les plantacions forestals i altres factors. heu destruït l’hàbitat i la vida salvatge.
"La conclusió és que el que es necessita en moltes àrees és més l'agricultura, no menys".

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Benestar dels animals, Aus i Hàbitats, medi ambient, EU, Wales

Els comentaris estan tancats.