La nova associació europea en matèria de protecció d'animals pretén acabar amb la prova #Animal a la UE

El Dia Mundial dels Animals en Laboratoris (abril de 24) va iniciar el llançament d’una nova i ambiciosa campanya d’associacions per acabar amb el sofriment d’uns milions d’animals que encara es van utilitzar en experiments a tot Europa.

El grup - Cruelty Free Europe - una xarxa dinàmica de socis amb seu a Brussel·les amb presència permanent al centre de la presa de decisions europea, treballarà per comprometre la Unió Europea amb un calendari i objectius integrals per modernitzar la investigació i les proves. allunyats d’experiments antiquats, ineficaços i cruels amb animals.

També a l'agenda immediata de la crueltat de l'Europa lliure hi ha una acció que garanteix que es respectin les prohibicions en matèria de cosmètica de les proves animals de la UE, aturant la invasió creixent de proves de productes químics en cosmètics.

Com a primer pas, l’organització s’atendrà als candidats a les eleccions europees de maig, i els instarà a adoptar una postura per als animals als laboratoris.

La doctora Katy Taylor, sòcia fundadora, va dir: "Amb la creació d’Europa lliure de la crueltat, tenim l’oportunitat de canviar el nostre aspecte en la ciència i en la recerca i el desenvolupament. Europa s'ha anat enorgulliant de ser al capdavant de la protecció animal: demanem a la Comissió Europea, al Parlament Europeu i als governs que treballin amb nosaltres per acabar amb el patiment dels animals als laboratoris i substituir-lo per mètodes de prova més humans i humans. "

President de la principal organització holandesa de protecció d’animals Een DIER Een VRIEND Geoffrey Deckers va dir: “Estic encantat de formar part de la nova iniciativa de la crueltat Europa lliure. A 2019, és inacceptable que tants animals continuïn patint en laboratoris. Esperem poder treballar amb els responsables de la presa de decisions i els ciutadans d’Europa per augmentar el volum d’aquest tema i fer una diferència real per a aquests animals ”.

“A França, la causa dels animals de laboratori és una de les lluites més dures que hem de liderar. Unir forces amb els nostres socis europeus és clau per avançar i trencar el silenci que envolta el sofriment de milions d’animals que ningú no veu ni sent. Esperem poder participar a l’aventura de la Lluita cruel d’Europa lliure! ”- Muriel Arnal, fundador i president de One Voice, França.

“A Europa, la legislació sobre l'experimentació animal s'adapta principalment als grups de pressió investigadors. Per tant, és essencial que les associacions que treballin per acabar amb l'experimentació animal estiguin organitzades a nivell europeu. Actualment, els animals de laboratori només estan protegits superficialment. Això ha de canviar. A través d’Europa lliure de la crueltat, volem defensar amb més eficàcia els milions d’animals que cada any són víctimes d’experiències doloroses i mortals a Europa. Els reguladors europeus donen massa llibertat als investigadors i han d'actuar d'una manera més directa i contundent per reduir sistemàticament l'ús d'animals amb fins experimentals. Els objectius prioritaris són els experiments dolorosos en primats, gossos i gats. ”- Ann De Greef, directora de GAIA, Bèlgica

"És un honor formar part de la creació d'una nova organització tan important. A través del nostre dur treball hem aconseguit algunes victòries importants per als animals explotats i morts en laboratoris durant els últims anys de 20. Junts definitivament aconseguirem molt més en els propers anys ”. - Rita Silva, Animal, Portugal

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, el transport d'animals, Benestar dels animals, medi ambient, EU

Els comentaris estan tancats.